Mens en DierCorona

Ex-wereldkampioen snooker over corona: We worden ‘gehersenspoeld’

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afstandsregels die zijn ingesteld vanwege de coronacrisis zijn schadelijk, zei oud-wereldkampioen snooker Peter Ebdon tijdens een interview met de BBC.

Groot-Brittannië is sinds maart in lockdown. Burgers wordt aangeraden afstand van elkaar te houden als ze naar buiten gaan.

Ebdon, die in 2002 Stephen Hendry versloeg in de finale van het wereldkampioenschap snooker, zei dat het volk wordt ‘gehersenspoeld’.

Psychologische operatie

“Mensen worden momenteel massaal gehersenspoeld,” zei de voormalig wereldkampioen op BBC Radio Five Live. “We hebben te maken met de grootste psychologische operatie uit de geschiedenis.”

“Is social distancing schadelijk? Ja, waarschijnlijk wel. Mensen moeten elkaar aanraken, handen schudden. Ze moeten immuniteit opbouwen.”

“Er zijn veel mensen die anderen proberen wakker te schudden. Ze doen het niet uit eigenbelang, maar om anderen wakker te schudden.”

Hij noemde in het interview onder meer Richard D. Hall, Del Bigtree met zijn programma The Highwire en Andrew Johnson van de website Check The Evidence.

Beluister het fragment hieronder:


[Independent]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JoeRi
JoeRi
2 jaren geleden

Ja fantastisch. Snooker spelers hebben altijd een intelligent bedachtzaam & een geduldig kar a later, fijn dat een man met verstand als deze zulke uitspraken doet , hopelijk volgen er razendsnel meer vanuit onverwachte hoeken, een te grote massa is nog te braaf en RIVM berichtgeving deze Corona crisis welke feitelijk een maatregelen crisis genoemd zou moeten worden , f* the mainstream maffia!

Willem
Willem
2 jaren geleden

“We worden ‘gehersenspoeld” Nee, een heel groot deel laat of heeft zich laten hersenspoelen, wanneer je zelf je gedachten kunt ordenen heb je daar geen last van. Deze biljarter is op de goede weg door te beseffen dat hij gehersenspoeld is, nu stukje bij beetje de andere realiteit nog zien terug te vinden.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Nederland wordt overheerst door de Rutte clan , de Marokkanen clan en de Mexicanen clan.

Sterkte allemaal.

salvar
salvar
2 jaren geleden

we zijn (worden) ons hele leven al gehersenspoeld alleen nu komen er mensen achter.
bijbel veranderd.
geschiedenis klopt geen zak van.
oorlogen door heel anderen begonnen of uitgelokt.
rutte die ons al 10jaar van alles op de mouw speld en het gekke is hij kan er mee wegkomen en gaat gewoon door.
rutte alias de wilde weldoener.
rutte alias de gulle gever.
rutte de sprookjes verteller.
rutte de vechtersbaas , ik trap ze in elkaar.
lieg ik nou of droom ik dat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x