Homepagina » Het Complot » Oud-minister Donald Rumsfeld over 9/11: “Ik heb nog nooit gehoord van gebouw 7. Wat is gebouw 7?”
Oud-minister Donald Rumsfeld over 9/11: "Ik heb nog nooit gehoord van gebouw 7. Wat is gebouw 7?"

Oud-minister Donald Rumsfeld over 9/11: “Ik heb nog nooit gehoord van gebouw 7. Wat is gebouw 7?”

In onderstaand filmpje vraagt Luke Rudkowski, oprichter van We Are Change, de Amerikaanse oud-minister van Defensie Donald Rumsfeld naar 7 World Trade Center (WTC7), een gebouw in New York City dat op 11 september 2001 werd vernietigd.

Verschillende media, waaronder de BBC, meldden op de dag van de aanslagen aan de kijkers dat gebouw 7 of WTC7 (Salomon Brothers) zojuist was ingestort, ruim 20 minuten voordat het ook daadwerkelijk gebeurde.

Rumsfeld probeert de vraag te ontwijken en houdt vol dat hij geen idee heeft waar Luke het over heeft. In de video verwijst hij naar een fragment van een aantal jaren geleden waarin Rumsfeld ook al zei dat hij nog nooit had gehoord van gebouw 7.

Rudkowski stelt na het interview: “Of Rumsfeld is één van de domste ministers van Defensie die Amerika ooit heeft gehad, of hij houdt zich van de domme.”

Wijlen Lynn Margulis, die als hoogleraar was verbonden aan de Universiteit van Massachusetts, concludeerde op basis van haar onderzoek dat alle drie de gebouwen op 9/11 zijn ingestort als gevolg van gecontroleerde explosies.

Uit een studie die in 2009 is gepubliceerd in The Open Chemical Physics Journal blijkt dat er na de aanslagen thermiet is gevonden op Ground Zero. Dat materiaal bereikt enkele seconden na ontbranding een temperatuur van 2500 graden Celsius en zou zijn gebruikt om de stalen draagbalken van de gebouwen door te snijden.

[WeAreChange]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sputnik schreef:

  Rumsfeld is hier even niet meer dan een aardige zak vol stront.

  Hij en velen met hem van de toenmalige regering Bush zouden als oorlogsmisdadigers achter tralies moeten zitten.

  Maar bij het uitblijven van een dergelijke gepaste, minimale straf mag je binnenkort toch verwachten, gezien de leeftijd van dit soort levenloze oude stukken vlees met vel, dat ze binnenkort het tijdelijke met het eeuwige zullen moeten verruilen, van hun god bijvoorbeeld. Laat ze dan vooral terugkijken op een mooi aards leven waarbij aan de ‘andere kant’ miljoenen verscheurde zielen ze met applaus zullen ontvangen.

  22 likes
 • Armonicus schreef:

  Meneer Rumsfeld wordt ook een dagje ouder. Maar na het nuttigen van een paar glazen bloed van een vers geofferde baby, is hij weer net zo scherp als vroeger!

  10 likes
  • exegese schreef:

   Haha, dat is inderdaad wat ze doen, waar ze hun energie vandaan halen, maar je ziet dat hem het lachen snel verging en zo snel mogelijk wilde vluchten. Dat is precies wat hun soort te wachten staat, vluchten, blijven vluchten, wat moet je anders als je niet meer gevoed word met al die negatieve energie

   6 likes
  • ramon schreef:

   de spjiker op de kop!!!!

   4 likes
 • Arwijn schreef:

  That is a man who gives no sh!t.

  6 likes
 • Kalki schreef:

  Donald Rumsfeld, hij houdt zich van de domme.

  6 likes
  • luna schreef:

   Kalki, niet alleen dat.. hij heeft het domme verstand ook dat hij niet eens wist waar het over ging..
   zijn lach zegt al genoeg.. de stupiditeit rolt er van af
   maar, hij is niet de enige.. helaas veel van dit “”SOORT ” zijn onder ” ONS “

   3 likes
 • Paul schreef:

  Zijn vluchtgedrag zegt genoeg, een oprechte politicus had zijn vraag serieuzer beantwoord. Rumsfeld weet verdomde goed dat gebouw 7 de zwakste schakel is.

  8 likes
 • Bob schreef:

  Uiteindelijk is het een grote illusie en zijn we hem straks enorm dankbaar maar helaas is het bewustzijn nog te min om hem wel te begrijpen.

  1 likes
  • Zamunda schreef:

   Waarvoor zouden we hem dankbaar moeten zijn?

   2 likes
   • Bob schreef:

    @Zamunda

    Bewustzijn geeft je straks alle antwoorden die je wilt hebben. Als dat bewustzijn er nog niet is, is het ook nog niet de tijd om zaken te weten. Bij het vertellen van zaken die je nog niet weet hoort ook een begrip die je dan nog niet zal begrijpen en die vele dan als negatief zien en hun eigen fantaste verhaal maken.

    Alles komt met zijn tijd dus denk niet dat je bewust bent want dat is niet zo!!

    1 likes
    • Zamunda schreef:

     LOL dat dacht ik al. Gebakken lucht. Ben je toevallig ook fan van de New Age movement?

     3 likes
     • Bob schreef:

      Nee ik kan die groep ook niet en ik moet je eerlijk zeggen dat ik me geheel niet verdiep in die dualistische groepjes. Ik denk dat ik daar geheel voorbij ben door het anders te gaan inzien. Ik denk dat het iets is voor EMOTIE denkers die zich laten leiden door emotie al emotie jezelf geheel bedriegt en het bewustzijn er niet is om dat in te zien. Zie de reacties en je ziet het gelijk, mits jezelf ook met emotie denkt.

      1 likes
     • Zamunda schreef:

      Ik ben het met je eens over de New Age movement. Een nieuwe religie die zand in de ogen strooit.

      Maar wat in het midden blijft is jouw claim dat ik geen bewustzijn heb om te kunnen begrijpen dat alles een illusie is. Waar doel je op? Zijn er geen mensen op 9/11 vermoord of waren er wel doden maar er is leven na de dood? Werkt Rumsfeld voor het grotere goed? Wat is dit grotere goed dat je zo mysterieus verborgen houdt?

      1 likes
 • Richard schreef:

  Glashard liegen.
  Dan wordt je groot en machtig.
  Eerlijkheid duurt zo lang.

  3 likes
 • Wim schreef:

  Hier weet hij eve geen antwoord op.

  Cynthia McKinney Grills Donald Rumsfeld
  https://www.youtube.com/watch?v=yMG65jYlDU8

  2 likes
 • x

  Check Also

  wtc7

  Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

  Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

  wtc 7

  WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

  Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

  >