Mens en DierCorona

Harde kritiek op Koopmans en Gommers, die ‘geen versoepelingen willen’ zonder controle coronapas

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Marion Koopmans en IC-chef Diederik Gommers van het Outbreak Management Team (OMT) willen dat er geen versoepelingen van de coronamaatregelen komen als burgemeesters en ondernemers niet streng gaan handhaven op de coronapas.

Ze waarschuwden in de podcast Virusfeiten voor een nieuwe coronagolf. Koopmans zei dat het de verkeerde kant op kan gaan met het aantal besmettingen als de coronapas niet wordt gecontroleerd. Ze zeiden dat ze een ander advies gegeven zouden hebben als ze hadden geweten dat er niet gehandhaafd zou worden.

Hun onwetenschappelijke gebral misleidt de gewone Nederlander

Op social media krijgen ze een storm van kritiek over zich heen. “Gevaccineerden met een QR-code kunnen snotterend, hoestend én besmettelijk elke gelegenheid in gaan. Is dat dan veilig?” vraagt Europarlementariër Rob Roos. “Als ze echt bang zijn voor een nieuwe uitbraak zouden ook gevaccineerden getest moeten worden. Maar hé, dat is een vervelende boodschap.”

Ondernemer Roland Brautigam zegt: “Koopmans en Gommers dienen zo snel mogelijk van het openbare podium te verdwijnen. Hun onwetenschappelijke gebral misleidt de gewone Nederlander en dat is gevaarlijk. Er is nulkommanul wetenschappelijk bewijs dat de corona-app besmettingen vermindert.”

Het wordt tijd dat Gommers en Koopmans inzien dat ze niet de dienst uitmaken

“Ik heb nieuws voor Marion Koopmans en Diederik Gommers: daar gaan jullie niet over!” reageert advocaat Amira Lotfy.

“Het wordt tijd dat Gommers en Koopmans inzien dat ze niet de dienst uitmaken, en dat ze geen politici zijn. En dat er nog heel veel andere belangen meegewogen moeten worden dan de belangen waar zij, qua volksgezondheid, voor staan,” stelt tv-presentator Cornald Maas.

FVD-voorman Thierry Baudet gaat nog een stap verder. Hij retweette een oproep tot het op oppakken van de OMT-leden.

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
184 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Recht door zee
Recht door zee
9 maanden geleden

Wat een griezels

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Hannah Arendt – totalitarisme

Een totalitaire leider wil altijd doen voorkomen dat hij gematigder is dan een ander.

Brb
Brb
9 maanden geleden

De pas afschaffen en de 1.5m blijven houden. Zou denk ik voor nu beste geweest zijn….

MdeFilosoof
MdeFilosoof
9 maanden geleden

Deze leugenaars zijn natuurlijk allang de grens van geen terugweg gepasseerd. Ze kunnen niet anders dan de ‘game of death’ verder te spelen en de GENOCIDE verder te voltooien. Ze dienen voor GENOCIDE en misdaden tegen de menselijkheid te worden berecht en de zwaarst mogelijke straf te krijgen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

184
0
We lezen graag je reactie!x