CoronaBuitenland

Coronavaccin komt ook in DNA terecht: ‘Er werd gezegd dat dit niet kon gebeuren’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

In februari dit jaar werd een Zweedse studie gepubliceerd waaruit blijkt dat het mRNA in het coronavaccin van Pfizer in staat is om levercellen binnen te dringen, waar het wordt omgezet in DNA. Al na zes uur na blootstelling aan het vaccin wordt het mRNA omgezet in DNA, blijkt uit de studie.

De Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough zei in het programma Joni op zender Daystar dat nu voor het eerst is aangetoond dat het Pfizer-vaccin DNA installeert in het menselijk genoom.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alarmerende vondst

Arts Richard Bartlett legde uit dat het mRNA-vaccin met behulp van een enzym in het DNA wordt ingebracht. “Er werd gezegd dat dit niet kon gebeuren. Het vaccin bestaat uit mRNA en er werd gezegd dat dit mRNA niet in je DNA terecht zou komen. Dit [onderzoek] laat zien dat het wel kan,” aldus Bartlett.

Op de vraag of het vaccin ook zwangere vrouwen beïnvloedt, antwoordde McCullough: “Ja, dit is een alarmerende vondst. Het CDC zegt op haar website uitdrukkelijk dat dit je DNA niet kan veranderen. Nu moet worden bevestigd of de hele code wordt geïnstalleerd en tot expressie komt, wat betekent dat het spike-eiwit tot expressie komt in menselijke cellen.”

Geboorteafwijkingen

Hij wees erop dat lipide nanodeeltjes waarin het mRNA verpakt zit overal in het lichaam terechtkomen, waaronder somatische cellen, maar ook geslachtscellen. Als zij het bij zich dragen, kan het worden overgedragen op de dochtercellen en de embryo, waarschuwde McCullough. En dat opent de deur naar geboorteafwijkingen.

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
1 jaar geleden

Vreselijke leugenaars zijn het. Injecties zijn veilig? Ammehoela.

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Je zal die troep hebben laten prikken zeg! Ik niet ik blij!! Geboorte beperking en kneuzen de komende jaren als je nog leeft.

John
John
1 jaar geleden

Dit was toch ook een complot theorie??
Maar niets is minder waar…..

Zoveelste smeerlapperij

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Nu is het echt op hoor, die complottheorieën die elke keer uit komen. Nou prikverslaafden, die zijn geen mens1.0 meer en zijn gepatenteerd door Gates from hell, Schwab en de Rotschilds. Youll own nothing and you are not human… but you ll be happy (that is if you’re stiil ‘alive’)

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x