Buitenland

Israëlische studie: natuurlijke immuniteit 13 keer zo effectief tegen ‘delta’ als vaccins

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een nieuwe Israëlische studie blijkt dat natuurlijke besmetting veel beter beschermt tegen de ‘deltavariant’ dan vaccins. Gevaccineerden hadden 13 keer meer kans om besmet te raken dan mensen die natuurlijke immuniteit hadden opgebouwd, en 27 keer meer kans om klachten te krijgen.

Wetenschapsjournalist Alex Berenson deelde de studie op Twitter en schreef erbij dat dit onderzoek ‘een einde maakt aan het debat over vaccins versus natuurlijke immuniteit’. Berenson werd vervolgens permanent geblokkeerd door Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Wat doet Israël na het uitkomen van deze studie? Het land zet vol in op een derde prik na een explosieve stijging van de besmettingen. Sterker nog: Israël ziet mensen die twee keer geprikt zijn met het Pfizer-vaccin niet langer als ‘gevaccineerd’. Per 1 september zijn in de ogen van de overheid alleen personen die drie keer zijn gevaccineerd immuun.


Derde, vierde, vijfde, zesde vaccinatie

En nu komt het: als je de derde prik niet neemt, krijg je geen groene pas. Zo’n pas heb je nodig om toegang te krijgen tot allerlei niet-essentiële plekken.

“Een kijkje in de toekomst. Op naar verplichte derde, vierde, vijfde, zesde vaccinatie – en ga zo maar door. Dit houdt alleen op als wij met z’n allen bepalen dat we er niet meer aan meedoen,” schrijft Forum voor Democratie.

Peter Vlemmix van omroep ON! zegt: “Iets werkt twee keer niet. Dús probeer je het straks nog een keer. Plus je bent boos op niet-nemers. Tegen hun argumenten zeg je ‘onzin’ en ‘wappie’. Over hun verloren vrijheden haal je je schouders op. Jij staat aan de goede kant van de QR-geschiedenis. Denk je.”

De Israëlische studie kan hieronder worden gelezen:

[Zero Hedge]

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andersom
Andersom
2 jaren geleden

2023:

Mag ik met de 9e prik wel naar de film of mogen alleen de 10 keer geprikten. En mogen de 10 keer geprikten niets eten bij de voorstelling en de 11 keer geprikt en wel? En mogen de 10 keer geprikten alleen op de 1e 5 rijen zitten. Weet iemand dat ?

Klopt het dat je met de 7e prik nog wel op het terras mag zitten, met de 8e prik van de wc gebruik mag maken en vanaf de 9e binnen mag eten? Als je 11 keer geprikt bent dan mag je je mondkapje toch wel af of geldt dat pas vanaf 12 keer?

Is het zo dat je na 12 prikken nu wel alles mag?

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Alle schapen aantreden voor de derde prik.

Annette
Annette
2 jaren geleden

In Israël zijn de beleidsmakers nu helemaal van het padje af. Het lijkt er op, dat zij moedwillig bezig zijn hun eigen bevolking, zó nodig om het kleine landje te verdedigen tegen alle vijanden om hun heen, definitief te vernietigen. Onbegrijpelijk!
Het bericht van Forum voor Democratie klopt natuurlijk als een bus. De bevolking van Israël, althans een groot deel ervan, is in de fuik gezwommen en kan er NOOIT meer uit. Ze hebben braaf hun 2 prikjes gehaald en nu komt de derde eraan. En straks de 4e, 5e en ga zo maar door.
Maar….. dit geldt natuurlijk niet alleen voor Israël. Hetzelfde scenario doemt natuurlijk op in vele landen, waaronder ons eigen land.
Ik ken al mensen, die ná 2 prikken zeggen: niet meer. Dan zijn zij ook hun groene vinkje op het paspoort kwijt. Maar je hebt je wel twee keer met troep in laten spuiten.
Even off topic: gisteren had ik (mijn man had er geen zin in) een barbecue georganiseerd in het appartementencomplex waar ik woon.
Dit was bedoeld als een soort afscheid. Mijn man en ik hadden bijna 8 jaar heel veel dingen georganiseerd, zoals ieder jaar een barbecue, koffieochtenden, een maandelijkse lunch, gymclubje. Daarnaast hadden wij de zorg voor een grote binnentuin inclusief visvijver.
Vanaf nu trekken wij ons zoveel mogelijk terug. Wij worden hier in het gebouw beschouwd als melaatsen. Gisteren kwamen ook alle drogredenen weer tevoorschijn: je doet het voor een ander, je moet je verantwoordelijkheid nemen. Echt schokkend dat mensen nog steeds geloven dat die zogenaamde prikken veiligheid verschaffen. Ziende blind, horende doof.
Ik ben bang dat dat voorlopig niet zal veranderen.

Ed Kas
Ed Kas
2 jaren geleden

Er gelden 2 basis regels;

  • 1. de regering heeft altijd gelijk.
  • 2. voor ALLE gevallen dat de regering geen gelijk heeft treedt regel 1 in werking.

Lekker duidelijk toch?

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x