Archeologie

“Deze geheime piramides zijn nog groter dan die in Egypte”

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Archeoloog Semir Osmanagic heeft de afgelopen jaren nogal wat gedurfde uitspraken gedaan. Zo zei hij onder meer dat de kristallen schedels van de Maya’s zijn gemaakt door een hoogontwikkelde beschaving en dat de Maya’s afstammen van aliens. Dat schrijven Britse media.

Dr. Osmanagic zegt ook dat in zijn thuisland Bosnië piramides verborgen liggen die nog groter zijn dan de Egyptische piramides. “Het zijn niet alleen de oudste piramides in Europa, maar ook de grootste op de planeet,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Voor veel archeologen komt dit als een schok omdat de meeste mensen de status-quo proberen te behouden,” voegde hij toe.

Ondergrondse tunnels
Archeoloog: "Deze geheime piramides zijn groter dan die in Egypte"
Semir Osmanagic (Reuters)

De 55-jarige Osmanagic deed zijn ontdekking in 2005 toen hij een bezoek bracht aan Visocica, een gebergte in Bosnië en Herzegovina. Hij stelde vast dat er vijf piramides in het gebied kunnen worden gevonden.

Eén van de piramides, die hij de Zonnepiramide heeft genoemd, zou maar liefst 220 meter hoog zijn, een stuk hoger dan de Grote Piramide van Gizeh (147 meter).

In 2006 stelde hij dat de vijf piramides met elkaar verbonden zijn door middel van een aantal ondergrondse tunnels die meer dan 34.000 jaar oud zijn. Maar volgens professor Curtis Runnels van de Boston University waren de vroege bewoners niet in staat om op grote schaal piramides te bouwen.

Amar Karapus, curator van het nationale museum van Bosnië en Herzegovina in Sarajevo, zei: “Toen ik voor het eerst las over de piramides dacht ik dat het een grap was. Ik kon niet geloven dat ook maar iemand dit geloofde.”

Gecommuniceerd tussen continenten

Volgens Osmanagic werden de piramides, inclusief de Egyptische piramides, gebruikt als zenders zodat continenten met elkaar konden communiceren.

“De oorspronkelijke piramides (Gizeh, Shaanxi, Teotihuacan en Bosnië) werden gebruikt als enorme opwekkers van elektromagnetische velden. Daarbij kwam onder meer ultrageluid vrij,” zei hij.

“Hoogstwaarschijnlijk waren het ook ontvangers,” legde hij uit. “Er werd tienduizenden jaren geleden al gecommuniceerd tussen de continenten.”

Hij is vastbesloten het bestaan van de Bosnische piramides te bewijzen. “Het is waar dat sommige archeologen uit Egypte, Mexico, Duitsland en de VS ons niet begrijpen en ons belachelijk proberen te maken. Maar over 50 jaar zullen mensen grappen maken over onze mainstream wetenschappers en hun gebrek aan kennis.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
8 jaren geleden

Ik ben daar geweest en het is geweldig! of er nu wel of niet een piramide onder vandaan komt; de energie is er super hoog. Ik raad zieken aan om veel tijd in de tunnels door te brengen, een beter gezondheid centrum vind je niet.

andré
andré
8 jaren geleden

‘k zou er graag eens heen gaan om foto opnames te maken met mijn hooggevoelige infraroodcamera , geen warmte detectie maar rond de 850 nanometer dus bladgroen gevoelig , kijken of dan de vorm van de piramiden te voorschijn komt
(l’arbre en lumière expo)

trackback
Diverse HOT Items, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
faith
faith
8 jaren geleden

In Egypte is ook een grote ontdekking gedaan.
We horen er niets van maar dat zal snel wereldnieuws worden schat ik zo in.
Eerst de val van de cabal want die hielden het tegen.

http://beforeitsnews.com/alternative/2013/05/edgar-cayces-prophecy-comes-true-hall-of-records-discovered-2646518.html

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x