Homepagina » Buitenland » Israël en Amerika zijn grootste terreurgroeperingen die de wereld ooit gekend heeft. Hoogleraar haalt hard uit
Israël en Amerika zijn grootste terreurgroeperingen die de wereld ooit gekend heeft. Hoogleraar haalt hard uit

Israël en Amerika zijn grootste terreurgroeperingen die de wereld ooit gekend heeft. Hoogleraar haalt hard uit

De militaire hulp die de Verenigde Staten ieder jaar aan Israël bieden is in strijd met de Amerikaanse wet en bewijst dat deze twee bondgenoten ’s werelds grootste terreurgroeperingen zijn. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

In de Amerikaanse begroting is 3,8 miljard dollar per jaar uitgetrokken voor steun aan het land. Amerikaanse senatoren proberen dat bedrag nu stilletjes op te schroeven.

“Alleen al het idee dat de Amerikaanse Senaat de hulp aan Israël uitbreidt is schandalig en in strijd met de richtlijnen voor buitenlandse hulp,” zei emeritus hoogleraar James Fetzer van de University of Minnesota Duluth in gesprek met Press TV.

Schrappen

De VS mag namelijk volgens de wet geen hulp bieden aan landen die niet-aangegeven kernwapens hebben.

“Het is algemeen bekend dat Israël een groot arsenaal aan nucleaire, chemische en biologische wapens heeft,” zei Fetzer.

Hij vindt om die reden dat de Senaat de hulp moet schrappen in plaats van uitbreiden.

Grootste terreurgroepering

De Amerikaanse militaire hulp aan Israël is in de afgelopen jaren flink uitgebreid, terwijl het Israëlische leger in Gaza en elders de mensenrechten schendt.

De uitbreiding van de hulp zal het imago van Amerikaanse politici alleen nog maar verder aantasten, aldus Fetzer.

“De Senaat moet ophouden zichzelf te schande te maken door constant de hielen te likken van Israël, dat samen met de VS de grootste terreurgroepering is die de wereld ooit gekend heeft,” besloot hij.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Zonder de V.S hadden we duits gel*ld .

  5 likes
 2. …….terwijl het Israëlische leger in Gaza en elders de mensenrechten schendt……
  Het Israëlische leger beschermt alleen hun velden die vanuit Gaza in brand worden gestoken. Is dat een schending van mensenrechten?
  De Palestijnen en trouwens alle moslims willen alle Israëlisch vermoorden. Is dat geen schending van mensenrechten?

  4 likes
  • @Eelke Piers

   Googel even “Israel Saoedi-Arabië” en je zult zien dat de puriteinse islam en zionistisch sraël sterk met elkaar verbonden zijn.

   16 likes
  • @Eelke: Het is een leugen dat Palestijnen de velden vernietigen van Israëliers. Het is eerder andersom. Israëliers kappen olijfbomen van Palestijnen. Zo’n 800.000 sinds 1967!! Olijfbomen staan garant voor een inkomen maar ze staan ook symbool voor vrede, geduld, dienstbaarheid enz. De olijfboom wordt bijkans gezien als een heilige boom. Begrijp je nu de enormiteit van die misdaad?! Zou jij daar niet furieus en verdrietig van worden als je dat voor je ogen zag gebeuren?

   En dat de Arabische wereld Israëliers de zee in wil drijven is een ziek verzinsel van de Israëlische elites om de gewone burger in angst te houden. Terwijl de gewone burger meer te vrezen heeft van de eigen elites. En al helemaal als je niet tot de voorkeursgroep behoort. Bekijk de documentaire ‘The Ringworm Children’ maar en je zal zien dat de ‘verkeerde joden’ net zoveel gevaar lopen als de Palestijnen…, en niet van de Palestijnen.

   11 likes
   • Die Iraeliers zijn al jaren bezig met landje pik van de palestijnen en de eigelijke bezitters van hun afgenomen olijfgaarden kunnen alleen nog maar zien vanuit de verte wat van hun was , het te schandalig voor woorden .

    1 likes
 3. Hallo Marduk’s Revenge……Ik ga een heel eind met je mee , Amerikanen willen een vinger in de pap houden, Israël voor het midden oosten en de Oekraïne is het nieuwe project , allemaal om nog steeds te proberen bezit te nemen of uit te dagen…Rusland ..Overigens er bestaan geen uitverkorenen , en goden worden door mensen gecreëerd , die bestaan dus ook niet…….Leuk dat je met Gladiator op pad bent geweest……..😎

  12 likes
  • Goden bestaan idd niet maar Anunnaki wel
   Anunnaki betekent letterlijk : zij die uit de hemel kwamen.
   450.000j geleden zette Anunnaki voor de 1e maal voet op aarde 430.000j ongeveer gerommeld met DNA mens tot ze 12.000j geleden hun evenbeeld konden creëren, nl, Atlantis en Lummerie!
   Lummerie en Atlantis zijn uitgeroeid door die Anunnaki en dan werd de mens genetisch gecreëerd.
   Om kort te zijn, Enki gaf opdracht tot zondvloed om mens uit te roeien maar Marduk ging achter de rug van zijn Vader Enki in tegen zijn besluit en waarschuwde Noa om Ark te bouwen dat was geen schip maar DNA bank!!!
   Marduk waarschuwde toen zijn favoriet volk (de zwarten zij overleefden bij gratie zondvloed) dit is ong plus min 6000-8000j geleden
   Toen de joden er ineens waren 3500j geleden hebben ze alle kennis gestolen van iedereen!
   Men start alle geschriften vanaf de joden terwijl Summerie EERST WAS na de zondvloed!
   Dit is de reden waarom niets klopt omdat de leugen uitverkoren volk israel 1 grote leugen is! alles is gelogen zodat die joden rulen… Dat blijft NIET duren

   11 likes
 4. Israehell en die VS zijn de ondergang van ons en planeet.
  Zondagavond met Gladiator uit eten geweest en leuk gepraat.
  Die NWO = 1 groot israehell creëren!
  VS deepstate is na hun moord op Kennedy erin geslaagd om zion VS te maken en sindsdien moorden zion VS in opdracht israehell de planeet uit!
  Dit blijft niet duren zeker omdat die joden NIET het uitverkoren Volk van Anunnaki(god) waren, nope dat waren zwarten zij waren de Israelieten, joden hebben hun identiteit GESTOLEN

  20 likes
 5. He ja laten we ook niet deze week vergeten 6 en 9 Augustus 1945 Atoombom op Japan, was natuurlijk niet meer nodig want WW2 was al zo goed als over……..maar ja Japan weigerde op de knieën te gaan en de Amerikanen wilde graag aan de Sovjet uni laten zien hoe geweldig ze waren…….idiote mensheid …..

  7 likes
 6. De VS en Israël zullen uiteindelijk de wereld in een WOIII storten. Iemand moet er uiteindelijk toch voor zorgen dat bijbelse profetieën uitkomen. Daar zijn echte psychopaten voor nodig, want anders komt het er nooit van.

  Saillant detail daarbij is dat deze gevaarlijke gekken zichzelf uiteindelijk ook vernietigen, zelfs Bilderbergers en Rothschilds en de hele santenkraam gaan daarbij mee ten onder.

  In de bovenkamers van deze geesteszieke mensen/leiders tikt iets, behoorlijk, niet goed en wil men bewust aansturen op totale vernietiging, omdat dit nu eenmaal zo is opgetekend in een boekwerk!?….Satans wegen zijn nu eenmaal, ondoorgrondelijk.

  11 likes
 7. het is algemeen bekend dat israel een groot arsenaal heeft aan chemische en nucleaire wapens heeft.
  nu rutte erheen aub en platgooien dat zootje.
  een grote mond hebben over irak,libie, syrie en heel snel daar de boel gebombardeerd in opdracht van de vs dus, zonder kan je er ook heen en je plicht doen stelletje malloten.

  9 likes
 8. Amerika, of de Amerikaanse regeringen na Eisenhower hebben miljoenen doden op hun beweten, hebben dictaturen in het zadel geholpen om het communisme maar te bestrijden. Voor oloie bewust honderdduizenden kinderen in Irak van de honger laten sterven. De lijst is eindeloos. Israel-hoe jammer ik het ook vind- is een dictatuur geworden en hanteert apartheid naar de Palestijnen toe.
  De volgende wereldoorlog is waarschijnlijk tegen Amerika en Israel. Wie had dit ooit gedacht.

  9 likes
 9. Deze man is nou niet bepaald een goede bron van informatie als het om Israël of joden gaat. Hij ontkent de holocaust, denkt dat 9/11 door Israël is gedaan en denkt ook dat de Mossad verantwoordelijk is voor de Sandy Hook school shooting. Deze man is een achterlijke antisemitisch stuk tuig puur sang.

  6 likes
 10. Het wordt misschien eens tijd voor deze site om de vijftig kernbomontploffingen eens te bekijken op youtube. Als één filmpje echt lijkt dan is het veel. Kijk daarna eens bij the Daily Bell narr atoombom en Hiroshima.

  Sorry, atoombommen bestaan niet, ook weer zo’n hoax. Zoek trouwens ook eens op krater en nuclear device. Als je één krater vindt dan heb je geluk (had uiteraard een andere oorzaak)

  1 likes
  • @Nils

   De a-bom lijkt inderdaad een grote hoax en show waarmee een hele planeet in een wurggreep van angst gehouden wordt. Zeg maar een soort van religie waarmee hele volksstammen om de tuin geleid zijn. Andere landen speidit spel mee en doen een lange neus naar de VS, die uiteraard niet kan beweren dat zij begonnen zijn met deze liegbom. Hetzelfde geldt voor de terrorisme en klimaat hoax. De maanlanding ook nep, maar is goed voor de kassa van de NASA criminelen.

   Ik denk dat veel zaken volkomen nep en in scène gezet zijn, behalve de mondiale moord en slachtpartijen van de VS, die zijn helaas realiteit, vandaar ook dat ze nooit laten zien in de msm hoe de wereld van het militair industriële complex in elkaar steekt. Geen slapende honden wakker maken, graag.

   5 likes
 11. “joden hebben hun identiteit GESTOLEN”

  Klopt, maar helaas komen ze er mee weg!

  In mijn woonplaats was laatst, van boven genoemde z.g.n. erfgenamen, een openbare(op straat) Prediking, echter zij werden autoritaire door het “gezag’ verwijderd en er werd hun een verbod opgelegd!
  Wat mij beangstigend opviel tijdens deze prediking was dat zij openlijk een zeer racistisch uitstraling hadden, aan ALLES wat niet van hun soort is , was echt schrikbarend !!!

  3 likes
 12. Sorry voor de spelfouten; heb mijn bril niet op.

  2 likes
 13. Triest te merken dat haat tegen groot genoeg is om mensen niet meer normaal na denken zoals palestijnen een niet bestaand volk verdedigen normaal is geworden.het uit de context van de tijd halen als het nodig is.Al duizenden jaren vechten landen ,steden ,dorpen in naam van welke hoofdsmurf dan ook elkaar de tent uit.alles is doorgeslagen van zieke ezeltjes tot de mama,s verdien model geworden ,links ziek geworden al lang geleden leven in een utopische wereld en het gaat net als onze boeken volgers om MACHT veel voor weinige weinig voor vele.Er is een mooi boek over en film 1984 is de titel aanrader voor vele hier.In naam van grootste massamoordenaar.Democratie in de zandbak is er maar 1.

  1 likes
 14. 97% van de joden zijn geen joden maar ze zijn wel de baas over de westerse wereld!

  1 likes
 15. dom volk om zo te praten over joden of over israel de hele mensheid is al eeuwen lang aan het vechten
  en wie krijgen er altijd de schuld de joden, feiten zijn belangrijk en geen dom gel*l .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...