Homepagina » Buitenland » Zodra je de islam bekritiseert wordt je door iedereen aangevallen. Activist Tommy Robinson vertelt over zijn gruwelijke ervaringen in Brits ‘Guantanamo Bay’
Zodra je de islam bekritiseert wordt je door iedereen aangevallen. Activist Tommy Robinson vertelt over zijn gruwelijke ervaringen in Brits 'Guantanamo Bay'

Zodra je de islam bekritiseert wordt je door iedereen aangevallen. Activist Tommy Robinson vertelt over zijn gruwelijke ervaringen in Brits ‘Guantanamo Bay’

In mei dit jaar werd activist Tommy Robinson gearresteerd toen hij verslag probeerde te doen van een omvangrijk pedoschandaal in Groot-Brittannië.

Hij werd aangehouden en veroordeeld tot 13 maanden gevangenisstraf. Hij zat twee maanden in eenzame opsluiting terwijl hij werd aangevallen door de mainstream media en werd bekogeld en bespuugd door gevangenen.

Hij moest naar eigen zeggen leven van een blikje tonijn en één stuk fruit per dag.

Bijna niemand verdedigde hem, maar hij is nu toch op borgtocht vrijgekomen nadat hij beroep had aangetekend.

Voorlezen

Hij ging naar de gevangenis omdat hij onwelgevallige dingen had gezegd in het openbaar.

“Er liep een rechtszaak tegen 29 mensen die werden beschuldigd van het verkrachten van 100 jonge kinderen,” vertelde Robinson aan Fox News-presentator Tucker Carlson.

“Ik stond buiten de rechtbank en het enige wat ik deed was het voorlezen van een artikel van BBC News, dat je gewoon op internet kunt lezen,” zei hij.

Minachting

Hem werd vervolgens minachting van de rechtbank ten laste gelegd. “Welke minachting?” vroeg Robinson.

Van vrijheid van meningsuiting, persvrijheid en een aantal andere rechten is in Groot-Brittannië weinig meer over, merkte Carlson op.

Guantanamo Bay

“Op het moment dat je in dit land de islam bekritiseert wordt je door iedereen aangevallen,” benadrukte Robinson.

Hij legde uit dat hij in de gevangenis, die hij vergeleek met Guantanamo Bay, met de grootste moslimpopulatie werd gezet. Zodoende kon hij in eenzame opsluiting worden geplaatst, omdat hij ‘in gevaar’ zou zijn.

Bekijk de video hieronder:

Foto: C.Suthorn Wikimedia Commons

[Fox News]


Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Tommy Robinson is een idioot die heult met Zionisten en denkt dat de zionisten zijn grote broeders zijn, maar de zionisten, laten dat juist degene zijn die ervoor zorgen met hun nazi agena dat Europa naar de filistijnen gaat en Europa stort in oorlog en verderf en afzinkt naar middeleeuwse toestanden en dat onder het juk van een zoveelste achterlijke, intolerante en moorddadige religie.

  Tommy denkt dat hij een zionist is, maar dat kaliber slecht mens zal hij denk ik niet kunnen evenaren, hij lijkt meer een clown van de zionisten.

  https://youtu.be/AxADR5BIBlM

  Zionisten zijn het as van alle kwaad en de islam vaart er wel bij. Zionisten en islam is om het even en zullen de wereld in dood en verderf storten, nog meer dan nu al gebeurt.

  36 likes
  • Ken dat verhaal maar vind dat nogal kort door de bocht. Rotterham kreeg behoorlijk wat aandacht door hem. Dat zijn dus 1400 vrouwen die door het rechtsysteem in engeland in de steek werden gelaten. De rest van de media geeft er geen aandacht aan. Ook heeft hij geprobeert om aisha bespreekbaar te maken op Al jazeera. Zionist of niet , dat zijn dingen die meer aandacht verdienen. Iemand slecht maken is makkelijk heel makkelijk. Scheeuw gewoon zionist of racist … bewijs hoeft tegenwoordig niet meer.

   28 likes
   • @RayOfLight

    Het lijkt mij geen onaardige vent en hij heeft ballen, maar is een clown en joker als hij werkelijk denkt een zionist te zijn. En zo zullen de zionisten hem ook zien en hem daarbij dan ook vooral gebruiken als instrument.

    Vond Tommy Robinson in eerste instantie een prachtig voorbeeld van een ogenschijnlijk rechtgeaarde straatvechter die opkomt voor de door de politiek en overheid verraden autochtone bevolking.
    Maar dat vechten tegen achterlijke religies en culturen vanuit de zionistische gedachte is een tegenstrijdigheid.
    Hij moet dat weten, zeker als hij goed is geïnformeerd over het reilen en zeilen in de wereld en wat het zionisme daarin voor een grote en dubieuze rol speelt.

    Religieuze Joden, bijvoorbeeld, zijn tegen het zionisme en verwerpen het zionisme als zogenaamde joden dan ook in het geheel. waarom zou dat zijn? Kijk, dat zijn zaken waarop het openbare internet meer dan één antwoord kan geven, het zijn er veel en Robinson kent ze niet? Echte strijders tegen de gevestigde orde, tegen verraad en voor het volk zijn objectief en hangen geen maffia club aan en hoort hij te weten wat zionisme is en dat je bij zo’n club als onafhankelijke strijder zeker niet wilt horen.

    9 likes
    • ….Tommy Robinson vecht tegen symptomen, waarom niet tegen de onderliggende oorzaak, de ziekte zelf?

     Ooit klapte slang Barbara Lerner Spectre uit pure hoogmoed, leek het, uit de school en nog een paar van deze soortgelijke gangsters (zoek en gij zult vinden) die zichzelf als joodse afgezanten zien van een hogere orde. Ze was voor jaren terug klip en klaar en duidelijk wie de dienst uitmaakt in Europa en wie er verantwoordelijk is te houden voor de gedwongen instroom van vreemde zogenaamde ‘culturen’ onder valse voorwendselen.

     Tommy Robinson en velen met hem zijn werkelijk oprecht en alleen goed bezig als deze protesteren en een aanklacht doen tegen degene die oorlogmisdadigers, huurmoordenaars en verkrachters toelaten in Engeland/Europa.

     De politici zijn verantwoordelijk voor het loslaten van miljoenen roofdieren in de straten van Europa en dan werkelijk moeten de roofdieren, de symptomen, de schuld of alle aandacht krijgen? Die doen niet anders dan wat hun opvoeding en de aard ze heeft ingegeven en mogen ze met steun en hulp van de politiek en overheid doen en laten wat ze willen. Zijn het de roofdieren die hij wil bestrijden of is het degene die de kooien hebben opengezet van de roofdieren??….Anders is het zinloos en ook kansloos.

     Verkrachtingen en moord is het (zionistische) establishment, de gevestigde orde aan te smeren. Daar zit de bron van de ziekte, van bijna of praktisch alle ellende.

     Maar feitelijk nog meer bij het volk zelf, die stemmen uiteindelijk voor mensen die verkrachten en moord mogelijk maken, het verraden en doden van hun eigen volk. Ze landverraders noemen is nog te mild.

     Overigens, een goedwerkende VPN met vele IP’s heb ik nog niet gevonden, jij wel?

     3 likes
     • …..Baudet, Wilders, Robinson, Trump en wie al niet meer, sluiten een verbond met de zionisten, ze kiezen daarmee voor een selecte en dubieuze groep mensen zodra ze kenbaar maken dat ze zionisten of zionistische aanhangers zijn. Dan heb je alle credits verloren, hoe mooi en nobel ze ook mogen lijken te strijden voor het volk. Hetzelfde geldt voor degene die zeggen te kiezen voor de islam of voor de club van wat ook maar.

      Je bent voor onrecht, voor geweld, voor verkrachting en moord, voor het vernietigen van het eigen volk door een land over te laten nemen, door zionisten, door islamieten, door christenen, door katholieken, door fascisten, door communisten, door socialisten enz.

      1 likes
   • Schreeuw gewoon Zionist ?
    Hij heeft zelf de button op en geeft zijn visie of heb je de link van weg met ons niet gezien?
    Vind jij dat niet opmerkelijk mits je weet wie de Wereld regeert ?

    8 likes
  • ik kan het met je eens zijn “@ weg met ons” , tommy is een puppet en een praatjes maker, , gecontroleerde oppositie dus, al zullen de meeste slapers dat niet zien want het is psychologische oorlogsvoering, en daar moet je wel een psychologisch persoon zijn, de Zionist en Jesuits en vele andere die samen spannen, “maar de moslims varen er wel bij” , ben ik het niet mee eens, die worden juist gebruikt om deze agenda door te drukken naar mijn mening, we worden bestuurd door landverraders, pedofielen, en psychopaten, en dat zal nooit meer goed komen met ons wegkijkvolk…… Nederland Ooh Nederland bestuurd door landverraders, het land van weltevree… waar iedereen toch wegkijkt want dan valt het reuze mee.. Nederland ooh Nederland, met veel loze gebaren, let maar op de toekomst gewaarschuwd mens je telt voor 2……..terwijl mijn volk blijft slapen, vind er een genocide plaats, de media na-apen, want hun hersenen zijn zwaar melaats, Ooh Nederland ooh Nederland, bevochten door voorvaders, maar de meeste zullen denken die tellen niet mee mee.

   8 likes
   • @mono

    De islam vaart er zeker wel bij, het is het zionisme die de islam ruim baan geeft in Europa en deze ‘misbruik’ van de islam is voor beide een win-win situatie. Dus erg zullen ze elkaars ‘misbruik’ niet vinden.

    En verder: de islam en zijn extreme aanhang is niet vies van geweld tegen andersoortigen. Hun geloofs-/cultuurgenoten worden nooit of nergens terechtgewezen als ze als moslim over de schreef gaan en valt men elkaar zeker niet af, getuige de uitspraken na de moord op Theo van Gogh, die waren om te kotsen, zo achterlijk waren, denk ik, de uitspraken in de middeleeuwen nog niet eens.

    Zionisten en Islam is wat mij betreft van hetzelfde laken een pak.

    8 likes
    • daar ga je dus mijn inziens al de fout mee in, ga eens op zoek naar info over Theo van Gogh dat was ook een controlled opposition net als tommy, en bv van alle aanslagen in Europa is er geen 1 , door moslims gedaan, het zijn allemaal false flags en hoaxen, betaald en gesponsord van belastinggeld, nou zeg ik niet dat alle moslims zulke lieverdjes zijn, in tegendeel, maar ik ben van mening dat we zwaar in de maling worden genomen, zo hebben we het kalergi plan bv, om het autochtone volk in te ruilen voor een minder kritisch en minder opgeleid volk, ik voorspel het word een gevecht van alle! mensen, van elke religie, tegen de psychopaten achter de schermen, die vele malen erger zijn zoals je zelf al zegt dan de moslims, de moslims zijn een afleiding zodat we niet kijken naar de echte daders, dat is mijn opinie…

     5 likes
     • @mono

      Met je eens, maar waar ik op doelde gaat over de gemiddelde mentaliteit van moslims en religieuzen in het algemene zin, die zich laten gebruiken en daar uiteindelijk slinks of uit pure achterlijkheid gebruik van maken. Natuurlijk begrijp ik wie verantwoordelijk is te houden voor aanslagen en hoe deze worden georkestreerd.

      Ik ken geen religieuze die tolerant is tegenover ongelovig volk, integendeel, deze zijn zelfs regelrecht een bedreiging en gevaarlijk door bewust van bovenaf de teugels te laten vieren en mag de islam en andere achterlijke culturen de autochtonen afmaken.

      Ken het verhaal via mijn partner via haar werk van Syriërs die niet religieus waren, zeker geen moslims waren, en zeer ontwikkeld zijn in veel opzichten. Hadden zich verdiept in onze levensstijl en waren meer dan voorbeeldig en uiterst beschaafde en intelligente mensen.. Maar dat is waarschijnlijk hooguit 1 tot 5 procent.

      1 likes
    • Een instrument van..om..

     Een zwak Europa is waar zij baat bij hebben.Alles behalve (blanke) homogene natie staten.

     https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw

     Hier Barbara Lerner.

     2 likes
     • @Bataaf

      Jij en wij zijn helaas nog steeds in de minderheid, maar het helpt zeer zeker om hardcore te blijven doorhameren op datgene wat Europa aan het slopen is en met de grond gelijk wil maken. Je hebt het goed door!… Hopelijk volgen er meer, het is al te laat, maar nooit helemaal.

      1 likes
    • Reactie op @Weg met ons – 4 augustus 2018 12:26 at 12:26

     ik ben zeker deels eens , en heb zelf niets met rel-igie, en ben van mening dat het een misleiding is, en ben tevens van mening dat we sinds geboorte al belazerd en bedonderd enz zijn… en ja eens, moslims hebben meestal een andere mentaliteit, daar in tegen zijn Nederlanders helemaal murw geslagen zogezegd. en zo erg dat ze alles maar laten gebeuren, maar de moslim zogezegde praktijken worden nu al jaren uitvergroot en gestuurd, dat het woord moslim op zichzelf al ongewenst is geworden… daarbij anderszijds ben ik van mening dat iemand die zich moslim of christen of wat dan ook noemt, en zelf de hele bijbel of koran of welk gelovig boek dan ook niet gelezen heeft, een nep moslim of christen is, dus als je naar de kerk of moskee gaat en je vol laat proppen met meningen van de priester of wat dan ook, dan ben je mijn inziens niets meer dan een volgkoe, want je volgt Gods woord en niet de aanname hoe het geschreven/bedoeld is van je priester/spreker, maar ik blijf er bij dat moslims worden misbruikt om straks ook neergehaald te worden en de afrikanen die nu binnen komen zullen de nieuwe slaven worden en wij allemaal in ons graf geholpen, dus aan alle broeders en zusters in de wereld , het is tijd om op te staan en samen meedogenloos de elite neer te halen met mach 10 duizend.. zet de pek en veren en de touwen maar klaar, de boom in ondersteboven en nooit meer losmaken ;- )

     2 likes
  • @weg met ons,

   Volledig met je eens echter je ziet wat mediapropaganda doet met mensen. De chill filmpjes zijn bijna niet meer te vinden!!

   Voor de twijfelaars….

   https://www.bitchute.com/video/9OB1ekb3Qh4/

   Don’t fall into the Tommy Robinson trap or the shills who push it

   https://www.youtube.com/watch?v=jDss-sLzVsk&ab_channel=AwakeNPissed2.0

   Tommy Robinson Zionist shill.Take 2

   https://www.youtube.com/watch?v=IEwfbZKBueg&ab_channel=BurningDownBabylon

   Tommy Robinson, A man of many names, An Actor & Shill

   Hoeveel YT videootjes moet ik hier nog brengen van deze rat!!!

   En het jochie is vrij omdat zijn proces zogenaamd niet ordelijk was verlopen…..totale BULLSHIT!!!

   Maar oké, ieder zijn mening natuurlijk echter ook deze CHILL doorzien hoort bij wakker worden….de zionisten zijn namelijk zeer invloedrijk en machtig!!!

   Nog vragen……

   Gladiator

   13 likes
  • Nee beste man, het is ALLEEN de islam wat dood en verderf zaait over de hele wereld.

   8 likes
  • je moet je diep schamen, trol of l&l die je bent. mee eens, er zit meer achter deze man, wat zijn drijfveren zijn, wie zijn meesters. Maar in dit specifieke geval, nam hij het op voor 1000’en jonge meisjes die in de handen vielen van smerige ‘mensen’ die voor hun genot die levens kapot maken. Dagelijks gebeurd dat, ook in Nederland. Of het nu loverboys heten, of satanische cult, deze mensonterende bezigheden moeten aan de oppervlakte komen. Zeg Nederland, die jongen in Meppel die een *kuch* vooraanstaande politicus betrapte op pedo gedrag, waar is die eigenlijk nu? Nogmaals, je bent eigenlijk deze reactie niet waard. Tommy is wel wat waard, hij doet zijn best, voor zijn familie, voor onbekenden die lijden onder jouw wegkijken. Denk na, kom uit je rukbunker en bescherm ons allen (hoewel je vast bij die 38% alleenstaanden hoort, en tja, dan doe je eigenlijk niet mee in de mars naar de toekomst, want je levert niets aan de toekomst louter dan een ecologische voetprint, en een koffie en koek moment bij je uitvaart).
   Echt, ik maak me kwaad om je reactie, en ik zie 9 likes? Gaan jullie je ook ff diep schamen, en neem de rode pil. Wil je echt in een samenleving meedoen, waar je blonde meid geschaakt en ontmaagd wordt op haar 10e, waar de politie en *kuch* gekozen volksvertegenwoordiging rustig slapen terwijl het gewoon gebeurd, al decennia lang? Er is een paar woorded voor je, verrader en lafaard. En ik zie de film Immortals, King Hyperion doet het enige juiste met de verrader, opdat in ieder geval die genenpoel gestopt wordt. Ik wens vurig dat spoedig behalve de daders, ook de wegkijkers en mededingers hetzelfde mogen ondergaan.

   5 likes
  • Dit staat in Gods Woord, ons buitengewoon getrouw overgeleverd door het dierbaar Joods Volk: Amos 9 : 13, 14 en 15

   //////////// 13 Ziet, de dagen komen, spreekt de HEERE, dat de ploeger den maaier, en de druiventreder den zaadzaaier genaken zal; en de bergen zullen van zoeten wijn druipen, en al de heuvelen zullen smelten.
   14 En Ik zal de gevangenis van Mijn volk Israel wenden, en zij zullen de verwoeste steden herbouwen en bewonen, en wijngaarden planten, en derzelver wijn drinken; en zij zullen hoven maken, en derzelver vrucht eten.
   15 En Ik zal ze in hun land planten; en zij zullen niet meer worden uitgerukt uit hun land, dat Ik hunlieden gegeven heb, zegt de HEERE, uw God.\\\\\\\\\

   Moch tu nog meer willen horen uit De Bijbel, b.v. over HET OORDEEL dat ons te wachten staat op het VER-oordelen van Israel, ik doe het u gaarne toekomen!!

   0 likes
 2. Ik haat mensen die vrouwen onderdrukken, vrouwen verplicht laten besnijden, homo’s in elkaar slaan of vermoorden, geen respect hebben voor andere culturen en religies, christenen vervolgen en vermoorden en meisjes van een jaar of 8 als hun bruid nemen. Kortom ik haat islam en de aanhangers. Deze sekte zou met wortel en tak uitgeroeid moeten worden voor een betere wereld

  18 likes
 3. Nou dat is niet zo moeilijk hoor. Islam hoort absoluut niet thuis in Europa. Een levensgevaarlijke sekte die zijn mensen vermoord die een ander geloof willen. Maar dat kun je Mark,Alex en Sybrand niet wijsmaken.

  17 likes
 4. Als je niet van kinderen en dieren af kunt blijven, en als je ook nog eens pijn en andermans lijden negeert, verdien je bij mij de dood.

  11 likes
 5. Kranten als het AD en De Gelderlander censureren alles wat kritiek op de islam heeft en zullen geen signalementen geven als het moslims betreft.

  9 likes
 6. Tommy Robinson is held.argumenten hebben er totaal niks mee te maken,gaat om verkrachting de rest rookgordijn.weg met ons verhaal van niks.

  6 likes
 7. alles gaat kapot hier zins hun kwamen en komen er is steeds meer geweld ( oooo neee het was naar beneden gegaan waas nog nooit zo laag ) en nee het zijn hun niet dat mag niet zodra je iets over hun zegt ben je een racist was jaren geleden al zelf ervaren eentje zijn rot op naar je eigen eiland ik zij alleen doe lekker zelf nou mijn mam mocht op school komen ik was een racist heb veel gezien af gelopen jaren en is triest maar nl is nl niet meer niemand is veilig met hun komst en al helemaal niet als je wat over zegt maar wat hun doen mag pedo moordt verkrachting stellen en ga maar door als wat in nl gebeurt is hij verwart ja zeker wij weten wel beter maar denk wel dat hij allemaal ons moeten laten horen voor het te laat is

  4 likes
 8. Jesus wat een domme reacties… Met maar weinig uitzonderingen. Trollen alert!
  Voorheen was het hier lekker rustig op de site qua trollen.
  Of je nu een betaalde trol bent of een onwetende trol. Of de onbetaalde doelbewuste trol.

  In onwetendheid iets roepen bezit niet bepaald veel intelligentie. En zet weer aan tot meer en meer haat.
  Dan te bedenken dat de betekenis van het ontwaakt zijn verschrikkelijk vervaagt lijkt te zijn.
  In feite slapen vele ontwaakte gewoon weer verder..! 😉

  En maar blijven vechten om wie er gelijk heeft. Kleuterklas effect! (grote mensenwereld heeft nooit bestaan)

  Misschien niet vanuit het gemak de vingers naar andere wijzen en of een religie.
  Wijs de vinger naar jezelf! Al besef ik mij dat eerlijk naar jezelf zijn nog steeds enorm eng is voor de meeste.
  Ontwaakt of nog slapende ow ja en de ontwaakte slapende…

  Misschien handig om als een volwassenen na te gaan denken. Dan steeds vanuit gemak in de kleuterklas sfeer te blijven hangen.

  Mijn dochter van 14 heeft meer verstand dan de meeste op deze site!

  Ow ja kijk uit met zoetstoffen! Het maakt de mens erg dom! 😉

  Stel je voor he dat de elite verslagen worden… Dan komt het volgende probleem. Mensen met geen hersencellen! XD

  0 likes
 9. Ook kritiek op christenen komt je zwaar te staan. Ga maar naar India en probeer eens kritiek te leveren op kerkleiders en missionarissen die de boel daar bekeren op valse gronden, zoals gezondheidszorg, onderwijs enz. en vaak met leugens. Je weet niet wat je overkomt.
  De organisatie van ‘moeder’ Theresa verkoopt babies in India. Die nonnen kunnen zelf geen babies krijgen, dus hoe komen ze aan die babies? En hoe komen ze aan de kopers? Stel vragen hierover in India en je weet niet wat je overkomt. Minstens zo erg als de Islam.
  Seksuele escapades van Hindoe heiligen wordt daar breed uitgemeten, wekenlang, door de media. Seksuele escapades van christelijke priesters en Bisschoppen en Islamitische leiders en Imams wordt heel snel uit de media gehaald. Wie zit hierachter?

  3 likes
 10. Who f*cking cares! Van het moment het hier in Europa terug een beetje normaal wordt zal al wat maar naar islam ruikt voorgoed naar de woestijn gekatapulteerd worden, en al die collaborateurs zullen dan gelukkig ook mee vliegen…
  bende achterlijke idioten

  2 likes
 11. Is ook hier; ‘niets is wat het lijkt te zijn’?

  1 likes
 12. Genesis 12 : 2 En Ik zal u (ISRAEL) tot een groot volk maken, en u zegenen, en uw naam groot maken; en wees een zegen!
  3 En Ik zal zegenen, die u zegenen, en vervloeken, die u vloekt; en in u zullen alle geslachten des aardrijks gezegend worden.

  Dit is waar en zeker, Israel is het Heilig Land- en Jerusalem de Heilige Stad van de Grote Koning, wij allen zullen nog eens wat beleven en dat duurt niet lang meer!! Mattheus 25 : 31 e.v. http://bijbel.opurk.nl/LeesVergelijk.php

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Uri Geller gaat 'al zijn telepathische krachten' gebruiken om te voorkomen dat deze man premier wordt

Uri Geller gaat ‘al zijn telepathische krachten’ gebruiken om te voorkomen dat deze man premier wordt

Uri Geller wil zijn telepathische krachten gaan ...

De BBC is een nepnieuwsfabriek geworden en de Britten lachen er alleen maar om. Russische veiligheidschef haalt uit

De BBC is een nepnieuwsfabriek waar de Britten om lachen. Russische veiligheidschef haalt uit

Groot-Brittannië probeert relevant te blijven in Europa ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+