Mens en Dier

Maak kennis met Lydia Sebastian, een 12-jarig (!) meisje dat nu al slimmer is dan Hawking en Einstein

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lydia Sebastian is pas 12 jaar, maar haar intelligentie overstijgt nu al die van de grootste genieën ter wereld. De Britse heeft de maximumscore behaald op de Mensa IQ-test, die ontworpen is om mensen met een zeer hoog IQ te testen. Daarmee laat ze genieën als Stephen Hawking en Albert Einstein achter zich.

“Ik had gewoon eens zin om de test te doen en hij was best makkelijk,” zei de nuchtere Britse tegenover de Colchester Gazette. “Ik was eerst bloednerveus, maar toen ik begonnen was aan de test bleek hij veel gemakkelijker dan ik had gedacht.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mensa is de oudste vereniging voor hoogbegaafden ter wereld. Mensen die bij een normale IQ-test in de bovenste twee procent van de bevolking scoren, kunnen worden toegelaten tot de exclusieve club. Wie 132 of hoger scoort op de testen van Mensa, wordt automatisch lid van de organisatie. Het jongste lid van de Britse Mensa is 2,5, dus Lydia is niet het jongste lid van het land.

Toen de resultaten in de brievenbus vielen, waren de ouders van Lydia stomverbaasd. Hun dochter had een score van 162 behaald. Einstein en Hawking scoorden allebei 160. Lydia zit in de tweede klas van de middelbare school en heeft een voorliefde voor wiskunde. Ze wil binnenkort ook eens een wiskundetest gaan doen.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x