Mens en Dier

Fleur Agema woest: ‘Het boeit de zittende macht niet!’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Ziekenhuis gaat niet meer iedereen helpen, kopt het AD. Het ziekenhuis is geen supermarkt waar iedereen naar eigen inzicht iets kan kopen, zegt Anita Wydoodt, bestuurder bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. “Het is hier geen supermarkt, waar u naar believen datgene van de schappen kunt pakken wat u wilt hebben.”

Het ziekenhuis stroomt over en gaat om die reden niet iedereen meer helpen. “De drempel voor een doorverwijzing moet omhoog. We kunnen niet meer doen wat we altijd deden. We willen de zorg openhouden voor echt zieke mensen en daarom moet het echt anders. Het houdt een keer op.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Onze zorg stort recht voor onze ogen in elkaar

Ook andere ziekenhuizen hebben het moeilijk. “De zorg raakt oververhit. We hebben te maken met meer mensen die gebruikmaken van de zorg en minder beschikbaar personeel,” zegt Pier Eringa van het LangeLand Ziekenhuis tegen Hart van Nederland.

PVV-Kamerlid Fleur Agema is woest. “Onze zorg stort recht voor onze ogen in elkaar en het boeit de zittende macht niet!” schrijft ze op Twitter.

Hou op met dat gelul over het slavernijverleden

“Zitten met z’n zevenen in een vliegtuig om elders excuses aan te bieden,” voegt Agema toe. Premier Rutte maakte namens de Nederlandse regering excuses voor het slavernijverleden.

Maarten van Rossem zei daar eerder over: “In allerlei opzichten bestaan er nieuwe vormen van slavernij. En als je nou toch je best wil doen voor een betere wereld, zou ik zeggen: hou op met dat gelul over het verleden waar toch niks aan te doen is. Besef dat het verleden een andere tijd was dan nu.”


4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

158 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Natuurlijk boeit het ze niet. Ze dachten enkel aan zichzelf !

mister nexit
mister nexit
1 jaar geleden

Anno 2030 bezit u niets meer maar zult gelukkig zijn. ! Zonder zorg , zonder woning , zonder vervoer , zonder vakantie enz . Wanneer zegt de bevolking nu genoeg is genoeg !

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Gelukkig hebben we nog de fancy privéklinieken waar je voor het tienvoudige terecht kunt.

Lottepot
Lottepot
1 jaar geleden

Heerlijk met z’n allen in het regeringstoestel, gelijk ff vakantie’tje er achteraan. Ja we letten op de kleintjes!! Wanneer gaan we nee zeggen!?

Back to top button
158
0
We lezen graag je reactie!x