Homepagina » Binnenland » Gepensioneerde ic-arts luidt noodklok: ‘Lucht in ziekenhuis dodelijk voor coronapatiënt’
gepensioneerde

Gepensioneerde ic-arts luidt noodklok: ‘Lucht in ziekenhuis dodelijk voor coronapatiënt’

De gepensioneerde ic-arts Jacob de Leeuwe luidt de noodklok over coronapatiënten die onnodig zouden sterven door de beademingsmachines in ziekenhuizen. Hij plaatste hierover een bericht op Facebook, dat al snel werd verwijderd. De Leeuwe plaatste de tekst die hij wilde delen vervolgens in de vorm van een afbeelding, die nog wel online staat.

Hieronder volgen de belangrijkste passages.

“Ik heb jaren als arts op de ic van het academisch ziekenhuis in Leiden gewerkt. De zieken die beademd worden, krijgen via de beademingsmachine lucht met virussen in hun longen. Ze worden alleen maar zieker als de lucht op de ic niet razendsnel ververst wordt. Maar dat gebeurt nooit: de lucht is heel droog en het is er erg warm. Er zijn er heel wat besmet en helaas overleden.

Niemand beschermt u

“De lucht in ziekenhuizen maakt dus ziek,” stelt de arts. “Het zijn zieke huizen. Als het niet nodig is, mijd dan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen, waar de verwarming staat te brullen, ook in de zomer, de lucht droog is en de ramen dicht zijn. Daarom vallen daar zoveel doden.”

“Rutte cum suis laten zich bedotten door het RIVM en de WHO. Hoeveel Covid-doden zijn er in India met 1,2 miljard mensen? Duizend. Dit komt omdat deze mensen vaak in de buitenlucht zijn en de huizen geen ramen hebben waardoor de lucht kan circuleren. En in Nederland? 6000 doden. En is Israël 250. Dat komt omdat er gecirculeerd wordt.”

“Mondkapjes zijn onzin, want u beschermt niemand en niemand beschermt u.”

Kom in verzet

“Laat u niet door de EU, WHO, Rutte, Van Dissel en paniekzaaier Osterhaus bedotten en kom in verzet tegen de dictatuur van de stupiditeit,” besluit de gepensioneerde ic-arts. “Deel s.v.p., Bill Gates en Zuckerberg beletten me dit te delen.”

De Leeuwe haalde het nieuws toen hij de allereerste Nederlandse vertaling met verklaring van een deel van de Talmoed maakte. Hij vertaalde de tekst uit het Aramees en het Hebreeuws.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Evert schreef:

  Elders las ik dat het ontstaan van bloedproppen, met daarmee gevaar voor hart- of herseninfarcten, klakkeloos wordt toegeschreven aan COVID-19.
  Ik vraag me af (als leek) of er geen andere oorzaken kunnen zijn en COVID-19 wordt misbruikt om andere ziekmakers, bij voorbeeld 5 G, onder de radar te kunnen houden. Misdadig, maar dat is al niet meer verrassend.

  36 likes
 • H.J. schreef:

  Wanneer durft de Nederlandse media, dit soort nieuws nu eens uitgebreid te publiceren.

  De Nederlandse media is keiverrot en corrupt, de slogan NOS = FAKE NEWS is zeker ook op de Nederlandse media van toepassing.

  De Rutteclan hangt van leugens en bedrog aan elkaar.

  RUTTUP en NEXIT.

  27 likes
  • P.M. schreef:

   Je slaat de nagel op de kop , in belgie zijn ze in het zelfde bedje ziek.

   13 likes
  • Rafael schreef:

   Alle officiële media en alle officiële ambtsdragers staan onder strenge controle van dezelfde krachten die ons (= normale goedwillende aardbewoners) een slecht hart toedragen.

   10 likes
  • jtprf schreef:

   merk je dus ook waarom men van overheidswege meent te bepalen wat nepnieuws is en wat niet?
   Hun nieuws is dan correct zoals ze ons overtuigen willen? Het stinkt als de neten.
   En in het artikel Rutte die zich liet bedotten… ik denk het niet, die weet verdomde goed wat er
   speelt, en doet graag PM spelen en regeren over anderen. NL is en was altijd een stiekemerd
   slinks landje. Veel met verraders.

   9 likes
 • Pjoter schreef:

  Sinds hier 5 G is geïnstalleerd klaagt de complete buurt over hoofdpijn.
  Als ik van de Wet in het publieke verplicht word een mondkapje te dragen (OV etc)
  Dan mag het verplichte ziekenfonds die door mijn brievenbus schuiven, 5 per week graag!

  23 likes
  • Hoop schreef:

   Onze kat gaat altijd om 19.00 naar buiten toe als we naar bed gaan laat ik hem er weer in. Soms is de kat er niet maar dan staat hij s’morgens vrolijk voor de deur te wachten. Nu de laatste weken kijkt de kat angstig om hem heen, de oren plat naar achteren en wil weer naar binnen. Dit herhaald zo’n vijf keer op een avond. Ik dacht gelijk aan 5G en ik ben geen 5G “aluhoedje, ik zit er net onder. Maak me ook echt zorgen, de mens heeft geen 5G nodig.

   36 likes
 • Gezinusk schreef:

  Dergelijke onderzoeksresultaten werden een maand geleden al duidelijk. Vandaar dat ik de Amerikaanse nieuwszenders online al decennia lang volg, omdat ze daar op dit gebied verder zijn/gaan, meer openheid van zaken geven aangaande onderzoeksresultaten;-)

  12 likes
 • Gaston schreef:

  ” verpleeghuizen, waar de verwarming staat te brullen, ook in de zomer…”
  Nou dan ben je nog nooit in een verpleeghuis hier geweest: verwarming altijd uit, ook in de winter. Oude mensen hebben het vaak koud, maar toch staan de ramen hartje winter open. Demente bejaarden lopen met korte rok en zonder jas naar buiten op de binnenplaats terwijl het sneeuwt en niemand die ze naar binnenhaalt en die deur op slot doet. Een week later zijn ze dood door longontsteking.

  4 likes
  • JoeRi schreef:

   Nou Gaston je schetst hier een scenario die van geen kanten klopt, ik ben werkzaam in een huis met dementere mensen en die worden beschermd bij het leven en tot in de puntjes verzorgd, het is wèl weer waar dat de verwarming eeuwig te hoog staat afgesteld en er een veel te droge lucht circuleert, nu vanwege de maatregelen crisis ( geen Corona crisis! ) is er voor mij geen werk daar en ben ik overgeplaatst naar een verzorgingshuis en wederom is de lucht te droog en is het hier overmatig warm , met alles potdicht gesloten en opgesloten maak ook ik me ernstige zorgen om de bewoners en hoop dan ook oprecht dat de ouderen lekker weer naar buiten mogen van onze dictator Rutten as Donderdag en al helemaal door de zomerhitte in aantocht , het sadisme heeft nu lang genoeg geduurd ! Ik moet sinds vorige week verplicht met een mondkapje werken en mijn lichaamstemperatuur steeg meteen met 10 graden en heb gedurende het dragen de helft minder zuurstof plus mijn gerecyclede bacillen blijven uren circuleren, kom klinisch als een Hannibal Lector bij de mensen op de kamer en ben slechter verstaanbaar, fijn bij de ouderen die toch al slechthorend zijn, en dit alles moeten terwijl het geen fuck helpt , alle maatregelen en de lockdown moeten opgeheven , ik ben diep gekwetst en beledigd en dit zeker ook in naam van onze ouderen !!

   24 likes
   • Gaston schreef:

    Nou Joeri, jij schetst precies het probleem. Jij werkt in de zorg en bent de hele dag druk bezig en rept je van A naar B naar C en altijd tijd te kort en veel stress. Jouw temperatuurervaring is heel anders dan die van een bejaarde die de hele dag stil op een stoel zit en luchtig gekleed is. Vaak nog met verminderde bloedcirculatie door allerlei ziektes. Zij ervaren dezelfde temperatuur als koud. Jij als warm en jij bedient de thermostaat. Mijn moeder heeft 10 jaar geleden 4 jaar in diverse verpleeghuizen gewoond en echt overal stond de verwarming uit en de ramen open en overal was het voor mijn moeder te koud, maar het personeel had het lekker. Ook ik als bezoeker had het vaak koud, draaide de verwarming open maar dan stond er gauw en verpleger klaar om het weer uit te zetten….. Maar goed overal zal het wel anders zijn. Hoop ik voor de oudjes.

    5 likes
    • JoeRi schreef:

     Ja het is zeker overal anders en ben bedroefd te horen over jou slechte ervaringen, in mijn schrijven miste ook de erkenning van jou bezwaren want die zijn wel degelijk te vaak van toepassing helaas, en het tekort schieten zit hem dan ook in vele facetten welke ik echt niet ontken , met ontoelaatbare omstandigheden van verwaarlozing en zelfs pesterijen en mishandeling inbegrepen , welke ook op mijn werk juist in deze dramatische tijd zijn ware gezicht laat zien, ben geshockeerd van het ongeduld collega’s opbrengen ten opzichte van de bewoners die zich beklagen of uiting geven aan hun depressieve zelfs wanhopige en helaas zelfs suïcidale gevoelens, ze moeten niet zeuren : onbeschoft en ongehoord , ga als ik het waarneem altijd standaard los van die tiran collega nog even langs dezelfde bewoners om ze hun verhaal te kunnen laten doen en een eventuele traan te laten, ik luister ik troost en ben hiermee in overtreding want negeer hiermee volledig het protocol, maar de belangen van de cliënt gaan voorop en niet die onmenselijke verplichte maatregelen, nogmaals er moet een stop komen in de maatregelen en lockdown, psychopathische tijd waarin we leven, ben benieuwd wat de zinderende temperaturen gaan doen met het geduld van de vrije mens, verwacht hevig verzet en ik doe mee, Corona had net als de griep alle eeuwen en jaren voor deze genegeerd moeten worden, maar oh nee! 99,85% overlevingskans, help !….stelletje achterlijke, WHO, RIVM Ab Osterhaus, Fauchier, van Dissel , alle politieke partijen met name Rutten, De Jong, Grapperhaus, brave en volgzame burgers,
     criminelen.

     9 likes
   • jtprf schreef:

    als jouw lichaams temperatuur meteen stijgt met 10 graden ben je dood kerel.

    3 likes
 • x

  Check Also

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  >