Homepagina » Het Complot » Verhoor Blair onderbroken – ‘hij is een oorlogsmisdadiger, nam smeergeld aan van JPMorgan’

Verhoor Blair onderbroken – ‘hij is een oorlogsmisdadiger, nam smeergeld aan van JPMorgan’

Tijdens het verhoor van de Britse oud-premier Tony Blair op maandag stormde een betoger de zaal binnen, melden diverse Britse media.

Hij noemde Blair een ‘oorlogsmisdadiger’ die tijdens de Irakoorlog smeergeld zou hebben aangenomen van JPMorgan.

Filmmaker David Lawley Wakelin wist het verhoor door de commissie die de connecties tussen de pers en de regering onderzoekt enige momenten te onderbreken.

Adviseur

“De man is een oorlogsmisdadiger!,” riep Lawley Wakelin terwijl drie veiligheidsbeambten hem de zaal uit sleurden. Hij verwees naar de functie van Blair als adviseur voor JPMorgan.

“Wat hij zei over Irak en JPMorgan is absoluut niet waar,” hield Blair vol nadat de indringer was verwijderd. “Ik heb daar nog nooit met ze over gesproken.”

Steun

De voormalige minister-president getuigde voor de commissie-Leveson over zijn relatie met algemeen directeur van News Corporation Rupert Murdoch. Blair kon drie keer tijdens zijn verkiezingsstrijd rekenen op de steun van Murdoch. Daarnaast is Blair sinds 2010 de peetoom van een kleindochter van de mediamagnaat.

De commissie-Leveson heeft ook al verbanden aangetoond tussen leiders van de Murdochgroep en de huidige Britse premier David Cameron. De commissie zal deze week nog meer politici ondervragen over hun banden met de pers.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Debb3 schreef:

  Daar heb ik respect voor iemand die zo’n zaal binnen durft te dringen en te zeggen waar het opstaat. Tijd voor rechtvaardigheid!

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Afijn, binnenkort lezen we dat de goede man vermist/vermoord is.

  0 likes
 • Freespirit schreef:

  Het is te hopen dat deze en andere misdadigers krijgen wat ze toekomt.Als ik de ‘verhalen’ (van b.v GFL) van ‘de zieners en profeten’ moet geloven dan worden ze allemaal in hun kippenek gegrepen en berecht.
  Nu is het Blair en wie volgt? Komen ze ook hier in Nederland aan de beurt? Misschien Demminck of Zalm? Of Balkenende of Rutte?
  Stuk voor stuk allemaal landverraders!
  Vind deze actie van deze man zeer gewaagd en inderdaad..hopelijk wordt hij niet teruggevonden met zijn nek doorgesneden of komt hij om dmv een ‘auto-ongeluk’. Er zijn er helaas al veel te veel uit de weggeruimd. Het wordt echt tijd dat we ‘samen’ opstaan tegen deze zware criminelen.

  0 likes
 • c schreef:

  Waar rook is is vuur? Maar ja als die persoon nu gelijk bewijzen op de desk van de commissie had gesmeten was het in ene beklonken.Gemiste kans?

  0 likes
 • max1 schreef:

  De verwevenheid tussen politiek en main stream media is gigantisch. Met name in de angelsaksische landen waar over het algemeen een twee of drie partijenstructuur bestaat. Daar wordt flink gelobbyd en gewerkt met allerlei ”steunfondsen”, ook wel donaties genoemd, voor de partijkas. Het wordt tijd dat dit eens aan de kaak wordt gesteld. Het is je reinste omkoperij!

  0 likes
 • Theo Meester schreef:

  opgeruimd staat netjes, moge er meer van deze berichten volgen..

  0 likes
 • S0m30n3 schreef:

  [quote name=”Freespirit”]Het is te hopen dat deze en andere misdadigers krijgen wat ze toekomt.Als ik de ‘verhalen’ (van b.v GFL) van ‘de zieners en profeten’ moet geloven dan worden ze allemaal in hun kippenek gegrepen en berecht.
  Nu is het Blair en wie volgt? Komen ze ook hier in Nederland aan de beurt? Misschien Demminck of Zalm? Of Balkenende of Rutte?
  Stuk voor stuk allemaal landverraders!
  Vind deze actie van deze man zeer gewaagd en inderdaad..hopelijk wordt hij niet teruggevonden met zijn nek doorgesneden of komt hij om dmv een ‘auto-ongeluk’……[/quote]

  wederom idd…

  respect voor de man in het filmpje!

  0 likes
 • Kind van Licht schreef:

  Tot hoever gaan die arrestaties.
  Zijn het alleen de kopstukken of ook diegenen die medeplichtig zijn?

  0 likes
 • Mars schreef:

  Smeergeld of gewoon ‘loon’?

  0 likes
 • Ron schreef:

  Het is een glashard feit dat dhr Blair samen met Bush onder valse voorwendselen Irak heeft aangevallen. In hoeverre Balkenende hiervan wist zal duidelijk moeten in onderzoeken.
  Het is in ieder geval toeval dat het hier gaat om achternamen beginnend met een B. De hele situatie omtrent Irak is sowieso Beschamend.

  0 likes
 • Tineke schreef:

  Voor die man heb ik ook respect,ik geloof niet dat ze die man iets aan durven te doen want dan weten de eventuele daders dat wij weten dat die man de waarheid sprak en in het openbaar is beter Er moeten meer mensen komen die voor de waarheid uit durft te komen.Maar het grote publiek krijgt dit niet te horen en te zien controle op nog alles,we hebben hulp nodig van de G.F.nodig.Dit is te groot voor ons wat er nog allemaal uit moet komen ,en het duurt te lang

  0 likes
 • dymph schreef:

  #8 Kind van Licht (reactie 8)
  28-05-2012 22:32

  Van mij mogen ze de media ook goed aanpakken die is hier ook medeverantwoordelijk voor.

  0 likes
 • c schreef:

  Her is eigenlijk zo duidelijk he, een mediamagnaat ,de regering, een (1) kliek die elkaar de handen boven het hoofd ,man man als de beerput verder opengaat..ook hier in holland.. berg je dan maar.

  0 likes
 • Inspiratie schreef:

  George W. Bush is inmiddels veroordeeld voor ditzelfde tribunaal als oorlogsmisdadiger. Deze bleek ook investeringen te hebben gedaan in allerlei grote mediabedrijven (o.a. NOS), niet zo vreemd dat dit nieuws dus via de Asian headlines tot ons kwam en veel mensen ontgaan is en de veroordeling (moord) op Khadaffi groot uitgemeten is.

  (de mensen die opstapten bij Aljazeerah, corrupte bankiers, 81 rechters en officieren van justitie die ontslagen werden, de aftocht van Berlusconi en andere politici, de lijst groeit met de dag)
  Het is me al vaker opgevallen dat de informatie die via Salusa tot ons kot tot nu toe vaak is uitgekomen. Toen dit in een eerste channel ter sprake kwam speelde dit nog niet.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  >