CoronaBuitenland

Japanse ex-premier Abe werd een dag na dit gesprek over mRNA-prikken doodgeschoten: ‘Mijn hemel’

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Japan werd in juli 2022 opgeschrikt door de moord op voormalig premier Shinzo Abe, die werd neergeschoten tijdens een toespraak op een campagne-evenement.

Emeritus professor Yasufumi Murakami van de Tokyo University of Science heeft nu in een explosief interview onthuld wat daaraan vooraf ging. Het heeft alles te maken met de doodsprikken, aldus journalist Michael Yon, die net als Masako Ganaha bij het interview aanwezig was. Hij zegt dat Japanners in rap tempo wakker worden, aangezien de beelden het hele internet overgaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Yon vroeg hem wanneer de Japanse overheid ivermectine verbood als coronamedicijn. Murakami antwoordde dat premier Abe het gebruik van ivermectine wilde toestaan, maar werd teruggefloten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stoppen met de mRNA-vaccins

Mike Adams van Natural News vroeg de emeritus hoogleraar of dit misschien de reden was waarom ze Abe wilden vermoorden.

Murakami onthulde vervolgens dat hij een dag voor de moord een afspraak had op het kantoor van Abe. Het gesprek ging over het stoppen met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Murakami wilde graag een ontmoeting met Abe en diens vrouw.

Mijn hemel

Een dag na die afspraak werd Abe doodgeschoten.

“Mijn hemel,” reageerde Adams geschrokken. Hij adviseerde alle Japanners om grote Amerikaanse corporaties nooit te vertrouwen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
11 dagen geleden

wie kan je vertrouwen. ?? als mensen maar weten hoe t spel gespeeld word. vertrouw iedereen die ik binnen laat die niks willen jatten.. deze lui jatten alles .en als je t dr niet mee eens ben ben je extreem rechts???nog steeds geloof in de mensen die t wel zien .

Trippel
Trippel
11 dagen geleden

Het 9th Circuit Court of Appeals heeft geoordeeld dat de COVID-19 mRNA-injecties geen vaccins zijn, een beslissing die farmaceutische bedrijven die deze injecties hebben gemaakt kan blootstellen aan toekomstige rechtszaken.

Sandra
Sandra
11 dagen geleden

Ze zijn zo kwaadaardig, het is echt niet de eerste die ze vermoord hebben dat noemen ze desinformatie als je de waarheid zegt

Sjefke
Sjefke
11 dagen geleden

Allemaal rookgordijnen !

Wij kunnen aan alle shit heel snel een einde maken.
Hoe …….

Als mensen nu eens hun verstand zouden gebruiken waren we allang van al deze misdadigers af.

Als mensen het grootste deel ( net als ik) zouden beleggen in fysiek goud en zilver dan gaan alle banken failliet samen met regeringen en zal je het overleven.

Voordat de euro werd geïntroduceerd heb ik al mijn spaargeld omgezet in goud ( in 2000 tegen $275,- ) In 2021 mijn appartement verkocht en voor het volle bedrag zilver gekocht tegen €12,50. Op mij heeft inflatie nooit geen vat gehad door mijn goud en zilver maar zorg dat je het thuis hebt en niet in een kluis bij een bank.
Mijn vermogen is door het dak gegaan en we zijn pas op het begin.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x