Mens en Dier

De Jonge neemt in Op1 ongevaccineerden op de korrel: ‘Echt ontzettend dom, zo’n uitspraak’

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!

Coronaminister Hugo de Jonge zei in Op1 geen begrip te hebben voor mensen die geen prik willen. “We hebben veel te veel begrip voor die kleine groep weigeraars. Ik heb dat niet begrepen,” zei De Jonge.

“Ik snap überhaupt niet dat je die prik onder het mom van de vrijheid weigert. Het is juist de prik die ons helpt die vrijheid weer te herwinnen op het virus,” vervolgde de minister. “Het is niet de overheid die je vrijheid beperkt. Het is het virus dat je vrijheid beperkt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Jonge krijgt op social media een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Wees dan ook niet verbaasd als mensen, door deze woorden van een minister, geen begrip meer hebben voor de overheid en hun zoveelste maatregel. Echt ontzettend dom, zo’n uitspraak,” reageert Tom de Nooijer, tot voor kort gemeenteraadslid.

Best bizar

“Geen probleem Hugo de Jonge. Begrip voor jouw leugens en drammerij was al ruim 1,5 jaar weg,” twittert Statenlid Daniël Osseweijer.

Bioloog Richard Steenvoorden voegt toe: “Nog steeds die krankzinnige kokervisie op vaccineren. Een middel voor de risicogroepen zien als enige oplossing uit deze crisis in deze fase met de huidige kennis daar kan ik géén begrip meer voor hebben. Kom uit die pseudowetenschappelijke bubbel. De natuur laat zich niet sturen.”

“Best bizar dat een beleid dat verdeelt en heerst, rechten en vrijheden afpakt en het sociaal weefsel aantast door lockdowns, zich nu beklaagt dat er polarisering en verdeeldheid in de maatschappij is,” zegt advocaat Steven Vermeylen.

4.8 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

246 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Recht door zee
Recht door zee
2 jaren geleden

Wie kijkt er nog naar het facistische programma op 1 ben een jaar terug al gestopt om naar al die leugens te luisteren of te kijken

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Nederland is in 2018 falliet verklaard.. Nederland was ingeschreven als een corporation in Washington DC 

Regering is illegaal.. Kabinet zit vol met indringers/bezetters.. Stelletje piraten !!

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

Narcist

ralf
ralf
2 jaren geleden

ja ja ja liego.
over mijn lijk.

Back to top button
246
0
We lezen graag je reactie!x