Homepagina » Buitenaards » NASA-astronaut: “Vredelievende aliens probeerden Amerika te behoeden voor kernoorlog”
NASA-astronaut: "Vredelievende aliens probeerden Amerika te behoeden voor kernoorlog"

NASA-astronaut: “Vredelievende aliens probeerden Amerika te behoeden voor kernoorlog”

Aliens zijn naar de aarde gekomen om een kernoorlog tussen Amerika en Rusland te voorkomen. Dat heeft NASA-astronaut Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, gezegd. De Apollo-veteraan zegt dat UFO’s in vrede kwamen om te voorkomen dat de mensheid zichzelf zou vernietigen.

Hij vertelde aan de Daily Mirror dat hooggeplaatste militairen UFO’s zagen tijdens wapentests. De astronaut spreekt zich sinds het moment dat hij op het maanoppervlak is geland vaker openlijk uit over zijn geloof in aliens.

Insiders vertelden hem dat er vreemde vaartuigen werden gezien boven raketbases en de installatie in White Sands, waar ’s werelds eerste kernbom in 1945 werd ontploft. Mitchell groeide op in New Mexico, in de buurt van White Sands en Roswell, waar volgens velen een UFO is neergestort.

“Je kent het gebied niet zoals ik,” zei hij. “White Sands was een testgebied voor kernwapens. Daar waren de buitenaardsen in geïnteresseerd. Het is mij duidelijk geworden dat de aliens hebben geprobeerd ons te behoeden voor een oorlog en vrede op aarde nastreefden.”

Mitchell hoorde soortgelijke verhalen van mensen die tijdens de Koude Oorlog de raketbases bemanden. “Luchtmachtofficieren vertelden me dat UFO’s vaak werden gezien boven de basis en hun raketten uitschakelden,” zei hij. “Officieren van bases langs de kust zeiden dat hun testraketten vaak uit de lucht werden geschoten door buitenaardse ruimteschepen. Er was in die tijd veel activiteit.” Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Daily Mirror]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
6 jaren geleden

Eerlijk gezegd tijdens de koude oorlog zoals velen het niet weten het scheelde niet veel, was het nu heel anders.

kim
kim
6 jaren geleden

Ja idd. Blijkbaar willen de Extraterrestrials voorkomen dat de resources vernietigd worden. Deze planeet is een schat voor hun.

reality check
reality check
6 jaren geleden

Hier zijn heel veel ooggetuigen verslagen van te vinden op internet. Denk aan Disclosure Project van dr. Steven Greer ea. of de verslagen van Bob Dean en Clifford Stone plus vele anderen.

Vlgs andere bronnen was het niet alleen om de vernietiging van de mensheid te voorkomen – wij zijn immers niets meer dan “luizen in de pels” – maar meer om met die nucleaire krachten niet het kosmische web te vernietigen.
Immers de enorme beschadiging van de ozonlaag is meer veroorzaakt door de vele bovengrondse kernproeven dan door onze spuitbusje.

JansTerZeijle
JansTerZeijle
6 jaren geleden

En waarom vreten de aliens dan mensen op?

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum schetst dystopisch toekomstbeeld: ‘Zo kan ons leven er binnenkort uitzien’

Het World Economic Forum heeft een nieuw ...

medicijn

Aantal medicijndoden in Nederland: 17.000-20.000 per jaar. Aantal coronadoden: 17.839

Er gaat op social media een filmpje ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x