UFO

Australische fotograaf legt ‘peervormig object’ vast (video)

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hobbyfotograaf Drew Ryan zag een groot, lichtgevend object boven Empire Bay in de Australische staat Nieuw-Zuid-Wales. Hij had geen idee wat het was.

“Ik heb al veel onverklaarbare zaken in de lucht waargenomen,” zei Drew. “Onlangs heb ik een bolvormig object boven Empire Bay gefotografeerd. Het veranderde diverse keren van kleur en werd uiteindelijk oranje.”

Ryan maakte de foto opvallend genoeg op Wereld UFO Dag. Hij heeft hetzelfde object in een paar maanden tijd vijf keer waargenomen in de lucht van Central Coast, een stedelijke streek in Nieuw-Zuid-Wales.

“Veel andere mensen hebben me al gewezen op dit object,” zei hij. “Sommigen zeiden dat het peervormig was.”

Ryan is verbonden aan diverse UFO-groepen en wordt vaak gevraagd om beeldmateriaal te analyseren. “Ik ben zeker geen expert, maar ik fotografeer dergelijke fenomenen al geruime tijd,” legde hij uit. “Veel foto’s zijn gemakkelijk te verklaren, maar er is voor mij geen twijfel over mogelijk dat er dingen door de lucht vliegen die niet kunnen worden verklaard.”

“Omdat er steeds meer waarnemingen worden gedaan zou ik graag willen dat er officieel onderzoek wordt gedaan naar deze fenomenen,” voegde hij toe. “Ik heb zelf in het leger gediend, maar zoiets als dit heb ik nog nooit gezien.”

Bron: Dailytelegraph.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tell it like it is
Tell it like it is
9 jaren geleden

Wat mij opvalt dat het in de filmpjes altijd gaat om objecten.

Zou de aarde misschien de afval emmer zijn van een buitenaardse galerie.

biko steve
biko steve
9 jaren geleden

Het zoveelste stipje in het donker.
Zowel analoge als digitale camera’s zijn niet heeeel goed in het vastleggen van ‘objecten’ op grote afstand, en al helemaal niet als je gaat inzoomen in het donker zonder statief. Wat ik wil zeggen is: ‘peervorming’ kan je helemaal niet zeggen, wat je ziet na opname hoeft totaal niet te lijken op wat er daadwerkelijk was.
Er lijkt een lichtbron vastgelegd te zijn, dat is zo’n beetje alles dat je erover kunt zeggen hoe mooi je het ook edit en ‘analysed’ met embossing etc, de dramatische muziek eronder maakt het ook niet overtuigender.

Mojomirosa
Mojomirosa
9 jaren geleden

Dit soort filmpjes mogen ze wat mij betreft skippen. Ik zie geen referentiekader zodat je tenminste de indruk krijgt van hoe hoog, hoe groot, staat het stil,verplaatst het in een bepaald patroon. Waarom niet nog even wat foto’s ervan maken en dan het liefst met de optie dat de camera een aantal opnames snel achter elkaar maakt en daar de beste uit “kiest”, welk geluid was er op dat moment hoorbaar (toch niet dat symfonie orkest?)Zit ik alweer 2.52 naar een bewegend stipje/vlekje/ te kijken.

DoeEensNormaal
DoeEensNormaal
9 jaren geleden

[quote name=”Mojomirosa”]Dit soort filmpjes mogen ze wat mij betreft skippen. Ik zie geen referentiekader zodat je tenminste de indruk krijgt van hoe hoog, hoe groot, staat het stil,verplaatst het in een bepaald patroon. Waarom niet nog even wat foto’s ervan maken en dan het liefst met de optie dat de camera een aantal opnames snel achter elkaar maakt en daar de beste uit “kiest”, welk geluid was er op dat moment hoorbaar (toch niet dat symfonie orkest?)Zit ik alweer 2.52 naar een bewegend stipje/vlekje/ te kijken.[/quote]
Ja, ik mis ook bruikbare begeleidende informatie. Zo vraag ik me af of dit ’s avonds/’s nachts gebeurde of gewoon overdag. Als dit overdag was, zou het pas echt bijzonder zijn, een lampje de lucht insturen kunnen we allemaal, maar de lucht eromheen donker maken… Wauw, dat zou pas het vermelden waard zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x