Corona

Verpleegster houdt tirade: ‘Iedereen die is gestorven met corona is vermoord’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Een Amerikaanse verpleegster hield vorige week een tirade tijdens een bijeenkomst in Wilmington in de staat North Carolina. Volgens de verpleegster, Morgan Wallace, zijn de autoriteiten verantwoordelijk voor de coronadoden omdat ze vroegbehandeling tegenhouden.

Wallace nam ontslag vanwege de vaccinatieplicht en zei dat de vaccins niet beschermen tegen corona. “Iedereen die is gestorven met corona is vermoord,” stelde ze. “Vroegbehandeling is altijd effectief geweest.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De verpleegster werkte 10 jaar voor het ziekenhuis van New Hanover County. Ze zag hoe coronapatiënten onnodig stierven omdat de overheid bepaalde coronabehandelingen niet toestaat.

Tikkende tijdbom

Wallace heeft nu haar eigen praktijk en is naar eigen zeggen de enige persoon in de regio die coronapatiënten behandelt voordat ze in het ziekenhuis terechtkomen. Ze zag ook hoe alle medewerkers van het ziekenhuis waar ze werkte de prik haalden en vervolgens corona kregen.

“Naast allerlei andere kwalen hebben ze nu miljoenen spike-eiwitten in hun lichaam en zijn ze een tikkende tijdbom,” aldus de verpleegster. Als die bom afgaat, ontstaan er kankers, bloedproppen, enzovoorts.

Geest is uit de fles

“Ik ben het zat dat mensen die artsen vragen of ze behandeld kunnen worden tegen corona steevast te horen krijgen dat hun enige optie een vaccin is, of naar huis gaan, of naar het ziekenhuis waar je nooit meer uitkomt,” zei ze.

“Het vaccin gaat niet werken, vroegbehandeling heeft altijd gewerkt en patiënten zijn gestorven als gevolg van wanbeheer door de overheid,” voegde ze toe. “Mensen beseffen dat nu en komen in opstand tegen overheden.”

“De geest is uit de fles en wereldwijd spreken mensen zich uit, waaronder de uitvinder van het vaccin.”

[Infowars]

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Morgan Wallace is een echte heldin! Dat is zeker en zij is gelukkig niet de enige.

Waar ik mij wél over verbaas, is dat zij nog wel de mogelijkheid heeft om, doordat zij nu een eigen praktijk heeft, in staat is om mensen in een vroeg stadium te behandelen.

Hier in Nederland is dat nauwelijks mogelijk. Ik denk dan aan al die artsen, die hetzelfde willen doen en vervolgens met enorme boetes worden bedreigd.

Ik denk óók onmiddellijk aan dat bijzondere verhaal, waarin (ook in de Verenigde Staten) een man in het ziekenhuis lag met “corona” en praktisch meer dood dan levend was. Vervolgens heeft zijn vrouw een advocaat in de arm genomen om via de rechter af te dwingen dat hij behandeld zou worden met Ivermectine. Zij werd in het gelijk gesteld, ondanks de protesten van het ziekenhuis, en haar man kon drie dagen later het ziekenhuis verlaten.

Dit voorbeeld ben ik nooit vergeten.

Wat er in de Verenigde Staten gebeurt met “coronapatiënten” gebeurt eigenlijk overal. Ook in Nederland.

Laat DAT nu precies de reden zijn, dat mijn man en ik er niet meer over peinzen om naar een ziekenhuis overgeplaatst te worden.

Ons vertrouwen in de medici (zeker diegenen die werkzaam zijn in een ziekenhuis) is tot het nulpunt gedaald.

Volgens mij zijn er een heleboel artsen, die totaal “vergeten” hebben, dat zij OOIT een eed hebben afgelegd om zo goed mogelijk patiënten te helpen en hun lijden te verlichten.

Het grote geld is inmiddels belangrijker geworden. Zij hebben hun ziel uit de duivel verkocht.

Even off topic:

Vandaag is het een zwarte dag. Vandaag staat het “nieuwe” kabinet op het bordes.
Rutte I, Rutte II, Rutte III hebben ons niets dan ellende gebracht.
Met het nieuwe Schwab I valt niets, maar dan ook niets goeds te verwachten.

De poppetjes zijn zéér goed gekozen en ik noem dit ook eigenlijk een NSB kabinet, want zij komen daar niet te zitten om ons, de Nederlandse bevolking, te vertegenwoordigen, maar om de orders van het World Economic Forum uit te voeren.

In feite is het niet anders dan een bezettingsmacht, met de welwillende medewerking van alle politici, die hier in gaan zitten.

Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
2 jaren geleden

misschien heerst er een dwangneurose bij degenen die dwangmatig maar een behandeling toestaan moord

John Doe
John Doe
2 jaren geleden

Het kaartenhuis begint aan alle kanten in te storten. Zorgmedewerkers die nu openlijker toegeven dat het beeld totaal anders is dan de MSM/overheid ons wil laten geloven, winkelier die nu gewoon de deur opengooien, mensen die ontslag nemen waar vaccinatieplicht is, uitvaartondernemers die eerlijker zijn over de toename van doden en mensen die meer en meer uitwijken naar landen waar je wel ‘gewoon’ kan winkelen.
De protesten zoals die te zien zijn op de dam maken geen verschil.
Je kan beter staken en het land platleggen of als samenleving gewoon alles opengooien, omdat er nooit genoeg handen zijn om dat te handhaven.
Gelukkig ben ik nog steeds zuiver en heb mij nooit laten dwingen tot wat dan ook, altijd waren er wel oplossingen…..gewoon creatief denken en connecties hebben 🙂

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Neurenberg 2.0 is er en het heeft een strafrechtelijk onderzoek met referentienummer! De misdaadref. nummer is 6029679/21.

Geeft dit aan de politie/directeuren van volksgezondheid/media etc..

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x