Het Complot

Oud-minister Donald Rumsfeld over 9/11: “Ik heb nog nooit gehoord van gebouw 7. Wat is gebouw 7?”

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In onderstaand filmpje vraagt Luke Rudkowski, oprichter van We Are Change, de Amerikaanse oud-minister van Defensie Donald Rumsfeld naar 7 World Trade Center (WTC7), een gebouw in New York City dat op 11 september 2001 werd vernietigd.

Verschillende media, waaronder de BBC, meldden op de dag van de aanslagen aan de kijkers dat gebouw 7 of WTC7 (Salomon Brothers) zojuist was ingestort, ruim 20 minuten voordat het ook daadwerkelijk gebeurde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Rumsfeld probeert de vraag te ontwijken en houdt vol dat hij geen idee heeft waar Luke het over heeft. In de video verwijst hij naar een fragment van een aantal jaren geleden waarin Rumsfeld ook al zei dat hij nog nooit had gehoord van gebouw 7.

Rudkowski stelt na het interview: “Of Rumsfeld is één van de domste ministers van Defensie die Amerika ooit heeft gehad, of hij houdt zich van de domme.”

Wijlen Lynn Margulis, die als hoogleraar was verbonden aan de Universiteit van Massachusetts, concludeerde op basis van haar onderzoek dat alle drie de gebouwen op 9/11 zijn ingestort als gevolg van gecontroleerde explosies.

Uit een studie die in 2009 is gepubliceerd in The Open Chemical Physics Journal blijkt dat er na de aanslagen thermiet is gevonden op Ground Zero. Dat materiaal bereikt enkele seconden na ontbranding een temperatuur van 2500 graden Celsius en zou zijn gebruikt om de stalen draagbalken van de gebouwen door te snijden.

[WeAreChange]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

That is a man who gives no sh!t.

Sputnik
Sputnik
8 jaren geleden

Rumsfeld is hier even niet meer dan een aardige zak vol stront.

Hij en velen met hem van de toenmalige regering Bush zouden als oorlogsmisdadigers achter tralies moeten zitten.

Maar bij het uitblijven van een dergelijke gepaste, minimale straf mag je binnenkort toch verwachten, gezien de leeftijd van dit soort levenloze oude stukken vlees met vel, dat ze binnenkort het tijdelijke met het eeuwige zullen moeten verruilen, van hun god bijvoorbeeld. Laat ze dan vooral terugkijken op een mooi aards leven waarbij aan de ‘andere kant’ miljoenen verscheurde zielen ze met applaus zullen ontvangen.

trackback
Aan zijn uitspraken te merken is Donald Rumsfeld flink aan het dementeren | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Donald Rumsfeld, hij houdt zich van de domme.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x