Mens en DierCorona

Maddie (12) kreeg het coronavaccin van Pfizer. Nu zit ze in een rolstoel en krijgt ze sondevoeding

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse senator Ron Johnson hield maandag een persconferentie met mensen die na het coronavaccin last kregen van zeer ernstige bijwerkingen. De groep wil dat mensen hun verhaal horen. De senator deelde documenten uit over de duizenden sterfgevallen en honderdduizenden gevallen van bijwerkingen na vaccinatie in de Verenigde Staten.

Candace Hayden is één van de zes slachtoffers die hun verhaal deelden tijdens de persconferentie in Milwaukee. “We willen gehoord worden en we willen geloofd worden,” zei Hayden, die vanaf haar borst verlamd raakte na de inenting en paresthesie had, een stoornis in de gevoelssensatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png


Anderen konden zich niet meer bewegen of kregen hevige pijn. “Ik had geen controle meer over mijn benen en mijn blaas,” zei Brianne Dressen. “Ik dacht dat ik stervende was en na een aantal maanden wilde ik sterven.”


“Op 14 januari kreeg ik het Moderna-vaccin. De volgende ochtend werd ik wakker met enorm opgezwollen lymfeklieren in mijn nek,” zei Sheryl Ruetgers.

Mondhygiëniste Kristi Dobbs zei dat ze na haar inenting last kreeg van trillende handen en niet weet of ze ooit weer aan het werk kan. “Ik ben bang dat ik een neurologische aandoening heb, zoals parkinson.” Ook heeft ze last van pijn, paresthesie en hartkloppingen.


Aangrijpend was het moment waarop de moeder van de 12-jarige Maddie de Garay het woord kreeg. Haar dochter nam afgelopen jaar deel aan het vaccinonderzoek van Pfizer. Nu zit ze in een rolstoel en krijgt ze sondevoeding. “De afgelopen vijf maanden is Maddie negen keer op de spoedeisende hulp beland, drie keer opgenomen in het ziekenhuis en heeft ze twee maanden in het ziekenhuis gelegen,” zei Stephanie de Garay.

Na de inenting kreeg Maddie ontzettend veel pijn in haar buik en borst. Het voelde ‘alsof haar hart er via haar nek werd uitgerukt’.


Ook in Nederland worden kinderen binnenkort ingeënt. De Gezondheidsraad schrijft in een advies dat gezonde kinderen vanaf 12 jaar die dat zelf willen, moeten worden ingeënt met het vaccin van Pfizer.

4.7 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
2 jaren geleden

Hoewel ik het erg vind voor dat meisje vraag ik me toch af waarom laat die moeder haar dochter laat deelnemen aan een medisch experiment?

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 jaren geleden

Onze ‘Gezondheisraad’ bestaatnuit zware criminelen. Deze lieden leven in de verkeerde tijd. Wat doet een dergelijke club aantoonbaar geestelijk gestoorden met zo’n naam??

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Is dat met of zonder informed consent van de ouders/ artsen geschied?

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 jaren geleden

Echt heel heel erg zielig voor dat 12 jarige meisje, maar die ouders ooooohhhh ik kan ze wel eigenhandig de kop eraf trekken. Hoe kun je in hemelsnaam je kind mee laten doen met zo’n experiment? Wat een domme idioot ben je dan!

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x