Buitenland

Oud-econoom Wereldbank: “Waren de aanslagen in Brussel een door het Westen gefabriceerde terreuraanval?”

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Econoom en geopolitiek analist Peter Koenig, die 30 jaar lang voor de Wereldbank heeft gewerkt, vraagt zich af of de aanslagen in Brussel onderdeel waren van een westerse valse vlag-operatie.

“Binnenkort stuit de politie misschien wel weer op achtergelaten paspoorten of ID-kaarten uit Syrië, Irak, Jemen of een ander land dat het Westen onder controle probeert te krijgen,” zegt hij. “En dat alles om Europa steeds meer te veranderen in een politiestaat. Het volk zal het niet alleen accepteren, maar er zelfs om vragen. Het draait allemaal om angst.”

Koenig wijst erop dat de media niets schrijven over de landen die terrorisme financieren of de steun die Turkije en Saoedi-Arabië, bondgenoten van de NAVO en Washington, geven aan Islamitische Staat.

Crisisregime

“Waarom worden officiële verklaringen van de overheid voor waar aangenomen, zelfs door de zogenoemde progressieve media?” vraagt de econoom zich af. “Heeft iemand de link met IS onderzocht? Is Salah Abdeslam schuldig? En zo ja, wie heeft hem opdracht gegeven?”

Koenig vindt dat we onafhankelijke bronnen hard nodig hebben. De inlichtingendiensten zijn volgens hem niet betrouwbaar, die ‘voeren alleen maar bevelen op’. De overheid zal onafhankelijke bronnen echter nooit toegang geven tot gevoelige informatie. Mensen moeten dit wel gaan eisen, zegt de analist.

De volksvertegenwoordigers in het Franse Lagerhuis hebben vorige maand gestemd voor de opname van de noodtoestand in de grondwet. President Hollande had daartoe opgeroepen na de aanslagen in Parijs van 13 november vorig jaar. De hervorming is bedoeld om een burgerlijk crisisregime in te voeren om tegen het oorlogsterrorisme te strijden. Zo’n crisisregime zal er in België ook wel worden doorgedrukt, stelt Koenig.

“De aanstichters blijven mensen doden met een specifiek doel: controle over hulpbronnen en geld-geld-geld,” zegt hij. “Het draait allemaal om angst. Mensen die verblind worden door angst en in shock zijn accepteren iedere doctrine – meer politiebescherming. ‘We geven u onze burgerrechten en ‘vrijheid’, maar zorg alstublieft voor ons.’ Op verzoek van het volk worden militaire regimes geïnstalleerd.”

‘Mensen blijven in dezelfde val lopen’

Koenig vraagt zich af welke stad het volgende doelwit zal zijn. Berlijn, München, Frankfurt, of misschien een minder bekende stad? Het hangt er volgens de econoom maar net vanaf hoe goed de Duitse leiders naar hun meesters in Washington luisteren.

Hij noemt ook Wenen en Genève als mogelijke kandidaten. Genève, waar de vredesgesprekken in Syrië worden gehouden, is met name interessant voor jihadisten. Een aanslag zou Washington en zijn vazallen een reden geven om Syrië, Irak of Jemen binnen te vallen en te strijden tegen de groepen die ze zelf hebben gecreëerd, getraind, gefinancierd en bewapend, zegt Koenig.

Gelukkig zijn daar Poetin en Rusland, voegt hij toe. Het Russische volk heeft al vaak genoeg offers gebracht om de mensheid te redden en vrede af te dwingen, stelt hij. “Een recent voorbeeld is Syrië en 70 jaar geleden versloeg het Rode Leger Hitler, waardoor er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog.”

Hersendood

“De wereldelite blijft dezelfde vormen van agressie gebruiken en dezelfde leugens en propaganda verspreiden om hun agressie te rechtvaardigen, en mensen blijven in dezelfde val lopen,” legt Koenig uit. “Het monster kan alleen worden gestopt door een revolutie. Die is nergens in zicht. Als gevolg van de ongebreidelde consumptie is de westerse wereld nu letterlijk hersendood.”

“Heeft de mensheid een bloedbad nodig om wakker te worden, of is er hoop dat de waarheid genoeg mensen bereikt om politieagenten en soldaten in te laten zien dat ze door de elite worden gebruikt als kanonnenvoer of als slaven om hun rijkdom en macht te beschermen?” vraagt Koenig zich tot slot af.

[Global Research]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Bestaat er zoiets als een terreur aanval die volle media aandacht krijgt, die niet een kwade opzet is van de regering zelf? Volgens mij niet namelijk.

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

” Het Russische volk heeft al vaak genoeg offers gebracht om de mensheid te redden en vrede af te dwingen, stelt hij. “Een recent voorbeeld is Syrië en 70 jaar geleden versloeg het Rode Leger Hitler”

Hitler en napoleon zijn de enigen die op zijn gestaan tegen het rothschild tuig. De russen lijken nu een neutrale macht maar waren dat toen zeker niet. Ik zie geen duidelijke westerse planning behalve dat men dit opzettelijk laat gebeuren. Projecteer zwakte en laat het continent vollopen met tuig. Dan ontstaat er vanzelf een crisis. Een europeaanse geheime dienst die politieke tegenstanders kan opruimen is het einddoel. Al deze veiligheidsmaatregelen worden straks/nu gebruikt om nationalisten en nativisten de kop in te drukken. Ook de daders in brussel waren bekent bij iedere dienst en overheid. Maar toch falen ze zogenaamd. Maar tweet je over de genocide en verkrachting van ons volk krijg je een woonkamer vol met agenten. Ondertussen zet turkije isisleden naar nederland uit…. Maar nee de islamitische wereld neemt niemand terug. Want islam is het slachtoffer toch?

Paul
Paul
6 jaren geleden

“Bijna 70 procent van de Limburgers accepteert een flinke inperking van zijn vrijheid en privacy als zijn omgeving daarmee veiliger wordt.”
http://www.1limburg.nl/limburgers-bereid-privacy-te-offeren-voor-veiligheid?context=section-1

trackback
Oud-econoom Wereldbank: “Waren de aanslagen in Brussel een door het Westen gefabriceerde terreuraanval?” | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x