Het Complot

Verhoor Blair onderbroken – ‘hij is een oorlogsmisdadiger, nam smeergeld aan van JPMorgan’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het verhoor van de Britse oud-premier Tony Blair op maandag stormde een betoger de zaal binnen, melden diverse Britse media.

Hij noemde Blair een ‘oorlogsmisdadiger’ die tijdens de Irakoorlog smeergeld zou hebben aangenomen van JPMorgan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Filmmaker David Lawley Wakelin wist het verhoor door de commissie die de connecties tussen de pers en de regering onderzoekt enige momenten te onderbreken.

Adviseur

“De man is een oorlogsmisdadiger!,” riep Lawley Wakelin terwijl drie veiligheidsbeambten hem de zaal uit sleurden. Hij verwees naar de functie van Blair als adviseur voor JPMorgan.

“Wat hij zei over Irak en JPMorgan is absoluut niet waar,” hield Blair vol nadat de indringer was verwijderd. “Ik heb daar nog nooit met ze over gesproken.”

Steun

De voormalige minister-president getuigde voor de commissie-Leveson over zijn relatie met algemeen directeur van News Corporation Rupert Murdoch. Blair kon drie keer tijdens zijn verkiezingsstrijd rekenen op de steun van Murdoch. Daarnaast is Blair sinds 2010 de peetoom van een kleindochter van de mediamagnaat.

De commissie-Leveson heeft ook al verbanden aangetoond tussen leiders van de Murdochgroep en de huidige Britse premier David Cameron. De commissie zal deze week nog meer politici ondervragen over hun banden met de pers.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Debb3
Debb3
11 jaren geleden

Daar heb ik respect voor iemand die zo’n zaal binnen durft te dringen en te zeggen waar het opstaat. Tijd voor rechtvaardigheid!

Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Afijn, binnenkort lezen we dat de goede man vermist/vermoord is.

Freespirit
Freespirit
11 jaren geleden

Het is te hopen dat deze en andere misdadigers krijgen wat ze toekomt.Als ik de ‘verhalen’ (van b.v GFL) van ‘de zieners en profeten’ moet geloven dan worden ze allemaal in hun kippenek gegrepen en berecht.
Nu is het Blair en wie volgt? Komen ze ook hier in Nederland aan de beurt? Misschien Demminck of Zalm? Of Balkenende of Rutte?
Stuk voor stuk allemaal landverraders!
Vind deze actie van deze man zeer gewaagd en inderdaad..hopelijk wordt hij niet teruggevonden met zijn nek doorgesneden of komt hij om dmv een ‘auto-ongeluk’. Er zijn er helaas al veel te veel uit de weggeruimd. Het wordt echt tijd dat we ‘samen’ opstaan tegen deze zware criminelen.

c
c
11 jaren geleden

Waar rook is is vuur? Maar ja als die persoon nu gelijk bewijzen op de desk van de commissie had gesmeten was het in ene beklonken.Gemiste kans?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x