Homepagina » Mens en Dier » Maddie (12) kreeg het coronavaccin van Pfizer. Nu zit ze in een rolstoel en krijgt ze sondevoeding
vaccin
Foto: The National Guard CC BY 2.0

Maddie (12) kreeg het coronavaccin van Pfizer. Nu zit ze in een rolstoel en krijgt ze sondevoeding

De Amerikaanse senator Ron Johnson hield maandag een persconferentie met mensen die na het coronavaccin last kregen van zeer ernstige bijwerkingen. De groep wil dat mensen hun verhaal horen. De senator deelde documenten uit over de duizenden sterfgevallen en honderdduizenden gevallen van bijwerkingen na vaccinatie in de Verenigde Staten.

Candace Hayden is één van de zes slachtoffers die hun verhaal deelden tijdens de persconferentie in Milwaukee. “We willen gehoord worden en we willen geloofd worden,” zei Hayden, die vanaf haar borst verlamd raakte na de inenting en paresthesie had, een stoornis in de gevoelssensatie.


Anderen konden zich niet meer bewegen of kregen hevige pijn. “Ik had geen controle meer over mijn benen en mijn blaas,” zei Brianne Dressen. “Ik dacht dat ik stervende was en na een aantal maanden wilde ik sterven.”


“Op 14 januari kreeg ik het Moderna-vaccin. De volgende ochtend werd ik wakker met enorm opgezwollen lymfeklieren in mijn nek,” zei Sheryl Ruetgers.

Mondhygiëniste Kristi Dobbs zei dat ze na haar inenting last kreeg van trillende handen en niet weet of ze ooit weer aan het werk kan. “Ik ben bang dat ik een neurologische aandoening heb, zoals parkinson.” Ook heeft ze last van pijn, paresthesie en hartkloppingen.


Aangrijpend was het moment waarop de moeder van de 12-jarige Maddie de Garay het woord kreeg. Haar dochter nam afgelopen jaar deel aan het vaccinonderzoek van Pfizer. Nu zit ze in een rolstoel en krijgt ze sondevoeding. “De afgelopen vijf maanden is Maddie negen keer op de spoedeisende hulp beland, drie keer opgenomen in het ziekenhuis en heeft ze twee maanden in het ziekenhuis gelegen,” zei Stephanie de Garay.

Na de inenting kreeg Maddie ontzettend veel pijn in haar buik en borst. Het voelde ‘alsof haar hart er via haar nek werd uitgerukt’.


Ook in Nederland worden kinderen binnenkort ingeënt. De Gezondheidsraad schrijft in een advies dat gezonde kinderen vanaf 12 jaar die dat zelf willen, moeten worden ingeënt met het vaccin van Pfizer.

4.7 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
2 maanden geleden

Hoewel ik het erg vind voor dat meisje vraag ik me toch af waarom laat die moeder haar dochter laat deelnemen aan een medisch experiment?

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 maanden geleden

Onze ‘Gezondheisraad’ bestaatnuit zware criminelen. Deze lieden leven in de verkeerde tijd. Wat doet een dergelijke club aantoonbaar geestelijk gestoorden met zo’n naam??

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Is dat met of zonder informed consent van de ouders/ artsen geschied?

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 maanden geleden

Echt heel heel erg zielig voor dat 12 jarige meisje, maar die ouders ooooohhhh ik kan ze wel eigenhandig de kop eraf trekken. Hoe kun je in hemelsnaam je kind mee laten doen met zo’n experiment? Wat een domme idioot ben je dan!

x

Check Also

pathologen

Duitse pathologen onderzoeken sterfgevallen na covidprik en zijn verbaasd over de resultaten

Deze week presenteerden twee ervaren Duitse pathologen ...

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x