Homepagina » Mens en Dier » Maak kennis met Lydia Sebastian, een 12-jarig (!) meisje dat nu al slimmer is dan Hawking en Einstein
Maak kennis met Lydia Sebastian, een 12-jarig (!) meisje dat nu al slimmer is dan Hawking en Einstein

Maak kennis met Lydia Sebastian, een 12-jarig (!) meisje dat nu al slimmer is dan Hawking en Einstein

Lydia Sebastian is pas 12 jaar, maar haar intelligentie overstijgt nu al die van de grootste genieën ter wereld. De Britse heeft de maximumscore behaald op de Mensa IQ-test, die ontworpen is om mensen met een zeer hoog IQ te testen. Daarmee laat ze genieën als Stephen Hawking en Albert Einstein achter zich.

“Ik had gewoon eens zin om de test te doen en hij was best makkelijk,” zei de nuchtere Britse tegenover de Colchester Gazette. “Ik was eerst bloednerveus, maar toen ik begonnen was aan de test bleek hij veel gemakkelijker dan ik had gedacht.”

Mensa is de oudste vereniging voor hoogbegaafden ter wereld. Mensen die bij een normale IQ-test in de bovenste twee procent van de bevolking scoren, kunnen worden toegelaten tot de exclusieve club. Wie 132 of hoger scoort op de testen van Mensa, wordt automatisch lid van de organisatie. Het jongste lid van de Britse Mensa is 2,5, dus Lydia is niet het jongste lid van het land.

Toen de resultaten in de brievenbus vielen, waren de ouders van Lydia stomverbaasd. Hun dochter had een score van 162 behaald. Einstein en Hawking scoorden allebei 160. Lydia zit in de tweede klas van de middelbare school en heeft een voorliefde voor wiskunde. Ze wil binnenkort ook eens een wiskundetest gaan doen.

[Nieuwsblad]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Gênante vertoning: Kijk hoe deze tv-presentator de vloer aanveegt met de hysterische klimaattiener Greta Thunberg

Jij bent geen morele leider. Ik zal je vertellen wat je wel bent. Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in deze open brief

Een professor van de DePaul University in ...

Hij is drie keer slimmer dan de beste student ooit. Maak kennis met de negenjarige die binnenkort afstudeert aan de universiteit

Hij is drie keer slimmer dan de beste student die ik ooit ontmoet heb. Maak kennis met de negenjarige die binnenkort afstudeert aan de universiteit

Laurent Simons studeert binnenkort af aan de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x