Mens en Dier

Italiaanse politicus eist arrestatie Bill Gates en oogst applaus

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Italiaanse beleidsmakers eisen arrestatie van Bill Gates, twitterde de Amerikaan Chuck Callesto afgelopen weekend. De tweet werd in enkele uren tijd zo’n 50.000 keer geliket. Waar doelde Callesto op? Het Italiaanse parlementslid Sara Cunial noemde Gates onlangs een crimineel en riep premier Conte op om hem voor het Internationaal Strafhof te slepen.


Cunial zei dat Italië is onderworpen aan de ‘Inquisitie van de valse wetenschap’. Ze bekritiseerde ook de ‘onnodige’ lockdown.

In de Italiaanse Tweede Kamer gaf ze onlangs een buitengewone speech die applaus oogstte.

‘Crimineel’

We weten allemaal dat Bill Gates in 2018 een pandemie voorspelde en er in oktober 2019 één simuleerde tijdens ‘Event 201’, zei Cunial. “Italië draagt 140 miljoen euro bij aan de GAVI Alliance, de non-profit van de Gates Foundation. Er gaat geen geld naar serotherapie, een supergoedkope behandeling. Geen geld naar preventie, zoals leefstijl, voedsel en onze relatie met de natuur.”

De politicus wees er verder op dat de virologen die grof geld krijgen voor hun tv-optredens, goed bevriend zijn met farmaceuten als Sanofi en GlaxoSmithKline, die artsen ‘indoctrineren’. Ze sprak van een ‘Deep State met een Italiaans sausje’.

Het uiteindelijke doel is volgens Cunial een controlestaat. Ze eist dat premier Conte ‘crimineel’ Bill Gates voor het Internationaal Strafhof sleept wegens misdaden tegen de menselijkheid in onder meer India en Afrika.

[Zero Hedge]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

Volledig mee eens. Goed dat er ook politici zijn die het lef hebben zich te uiten. Ik hoop dat het leger van serieuze critici snel zal groeien. Redden wat er nog te redden valt.

Willem
Willem
3 jaren geleden

“Het uiteindelijke doel is volgens Cunial een controlestaat.” Goh daar komt ze ook snel achter, beseft ze niet dat we allang in een controlestaat leven? Dat mensen dat vrijwillig laten gebeuren en in de rij staan voor speledingetjes zoals smartphones met malle eppies? Kijk naar het lemmingen gedrag vam al die mensen op jacht naar virtuele Pokemon figuurtjes, dat was een test kijken hoe gek mensen zijn en hoe ver kunnen we gaan, nou heel ver dat is wel bewezen. Er zijn gelukkig nog mensen die weten hoe het was, die schrijfstijlen herkennen 🙂 en nog weten wat boeken zijn.

Sina
Sina
3 jaren geleden

Bill Gates is maar op 1 ding uit ( onder bevel van hun meester / satan ) , en dat is genocide plegen. Want, op de Georgia Guidestones staat immers dat er te veel mensen op de aarde rond lopen, en gereduceerd moet worden naar 500 miljoen mensen.Wat is er dan makkelijker om mensen de doodsangst injagen met dit virus en al dan niet verplicht vaccineren.
Ik kan een ieder alleen maar adviseren, hoe ziek je ook bent, neem deze vaccinatie NIET !!!! Volgens insiders zouden er ook nano – en RFID chip inzitten in elke vaccinatie. En ik persoonlijk geloof dit wel, want ze zijn tot alles in staat om ons uit te roeien !!!!

anton
anton
3 jaren geleden

Deze Sara Cunial is een held, zij heeft het lef om zich – als politicus – uit te spreken tegen de waanzin van Gates en het WHO ! Hadden we in Nederland maar zo iemand in de regering of in de oppositie, ze zijn zelfs te bang en te laf om ook maar 1 kritische vraag te stellen of een tegengeluid te laten horen, worden ze bedreigd, gechanteerd ? Hoe zit dat. Hoe opmerkelijk dat precies wat Bill Gates uitspreekt maanden of jaren later exact zo uitgevoerd wordt door het WHO, je zou denken dat het WHO een soort internationale organisatie voor de bevordering van de gezondheid is en wordt aangestuurd door een groot team van onafhankelijke specialisten, dus niet, alleen wat Gates zegt en denkt dat moet en zal gebeuren.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x