CoronaBuitenland

Coronavaccin komt ook in DNA terecht: ‘Er werd gezegd dat dit niet kon gebeuren’

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

In februari dit jaar werd een Zweedse studie gepubliceerd waaruit blijkt dat het mRNA in het coronavaccin van Pfizer in staat is om levercellen binnen te dringen, waar het wordt omgezet in DNA. Al na zes uur na blootstelling aan het vaccin wordt het mRNA omgezet in DNA, blijkt uit de studie.

De Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough zei in het programma Joni op zender Daystar dat nu voor het eerst is aangetoond dat het Pfizer-vaccin DNA installeert in het menselijk genoom.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alarmerende vondst

Arts Richard Bartlett legde uit dat het mRNA-vaccin met behulp van een enzym in het DNA wordt ingebracht. “Er werd gezegd dat dit niet kon gebeuren. Het vaccin bestaat uit mRNA en er werd gezegd dat dit mRNA niet in je DNA terecht zou komen. Dit [onderzoek] laat zien dat het wel kan,” aldus Bartlett.

Op de vraag of het vaccin ook zwangere vrouwen beïnvloedt, antwoordde McCullough: “Ja, dit is een alarmerende vondst. Het CDC zegt op haar website uitdrukkelijk dat dit je DNA niet kan veranderen. Nu moet worden bevestigd of de hele code wordt geïnstalleerd en tot expressie komt, wat betekent dat het spike-eiwit tot expressie komt in menselijke cellen.”

Geboorteafwijkingen

Hij wees erop dat lipide nanodeeltjes waarin het mRNA verpakt zit overal in het lichaam terechtkomen, waaronder somatische cellen, maar ook geslachtscellen. Als zij het bij zich dragen, kan het worden overgedragen op de dochtercellen en de embryo, waarschuwde McCullough. En dat opent de deur naar geboorteafwijkingen.

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
6 maanden geleden

Vreselijke leugenaars zijn het. Injecties zijn veilig? Ammehoela.

Jojo
Jojo
6 maanden geleden

Je zal die troep hebben laten prikken zeg! Ik niet ik blij!! Geboorte beperking en kneuzen de komende jaren als je nog leeft.

John
John
6 maanden geleden

Dit was toch ook een complot theorie??
Maar niets is minder waar…..

Zoveelste smeerlapperij

MdeFilosoof
MdeFilosoof
6 maanden geleden

Nu is het echt op hoor, die complottheorieën die elke keer uit komen. Nou prikverslaafden, die zijn geen mens1.0 meer en zijn gepatenteerd door Gates from hell, Schwab en de Rotschilds. Youll own nothing and you are not human… but you ll be happy (that is if you’re stiil ‘alive’)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x