CoronaBuitenland

Israël is aan het ontwaken uit de nachtmerrie

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Professor Shmuel Shapira, die van 2013 tot 2021 aan het hoofd stond van het Israëlische Instituut voor Biologisch Onderzoek, heeft fel uitgehaald naar het ministerie van Volksgezondheid vanwege de lockdowns en de massavaccinatiecampagne.

Shapira, die zelf drie prikken heeft gehad, trok op Twitter fel van leer. De Israëlische overheid beweert dat het mRNA-vaccin van Pfizer veilig en effectief is. “De ongemakkelijke waarheid over het vaccin is dat het effectief noch veilig is,” schreef de professor.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Ik zat er drie keer naast: bij de eerste prik, bij de tweede prik en bij de derde prik. Mensen vergeten dat Israël zich vrijwillig aanbood als lab van de wereld. Er waren nauwelijks data beschikbaar,” zei hij.

10.000 procent

De professor wees erop dat uit gegevens uit een overheidsdatabase blijkt dat het aantal kankergevallen met 10.000 procent is gestegen door de coronavaccins.

Maandag zei Shapira in een interview met Kanaal 12 dat zijn kritiek vooral gericht is op de mRNA-vaccins, niet alle coronavaccins. “Ik zeg niet dat het Pfizer-vaccin helemaal ‘nep’ is, maar ik betwijfel of je het een ‘vaccin’ kunt noemen.”

Professor Shapira zei spijt te hebben dat hij het mRNA-vaccin van Pfizer gehaald heeft. Het ministerie van Volksgezondheid beweert dat hij zo tekeerging op social media omdat het Israëlische coronavaccinatieprogramma dat hij leidde, is mislukt.

Ernstig tegengewerkt

De professor reageerde dat het vaccin van het Instituut voor Biologisch Onderzoek goed en effectief was en de eerste stadia succesvol heeft doorlopen, ondanks pogingen om het programma te dwarsbomen.

Nadat hij het instituut in mei 2021 had verlaten, zei Shapira dat hij ernstig werd tegengewerkt door de overheid bij de ontwikkeling van een Israëlisch vaccin. Volgens hem had het ministerie kwaadaardige bedoelingen.

“Israël is ook aan het ontwaken uit de nachtmerrie,” reageert gepensioneerd statisticus Herman Steigstra.


4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
buddy
buddy
1 jaar geleden

nu nederland nog maar die ontwaaken niet bang om op te staan voor hun rechten

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

“Ik zeg niet dat het Pfizer-vaccin helemaal ‘nep’ is, maar ik betwijfel of je het een ‘vaccin’ kunt noemen.”

En ik zeg wel dat het Pfizer-vaccin nep is en dat je het geen vaccin kunt noemen maar een Bio-wapen wat mensenlevens ruïneert zo je het op termijn al overleeft.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Ik merk in mijn omgeving dat gevaccineerde mensen aan de hand van het aantal prikken die ze genomen hebben moeite hebben te erkennen dat ze fout zaten. Hoe meer prikken achter de kiezen hoe lastiger te erkennen dat het beter was niet te doen. Maar het ergste is dat ik ook verandering merk in hun persoon. Ze zijn niet meer de oude.

message
message
1 jaar geleden

Nu heel veel gezondheidsproblemen, bijwerkingen, oversterfte.
Dit allemaal na “vaccinatie en boosters ”

Rampzalig !

ONDERZOEK DOEN !
ADEQUAAT !!!!!!!!!!!!!!

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x