Homepagina » UFO » Australische fotograaf legt ‘peervormig object’ vast (video)
Australische fotograaf legt peervormig object vast

Australische fotograaf legt ‘peervormig object’ vast (video)

Hobbyfotograaf Drew Ryan zag een groot, lichtgevend object boven Empire Bay in de Australische staat Nieuw-Zuid-Wales. Hij had geen idee wat het was.

“Ik heb al veel onverklaarbare zaken in de lucht waargenomen,” zei Drew. “Onlangs heb ik een bolvormig object boven Empire Bay gefotografeerd. Het veranderde diverse keren van kleur en werd uiteindelijk oranje.”

Ryan maakte de foto opvallend genoeg op Wereld UFO Dag. Hij heeft hetzelfde object in een paar maanden tijd vijf keer waargenomen in de lucht van Central Coast, een stedelijke streek in Nieuw-Zuid-Wales.

“Veel andere mensen hebben me al gewezen op dit object,” zei hij. “Sommigen zeiden dat het peervormig was.”

Ryan is verbonden aan diverse UFO-groepen en wordt vaak gevraagd om beeldmateriaal te analyseren. “Ik ben zeker geen expert, maar ik fotografeer dergelijke fenomenen al geruime tijd,” legde hij uit. “Veel foto’s zijn gemakkelijk te verklaren, maar er is voor mij geen twijfel over mogelijk dat er dingen door de lucht vliegen die niet kunnen worden verklaard.”

“Omdat er steeds meer waarnemingen worden gedaan zou ik graag willen dat er officieel onderzoek wordt gedaan naar deze fenomenen,” voegde hij toe. “Ik heb zelf in het leger gediend, maar zoiets als dit heb ik nog nooit gezien.”

Bron: Dailytelegraph.com.au

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Tell it like it is

  Wat mij opvalt dat het in de filmpjes altijd gaat om objecten.

  Zou de aarde misschien de afval emmer zijn van een buitenaardse galerie.

  0 likes
 2. Het zoveelste stipje in het donker.
  Zowel analoge als digitale camera’s zijn niet heeeel goed in het vastleggen van ‘objecten’ op grote afstand, en al helemaal niet als je gaat inzoomen in het donker zonder statief. Wat ik wil zeggen is: ‘peervorming’ kan je helemaal niet zeggen, wat je ziet na opname hoeft totaal niet te lijken op wat er daadwerkelijk was.
  Er lijkt een lichtbron vastgelegd te zijn, dat is zo’n beetje alles dat je erover kunt zeggen hoe mooi je het ook edit en ‘analysed’ met embossing etc, de dramatische muziek eronder maakt het ook niet overtuigender.

  0 likes
 3. Dit soort filmpjes mogen ze wat mij betreft skippen. Ik zie geen referentiekader zodat je tenminste de indruk krijgt van hoe hoog, hoe groot, staat het stil,verplaatst het in een bepaald patroon. Waarom niet nog even wat foto’s ervan maken en dan het liefst met de optie dat de camera een aantal opnames snel achter elkaar maakt en daar de beste uit “kiest”, welk geluid was er op dat moment hoorbaar (toch niet dat symfonie orkest?)Zit ik alweer 2.52 naar een bewegend stipje/vlekje/ te kijken.

  0 likes
 4. [quote name=”Mojomirosa”]Dit soort filmpjes mogen ze wat mij betreft skippen. Ik zie geen referentiekader zodat je tenminste de indruk krijgt van hoe hoog, hoe groot, staat het stil,verplaatst het in een bepaald patroon. Waarom niet nog even wat foto’s ervan maken en dan het liefst met de optie dat de camera een aantal opnames snel achter elkaar maakt en daar de beste uit “kiest”, welk geluid was er op dat moment hoorbaar (toch niet dat symfonie orkest?)Zit ik alweer 2.52 naar een bewegend stipje/vlekje/ te kijken.[/quote]
  Ja, ik mis ook bruikbare begeleidende informatie. Zo vraag ik me af of dit ‘s avonds/’s nachts gebeurde of gewoon overdag. Als dit overdag was, zou het pas echt bijzonder zijn, een lampje de lucht insturen kunnen we allemaal, maar de lucht eromheen donker maken… Wauw, dat zou pas het vermelden waard zijn.

  0 likes
 5. mijn vrouw meldt dat ook wel eens

  0 likes
 6. Vorig jaar stonden de sites van Niburu en Xander regelmatig vol met berichten over angstaanjagende, vreemde geluiden, die over de hele wereld gehoord werden. Zegt iemand dat nog iets?

  0 likes
 7. [quote name=”Westbound”]Vorig jaar stonden de sites van Niburu en Xander regelmatig vol met berichten over angstaanjagende, vreemde geluiden, die over de hele wereld gehoord werden. Zegt iemand dat nog iets?[/quote]

  Ja, dat begint met misinterpretatie en een gebrek aan kennis van geluidsgolven (en hoever deze soms kunnen dragen en vervormen) door iemand die een paar Km van een bouwput oid woont. Vindt zijn weg via vage fora naar grapjassen die copieergedrag vertonen en al snel heb je een mysterieus wereldwijd ‘fenomeen’.

  0 likes
 8. [quote name=”biko steve”]
  … Vindt zijn weg via vage fora naar grapjassen die copieergedrag vertonen en al snel heb je een mysterieus wereldwijd ‘fenomeen’.[/quote]

  Die “vage fora” en “grapjassen met hun gekopieerde berichten” …. ???

  Ga je zelf nog reacties typen !?!?!
  Wie snapt het nog?

  0 likes
 9. [quote name=”ReneH”][quote name=”biko steve”]
  … Vindt zijn weg via vage fora naar grapjassen die copieergedrag vertonen en al snel heb je een mysterieus wereldwijd ‘fenomeen’.[/quote]

  Die “vage fora” en “grapjassen met hun gekopieerde berichten” …. ???

  Ga je zelf nog reacties typen !?!?!
  Wie snapt het nog?[/quote]

  Hoeveel duidelijker wil je het hebben? Hoe kan jij dit nu niet snappen?

  0 likes
 10. [quote name=”doeeensnormaal”]
  Hoeveel duidelijker wil je het hebben? Hoe kan jij dit nu niet snappen?[/quote]

  Oh, ja hoor…
  Voor mij is het 100% duidelijk!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

protesten

Hoe zit het nou met de George Floyd-protesten? De onbeantwoorde vragen

Veel Amerikanen zijn in de afgelopen weken ...

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...