BinnenlandCorona

Gepensioneerde ic-arts luidt noodklok: ‘Lucht in ziekenhuis dodelijk voor coronapatiënt’

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gepensioneerde ic-arts Jacob de Leeuwe luidt de noodklok over coronapatiënten die onnodig zouden sterven door de beademingsmachines in ziekenhuizen. Hij plaatste hierover een bericht op Facebook, dat al snel werd verwijderd. De Leeuwe plaatste de tekst die hij wilde delen vervolgens in de vorm van een afbeelding, die nog wel online staat.

Hieronder volgen de belangrijkste passages.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik heb jaren als arts op de ic van het academisch ziekenhuis in Leiden gewerkt. De zieken die beademd worden, krijgen via de beademingsmachine lucht met virussen in hun longen. Ze worden alleen maar zieker als de lucht op de ic niet razendsnel ververst wordt. Maar dat gebeurt nooit: de lucht is heel droog en het is er erg warm. Er zijn er heel wat besmet en helaas overleden.

Niemand beschermt u

“De lucht in ziekenhuizen maakt dus ziek,” stelt de arts. “Het zijn zieke huizen. Als het niet nodig is, mijd dan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen, waar de verwarming staat te brullen, ook in de zomer, de lucht droog is en de ramen dicht zijn. Daarom vallen daar zoveel doden.”

“Rutte cum suis laten zich bedotten door het RIVM en de WHO. Hoeveel Covid-doden zijn er in India met 1,2 miljard mensen? Duizend. Dit komt omdat deze mensen vaak in de buitenlucht zijn en de huizen geen ramen hebben waardoor de lucht kan circuleren. En in Nederland? 6000 doden. En is Israël 250. Dat komt omdat er gecirculeerd wordt.”

“Mondkapjes zijn onzin, want u beschermt niemand en niemand beschermt u.”

Kom in verzet

“Laat u niet door de EU, WHO, Rutte, Van Dissel en paniekzaaier Osterhaus bedotten en kom in verzet tegen de dictatuur van de stupiditeit,” besluit de gepensioneerde ic-arts. “Deel s.v.p., Bill Gates en Zuckerberg beletten me dit te delen.”

De Leeuwe haalde het nieuws toen hij de allereerste Nederlandse vertaling met verklaring van een deel van de Talmoed maakte. Hij vertaalde de tekst uit het Aramees en het Hebreeuws.

4.4 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Evert
Evert
3 jaren geleden

Elders las ik dat het ontstaan van bloedproppen, met daarmee gevaar voor hart- of herseninfarcten, klakkeloos wordt toegeschreven aan COVID-19.
Ik vraag me af (als leek) of er geen andere oorzaken kunnen zijn en COVID-19 wordt misbruikt om andere ziekmakers, bij voorbeeld 5 G, onder de radar te kunnen houden. Misdadig, maar dat is al niet meer verrassend.

Gaston
Gaston
3 jaren geleden

” verpleeghuizen, waar de verwarming staat te brullen, ook in de zomer…”
Nou dan ben je nog nooit in een verpleeghuis hier geweest: verwarming altijd uit, ook in de winter. Oude mensen hebben het vaak koud, maar toch staan de ramen hartje winter open. Demente bejaarden lopen met korte rok en zonder jas naar buiten op de binnenplaats terwijl het sneeuwt en niemand die ze naar binnenhaalt en die deur op slot doet. Een week later zijn ze dood door longontsteking.

Pjoter
Pjoter
3 jaren geleden

Sinds hier 5 G is geïnstalleerd klaagt de complete buurt over hoofdpijn.
Als ik van de Wet in het publieke verplicht word een mondkapje te dragen (OV etc)
Dan mag het verplichte ziekenfonds die door mijn brievenbus schuiven, 5 per week graag!

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Dergelijke onderzoeksresultaten werden een maand geleden al duidelijk. Vandaar dat ik de Amerikaanse nieuwszenders online al decennia lang volg, omdat ze daar op dit gebied verder zijn/gaan, meer openheid van zaken geven aangaande onderzoeksresultaten;-)

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x