Mens en Dier

Maak kennis met Lydia Sebastian, een 12-jarig (!) meisje dat nu al slimmer is dan Hawking en Einstein

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lydia Sebastian is pas 12 jaar, maar haar intelligentie overstijgt nu al die van de grootste genieën ter wereld. De Britse heeft de maximumscore behaald op de Mensa IQ-test, die ontworpen is om mensen met een zeer hoog IQ te testen. Daarmee laat ze genieën als Stephen Hawking en Albert Einstein achter zich.

“Ik had gewoon eens zin om de test te doen en hij was best makkelijk,” zei de nuchtere Britse tegenover de Colchester Gazette. “Ik was eerst bloednerveus, maar toen ik begonnen was aan de test bleek hij veel gemakkelijker dan ik had gedacht.”

Mensa is de oudste vereniging voor hoogbegaafden ter wereld. Mensen die bij een normale IQ-test in de bovenste twee procent van de bevolking scoren, kunnen worden toegelaten tot de exclusieve club. Wie 132 of hoger scoort op de testen van Mensa, wordt automatisch lid van de organisatie. Het jongste lid van de Britse Mensa is 2,5, dus Lydia is niet het jongste lid van het land.

Toen de resultaten in de brievenbus vielen, waren de ouders van Lydia stomverbaasd. Hun dochter had een score van 162 behaald. Einstein en Hawking scoorden allebei 160. Lydia zit in de tweede klas van de middelbare school en heeft een voorliefde voor wiskunde. Ze wil binnenkort ook eens een wiskundetest gaan doen.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x