Buitenland

Israël en Amerika zijn grootste terreurgroeperingen die de wereld ooit gekend heeft. Hoogleraar haalt hard uit

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De militaire hulp die de Verenigde Staten ieder jaar aan Israël bieden is in strijd met de Amerikaanse wet en bewijst dat deze twee bondgenoten ’s werelds grootste terreurgroeperingen zijn. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

In de Amerikaanse begroting is 3,8 miljard dollar per jaar uitgetrokken voor steun aan het land. Amerikaanse senatoren proberen dat bedrag nu stilletjes op te schroeven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Alleen al het idee dat de Amerikaanse Senaat de hulp aan Israël uitbreidt is schandalig en in strijd met de richtlijnen voor buitenlandse hulp,” zei emeritus hoogleraar James Fetzer van de University of Minnesota Duluth in gesprek met Press TV.

Schrappen

De VS mag namelijk volgens de wet geen hulp bieden aan landen die niet-aangegeven kernwapens hebben.

“Het is algemeen bekend dat Israël een groot arsenaal aan nucleaire, chemische en biologische wapens heeft,” zei Fetzer.

Hij vindt om die reden dat de Senaat de hulp moet schrappen in plaats van uitbreiden.

Grootste terreurgroepering

De Amerikaanse militaire hulp aan Israël is in de afgelopen jaren flink uitgebreid, terwijl het Israëlische leger in Gaza en elders de mensenrechten schendt.

De uitbreiding van de hulp zal het imago van Amerikaanse politici alleen nog maar verder aantasten, aldus Fetzer.

“De Senaat moet ophouden zichzelf te schande te maken door constant de hielen te likken van Israël, dat samen met de VS de grootste terreurgroepering is die de wereld ooit gekend heeft,” besloot hij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

Israehell en die VS zijn de ondergang van ons en planeet.
Zondagavond met Gladiator uit eten geweest en leuk gepraat.
Die NWO = 1 groot israehell creëren!
VS deepstate is na hun moord op Kennedy erin geslaagd om zion VS te maken en sindsdien moorden zion VS in opdracht israehell de planeet uit!
Dit blijft niet duren zeker omdat die joden NIET het uitverkoren Volk van Anunnaki(god) waren, nope dat waren zwarten zij waren de Israelieten, joden hebben hun identiteit GESTOLEN

Louise
Louise
5 jaren geleden

Hallo Marduk’s Revenge……Ik ga een heel eind met je mee , Amerikanen willen een vinger in de pap houden, Israël voor het midden oosten en de Oekraïne is het nieuwe project , allemaal om nog steeds te proberen bezit te nemen of uit te dagen…Rusland ..Overigens er bestaan geen uitverkorenen , en goden worden door mensen gecreëerd , die bestaan dus ook niet…….Leuk dat je met Gladiator op pad bent geweest……..?

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

De VS en Israël zullen uiteindelijk de wereld in een WOIII storten. Iemand moet er uiteindelijk toch voor zorgen dat bijbelse profetieën uitkomen. Daar zijn echte psychopaten voor nodig, want anders komt het er nooit van.

Saillant detail daarbij is dat deze gevaarlijke gekken zichzelf uiteindelijk ook vernietigen, zelfs Bilderbergers en Rothschilds en de hele santenkraam gaan daarbij mee ten onder.

In de bovenkamers van deze geesteszieke mensen/leiders tikt iets, behoorlijk, niet goed en wil men bewust aansturen op totale vernietiging, omdat dit nu eenmaal zo is opgetekend in een boekwerk!?….Satans wegen zijn nu eenmaal, ondoorgrondelijk.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

…….terwijl het Israëlische leger in Gaza en elders de mensenrechten schendt……
Het Israëlische leger beschermt alleen hun velden die vanuit Gaza in brand worden gestoken. Is dat een schending van mensenrechten?
De Palestijnen en trouwens alle moslims willen alle Israëlisch vermoorden. Is dat geen schending van mensenrechten?

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x