Homepagina » Mens en Dier » Italiaanse politicus eist arrestatie Bill Gates en oogst applaus
italiaanse
Foto: Steve Jurvetson CC BY 2.0

Italiaanse politicus eist arrestatie Bill Gates en oogst applaus

Italiaanse beleidsmakers eisen arrestatie van Bill Gates, twitterde de Amerikaan Chuck Callesto afgelopen weekend. De tweet werd in enkele uren tijd zo’n 50.000 keer geliket. Waar doelde Callesto op? Het Italiaanse parlementslid Sara Cunial noemde Gates onlangs een crimineel en riep premier Conte op om hem voor het Internationaal Strafhof te slepen.


Cunial zei dat Italië is onderworpen aan de ‘Inquisitie van de valse wetenschap’. Ze bekritiseerde ook de ‘onnodige’ lockdown.

In de Italiaanse Tweede Kamer gaf ze onlangs een buitengewone speech die applaus oogstte.

‘Crimineel’

We weten allemaal dat Bill Gates in 2018 een pandemie voorspelde en er in oktober 2019 één simuleerde tijdens ‘Event 201’, zei Cunial. “Italië draagt 140 miljoen euro bij aan de GAVI Alliance, de non-profit van de Gates Foundation. Er gaat geen geld naar serotherapie, een supergoedkope behandeling. Geen geld naar preventie, zoals leefstijl, voedsel en onze relatie met de natuur.”

De politicus wees er verder op dat de virologen die grof geld krijgen voor hun tv-optredens, goed bevriend zijn met farmaceuten als Sanofi en GlaxoSmithKline, die artsen ‘indoctrineren’. Ze sprak van een ‘Deep State met een Italiaans sausje’.

Het uiteindelijke doel is volgens Cunial een controlestaat. Ze eist dat premier Conte ‘crimineel’ Bill Gates voor het Internationaal Strafhof sleept wegens misdaden tegen de menselijkheid in onder meer India en Afrika.

[Zero Hedge]
3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
11 maanden geleden

Volledig mee eens. Goed dat er ook politici zijn die het lef hebben zich te uiten. Ik hoop dat het leger van serieuze critici snel zal groeien. Redden wat er nog te redden valt.

Willem
Willem
11 maanden geleden

“Het uiteindelijke doel is volgens Cunial een controlestaat.” Goh daar komt ze ook snel achter, beseft ze niet dat we allang in een controlestaat leven? Dat mensen dat vrijwillig laten gebeuren en in de rij staan voor speledingetjes zoals smartphones met malle eppies? Kijk naar het lemmingen gedrag vam al die mensen op jacht naar virtuele Pokemon figuurtjes, dat was een test kijken hoe gek mensen zijn en hoe ver kunnen we gaan, nou heel ver dat is wel bewezen. Er zijn gelukkig nog mensen die weten hoe het was, die schrijfstijlen herkennen 🙂 en nog weten wat boeken zijn.

Jos
Jos
Reactie op  Willem
11 maanden geleden

Volledig mee eens. We worden al veel langer bespeeld dan alleen de laatste jaren. Ik denk vaak met weemoed terug naar de jaren ’70 en ’80 toen er nog geen computers bestonden. De mensen elkaar nog aankeken en echt lol met elkaar hadden. Het is buitengewoon triest om te zien hoe een meerderheid nu de hele dag op een schermpje loopt te kijken. Helemaal geïsoleerd van hun omgeving, ieder in de eigen bubble. “People are like empty shells in prairies of stone”, zo luidt een Hopi tekst over deze tijd. Wij worden bijna volledig geleefd door ICT systemen. Software-nerds bepalen hoe wij moeten werken en wat wel en wat niet kan. Ook hier heeft die Gates een bepalende rol gespeeld, hoe dit zich de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. En nu wil hij de kroon op zijn werk: mens en machine vloeien samen, alles aangestuurd door AI. Mooi toekomstperspectief voor velen, maar niet voor mij.

Willem
Willem
Reactie op  Jos
11 maanden geleden

Voor mij ook niet Jos, als ik zie hoe men met die schermpjes lopen is het of ze buigen voor hun nieuwe God.

Athanasia
Athanasia
Reactie op  Jos
11 maanden geleden

@Jos zie deze video ;AI the plan to invade humanity

https://www.youtube.com/watch?v=Hzg7Rw-mX4k

en deze ;5G, The Rise Of The Machines, Extinction Codes Set, World Dominance: Cyrus Parsa

https://www.youtube.com/watch?time_continue=947&v=ZGQ2lhtzc_M&
feature=emb_logo

Voeg hieraan toe de laatste 3 video’s van David Icke dan begrijp je de hele boel . Ik heb het allemaal zelf uitgezocht dagelijks een uur of 6 bezig al maanden eigenlijk nog langer maar goed kennisnerds he en het klopt dit is een goed beeld van wat ze willen.Die Ai labs van die insecten worden vaak in 3e wereld landen neergezet z.g. en soms on the side van een drugslab. Heb zelf zo’n ding gezien.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
11 maanden geleden

Willem. Dat Pokemon Go schijnt van de CIA af te komen. Mensen zijn daardoor in beweging en dus heeft de CIA, als onderdeel van de Deep State bewegende camera’s. De NSA is ook Deep State en die hebben de Titan supercomputer waar alles mee verbonden is. Zo heeft de Deep State dus enorme hoeveelheden camera’s van mobiele telefoons die in beweging zijn. Er was eens een artikel waarin een CIA agent zei dat ze op plaatsen waar ze geen toezicht hebben speciale figuren plaatsen. Zo gaan veel mensen daar naartoe en hebben ze toezicht op die omgeving. Op die manier was Kijkduin op een bepaalde plek ook eens vol met mensen die daar naar zo’n figuur in de game zochten.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
11 maanden geleden

Verbaast me niks Rob, ja Kijkduin, ik zie de beelden nog voor me, mensen allemaal met schermpje achter elkaar aan, toen men (volgens mij ook door digitale manipulatie) veel mensen wc papier gingen hamsteren had ik echt een Déjà-vu

Sina
Sina
11 maanden geleden

Bill Gates is maar op 1 ding uit ( onder bevel van hun meester / satan ) , en dat is genocide plegen. Want, op de Georgia Guidestones staat immers dat er te veel mensen op de aarde rond lopen, en gereduceerd moet worden naar 500 miljoen mensen.Wat is er dan makkelijker om mensen de doodsangst injagen met dit virus en al dan niet verplicht vaccineren.
Ik kan een ieder alleen maar adviseren, hoe ziek je ook bent, neem deze vaccinatie NIET !!!! Volgens insiders zouden er ook nano – en RFID chip inzitten in elke vaccinatie. En ik persoonlijk geloof dit wel, want ze zijn tot alles in staat om ons uit te roeien !!!!

Pjoter
Pjoter
Reactie op  Sina
11 maanden geleden

Volgens mijn is hij de ruiter op het vale paard van openbaringen.

Sina
Sina
Reactie op  Pjoter
11 maanden geleden

Ja dat denk ik ook.

salvar
salvar
Reactie op  Sina
11 maanden geleden

@sina

goed gezien het is een berg rotzooi.

Rob
Rob
Reactie op  Sina
11 maanden geleden

@Sina. Ze kunnen die chips een individuele (persoonlijk) code geven zodat ze de chip aan je kunnen koppelen. Een chip in je donder is één maar als die niet gecodeerd zijn kunnen ze niet bepalen om wie het gaat. Het grootste probleem, letterlijk want de populatie is groter dan dat kleine groepje controlfreaks, is dat de mens het macht spel nog steeds mee speelt. De heersende macht gebruikt technologie als controle. Alle technologie die vrij komt is bewapend, in de zin dat het tegen de mens wordt gebruikt om te controleren. Mensen kopen zelf al die technologie, zoals de smartphone en smart home technologie dat allemaal via internet werkt. Of wat dacht je van AI, zoals Alexa? Als dat ding gevraagd wordt of het met de CIA verbonden is, schakelt het zichzelf uit. Mensen kopen de troep zelf en zijn er aan verslaafd. DAT is volgens mij het grootste probleem. Als de heersende macht ergens een hamsterwiel neer zet, kruipt het volk er zelf vrijwillig in. En zo houden ze de macht. Nederland lijkt te verdeeld te zijn om een grote beweging op gang te kunnen krijgen. Men maakt elkaar daarentegen uit voor rotte vis.

Rond 5 mei waren er oude oorlogsfilms op tv. In één van die films werd dacht ik Arnhem ontzet van de Nazies. Toen zag je het volk op een bijna onmachtige manier feest vieren. Dat is volgens mij het Nederlandse volk. In andere landen, zoals Frankrijk en Duitsland, gaan mensen met duizenden de straat op. Nederland lijkt wederom te wachten tot we bevrijd worden. Als er in andere landen dingen gebeuren of bereikt worden die de EU uit elkaar laat vallen, Kill Bill Gates buiten de deur houdt en meer dan hebben we het aan die landen te danken dat we er straks dan ook vanaf zouden zijn. Tot die tijd volgt het Nederlandse volk braaf de orders van de politiek. Althans, het gros doet dat. Klinkt misschien lullig maar de realiteit laat het zien.

Ren
Ren
Reactie op  Rob
11 maanden geleden

ID2020 is de naam

anton
anton
11 maanden geleden

Deze Sara Cunial is een held, zij heeft het lef om zich – als politicus – uit te spreken tegen de waanzin van Gates en het WHO ! Hadden we in Nederland maar zo iemand in de regering of in de oppositie, ze zijn zelfs te bang en te laf om ook maar 1 kritische vraag te stellen of een tegengeluid te laten horen, worden ze bedreigd, gechanteerd ? Hoe zit dat. Hoe opmerkelijk dat precies wat Bill Gates uitspreekt maanden of jaren later exact zo uitgevoerd wordt door het WHO, je zou denken dat het WHO een soort internationale organisatie voor de bevordering van de gezondheid is en wordt aangestuurd door een groot team van onafhankelijke specialisten, dus niet, alleen wat Gates zegt en denkt dat moet en zal gebeuren.

GeenNL
GeenNL
11 maanden geleden

Waarom niet gelijk het voltallige kabinet Rutte erbij voor misdaden tegen de menselijkheid, voor het steunen van ISIS, voor het bombarderen van burgerdoelen in Irak en Syrië, voor het laten vliegen van vliegtuigen, zoals de de MH-17, boven oorlogsgebied en voor het niet onmiddellijk sluiten van het vliegverkeer uit China en van grenzen toen men zag dat er zich een ramp met een virus voordeed (een nep virus, dat dan wel weer}. De regering heeft lopen treuzelen, lopen afwachten en pas toen het te laat was de meest gestoorde maatregelen getroffen en dat moest ook wel, want corona is een onderdeel van het vernietigingsprogramma van Bill Gates en zijn meesters. Corona is overigens nep! Net als zoveel tegenwoordig waarmee het vee kan worden gestuurd en onderdrukt of zelfs afgemaakt.

Alles rond corona is geregisseerd al vanaf het moment dat men berichtte in het NOS journaal dat er een virus in Wuhan was overgedragen van dier op mens en dagen later berichtte dat het kon worden overgedragen van mens op mens was het duidelijk dat er iets moest plaatsvinden. Er worden namelijk dagelijks ziektes overgebracht van dier op mens en niemand die hier ook maar enige aandacht aan besteed en zeker niet het NOS hournaal. Waarom zou men wereldnieuws willen maken van een lokale besmetting in China op een marktje. Omdat het reeds haarfijn was gepland en daarom de lakse houding van Rutte en het hele maffia kabinet, het stond alles reeds vast en in een vooraf uitgewerkt script van de cabal. Nederlandse politici liepen zich voor de uitbraak de voeten plat in de VS, hetzelfde geldt voor Merkel, lijkt mij duidelijk waarom.

Al deze mensen behoren achter slot en grendel en niet nog langer het land kapot te regeren en onze geld uit te delen aan zuidelijke criminele landen die hun begroting niet op orde hebben. Wel mooi voor de zuidelijke landen dat corona uiteindelijk hun reddende gevallen engel bleek.

Boddhi
Boddhi
Reactie op  GeenNL
11 maanden geleden

Script hier ->
The World Economic Forum Strategic Intelligence playbook :
https://twitter.com/DJBoddhi/status/1261318904363864070?s=20

jan doornbos
jan doornbos
11 maanden geleden

Heel goed. Hopelijk volgen zoveel mogelijk mensen dit voorbeeld. Helaas kunnen we de meeste “politici” niet meer serieus nemen. Uitzonderingen bevestigen de regel. Het is 1 grote corrupte bende. Natuurlijk hebben we te maken met criminelen. Van het zuiverste water! Overigens, het verplicht vaccineren tegen het zogenaamde ‘killervirus’ levert officieel poging doodslag, respectievelijk doodslag dan wel het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel op. Dat wij elkander even goed begrijpen.Vaccineren in zijn algemeenheid is per definitie met de nodige risico’s omgeven. Heer Mengele kijkt glimlachend en watertandend naar beneden denk ik. Morgenavond horen wij ongetwijfeld uit de mond van heer Rutte weer verhalen over een “worsteling”. Ja hoor, wij geloven dat allemaal. Ook dat de VVD in de peilingen naar grote hoogten zal stijgen. Ja hoor, ons eenvoudige stervelingen kun je werkelijk alles wijsmaken. Toch? Zo snel als mogelijk en met kracht moeten wij als mondiale burgers deze ellende (corona mythe en de ongrondrechtelijke maatregelen) de kop indrukken. Zo niet dan staan we letterlijk en onomkeerbaar aan de vooravond van de grootste en lang geleden geplande genocide uit de geschiedenis van de mensheid.

Sunshine
Sunshine
11 maanden geleden

Hun fictie / onze werkelijkheid

De huidige werkelijkheid is nog vreemder dan fictie zo blijkt,
Maar het echte draaiboek is dus heel anders dan dat het lijkt.
Ook al smeden de duisteren in paniek hun snode plannen nog.
Binnenkort komen zij niet langer weg met list en bedrog.

Angst werd door hun gezaaid, maar onze waarheid zal overwinnen,
Zij hebben verloren en kunnen niet langer hun snode plannen verzinnen.
Want, veel mensen die anno nu leven op de blauwe planeet aarde,
Ontwaken in rap tempo en zij begrijpen de kracht van hun eigen waarde.

Zodra mensenkinderen de waarheid op hun eigen wijze verwoorden,
Verdwijnen angst en duisternis, want zij raken de juiste akkoorden.
Het licht van deze lente baant de weg en die leidt ons naar een nieuwe tijd,
Waarin hun script voorgoed plaats maakt voor vrijheid en onze werkelijkheid!

Boddhi
Boddhi
11 maanden geleden

Burgers in de US & Australie hebben ook schoon genoeg van dit figuur ->

“Arrest Bill Gates” in US & AUS

https://twitter.com/DJBoddhi/status/1262142508806615040?s=20

salvar
salvar
11 maanden geleden

deze mevrouw die moet een lintje hebben als voorvechter tegen de helhond gates.

tinus
tinus
3 maanden geleden

ik zou graag zien wie hier in de 2de kamer zit dat ook durft te zeggen dat bill gates voor de internationale rechtbank moet komen en italie heeft hier al op aangedrongen en hoop dat wilders dat ook wil en hoe ze daar op reageren al die huichelaars

x

Check Also

koningsdag

Koningsdag-drukte was zogenaamd onverantwoord, maar cijfers tonen 8 dagen later GEEN enkel effect

De Koningsdag-drukte in grote steden was volgens ...

de jonge

De Jonge zegt het gewoon: zelftest minder betrouwbaar vanwege ons gebrekkig ‘masochistisch vermogen’

Het kabinet wil mensen alleen met een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x