Homepagina » Binnenland » Het systeem klopt gewoon niet. Mensen moeten hun ogen open gaan doen. Beelden van betoging gele hesjes in Den Haag
Het systeem klopt gewoon niet. Mensen moeten hun ogen open gaan doen. Beelden van betoging gele hesjes in Den Haag
Foto: Flickr/Thomas Bresson

Het systeem klopt gewoon niet. Mensen moeten hun ogen open gaan doen. Beelden van betoging gele hesjes in Den Haag

Zaterdag hebben duizenden gele hesjes voor het vijftiende opeenvolgende weekend in Parijs en andere steden tegen de regering gedemonstreerd.

Ook in België en ons eigen land kwamen opnieuw gele hesjes in manifestaties samen.

De gele hesjes verzamelden zich onder meer in Den Haag. Zij willen dat premier Rutte onmiddellijk vertrekt.

Corrupt

“Zodra de verkiezingen voorbij zijn, blijft er niks over van de verkiezingsbeloftes,” zei een vrouw tegen Ongecensureerd Nieuws.

“Ik stem niet meer, het heeft geen zin,” vervolgde ze. “Verkiezingen zijn gemanipuleerd. Beloftes worden gebroken in de eerste dagen na de verkiezingen. Het heeft totaal geen zin. Het is corrupt.”

Een andere vrouw riep mensen juist op om wel te gaan stemmen op 20 maart aanstaande. Ze hield een bord omhoog met daarop de tekst: ‘Al 10 jaar ellende met de roversbende’.

Ogen open

Andere gele hesjes droegen borden met teksten als ‘NOS Journaal = fake news’ en ‘Word wakker’.

Eén van de gele hesjes zei dat de termen ‘links’ en ‘rechts’ bedacht zijn om mensen tegen elkaar op te zetten, net als ‘zwart’ en ‘wit’.

“Het systeem klopt gewoon niet,” klonk het. “De mensen moeten gewoon zelf onderzoek doen en hun ogen open gaan doen.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ongecensureerd Nieuws]


Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Niet alleen Rutte moet vertrekken, IEDEREEN die daar in en om de regering werkt moet daar vertrekken ! Het doet overkomen alsof het alleen Rutte betreft die het aan mans heeft ! Nee, ALLES en IEDEREEN moet daar op sodemieteren !!!

  47 likes
  • Juist @Sina, doch te beginnen met het koningshuis. Dat is in ons kikkerlandje de wortel van het kwaad. Alles en iedereen in den Haag is chantabel en corrupt door toedoen van het koningshuis. Laten we dat niet vergeten. Het kan pas iets worden als de republiek in ere hersteld is.

   40 likes
   • Wie zich nog druk maakt om dat corrupte Binnenhof en wel of niet stemmen, heeft nog geen idee wat ons te wachten staat. Het hele financiële systeem staat op instorten omdat de schuldenberg over de top is. Banken proberen ons geld vast te houden om zelf overeind te blijven. Daarom liegt de MSM dat er steeds meer gepind en contactloos betaald wordt. Dat is propaganda om je van je eigen geld af te houden. De Cabal is actief bezig om te proberen de hele westerse welvaart in te laten storten. Daar komt weer de naam Rothschilds overal in voor. Brexit wordt wat dat betreft uitgelegd als Baron Rothschild exit. https://www.youtube.com/watch?v=a8xLj3r3EFw

    Het liep niet zoals ze gepland hadden met de B.R. exit en nu proberen ze het via Amerika om de hele westrerse welvaart in te laten storten door het verplaatsen van westers geld (van de mensen) naar het oosten. Daardoor komen de banken in de problemen en in eerste instantie in Amerika maar dat kan het hele systeem in laten storten. https://www.youtube.com/watch?v=ITu0i5oAqc8

    Dus wat moet je doen om je geld niet aan de banken kwijt te raken? Want als het instort ben je alles kwijt. https://www.youtube.com/watch?v=uz53ZmgcSjQ

    11 likes
    • @Rob
     Je hebt een goed punt hoor, maar dat wordt al jaren voorspeld,, de vraag is wanneer?
     Gelet op astrologische waarnemingen denk ik vanaf 2020….
     Persoonlijk denk ik dat we bewust bezig worden gehouden met die klimaat hysterie en langzaam in een financiële crisis worden gerommeld,..
     Vorige week hoorde ik Poetin ook een paar rake opmerkingen maken….Rusland is er helemaal klaar voor met de nieuwste raketten die ongezien Amerika kunnen bereiken….Meestal spreekt hij niet zo dreigend…….Van de media moet je het niet hebben, dus moet je zelf op onderzoek uit gaan…..

     8 likes
     • @Louise. De informatie is niet alleen van Youtube. Het is veel informatie bij elkaar van de afgelopen jaren. Dat laat een patroon zien. Daarbij ondervinden we aan den lijve wat dat inhoudt via onze eigen politieke meelopers. Ik heb trouwens ook gelezen over die Russische raketten. Wat ik ook veel gelezen heb is dat er in de tijd waarin we nu leven een bewustzijnsverandering meemaken die nog nooit eerder plaats heeft gevonden. Wat dat in houdt snap ik vanwege wat ik zelf al een aantal jaren mee maak. De macht moet verdwijnen, dat kan straks niet meer bestaan. Maar het is een oorlog die gaande is. Er wordt ook veel geschreven dat er al ee nieuw financieel systeem gereed staat om het oude systeem te vervangen. Dat moet de welvaart weer meer verdelen die gestolen is. Het enige punt is dat de banken straks een keer dicht gaan en niemand op dit moment kan zeggen hoelang dat zal duren. Daarom is het beter om je eigen geld veilig te stellen. Dat zullen we nodig hebben als de banken dicht gaan. Ik geloof wat dat betreft niks meer. Ik lees wel van alles de afgelopen tijd, van meerdere bronnen, en dan zit er wel in diverse informatie overeenkomstige zaken. Ik ben wat dat betreft al een tijdje ‘creatief’ bezig voor zover dat nog mogelijk is. Trouwens, de video’s die ik noemde zijn kleine stukjes van podcasts door iemand die bij die trust betrokken is. De video’s worden door iemand anders op Youtube gezet, in kleine stukken. De podcasts duren altijd rond de drie uur.

      6 likes
     • @Louise. Ja, het wordt inderdaad al jaren verkondigd. Maar de Cabal heeft volgens veel informatie geen geld meer en raakt steeds meer de macht kwijt. Wat ze dan nu doen is uit paniek en geen doordachte strategie meer. Er is veel aan het veranderen qua bewustzijn en ze vechten voor hun eigen overleving om aan de macht te blijven. Wat dan uiteindelijk nergens toe zou leiden, voor hen want het speelt op veel grotere schaal wat de veranderingen betreft. Ze zijn op zoek naar kapitaal en daar falen steeds in. Al dat kapitaal schijnt nu in een trust te zitten en daar komen ze niet meer bij. Ze hebben al op diverse manieren geprobeerd de boel te belazeren maar dat lukt ze steeds niet. Het geld dat het volk op de bank heeft staan lijkt dan het enige waar ze misschien nog aan kunnen komen. Dat is allemaal nu dus gaande. Veel mensen vertrouwen de banken sowieso allang niet meer. Ook in Europa staat het systeem schever dan de toren van Pisa. Italiaanse banken staan op instorten, Duitse Bank net zo en dat is de bank met de grootste problemen in Europa. In Amerika zakt Wallstreet steeds verder in, hele winkelcentra staan leeg en verlaten enz. Allemaal tekenen dat het steeds meer in elkaar zakt. Daarom is Griekenland ook om zeep geholpen. Die moest ‘hervormen’ om geld van de EU te krijgen. Dat geld kon Griekenland weer doorsturen naar Duitsland o schulden te betalen. Ofwel rond pompen van geld om het financiële systeem zolang mogelijk overeind te houden. Griekenland is er al door failliet gegaan en het volk is in de armoede gestort. Alles om de banken draaiende te houden want die hebben zeer grote problemen. Het is nu dus geen voorspelling meer want het is gaande dat ze ons geld stelen. De politiek in Nederland doet daar aan mee. Je kunt wachten op de instorting maar dan ben je wel alles kwijt. De instorting wordt inderdaad al vaak voorspeld maar dat is niet zo ver weg meer als voorheen. Zoals in één van de video’s dan wordt gezegd: mensen moeten de nodige stappen nemen om hun eigen geld veilig te stellen. Als je op de instorting wacht ben je straks te laat. Dan ben je alles kwijt. Want terwijl iedereen hier in Nederland tegen de politiek protesteert zijn ze van de Cabal bezig je geld weg te sluizen. De politiek bepaalt hier helemaal niets.

      5 likes
     • Rob, je hebt gelijk dat er veranderingen gaande zijn die uiteindelijk beter voor de hele mensheid is…..maar we moeten eerst nog door een moeilijke periode heen…….. Het is afwachten en op tijd anticiperen , oplettend zijn en tussen de regels door lezen. Bedenk dat als het om geld gaat niemand te vertrouwen is, nog familie ….Soms moeten mensen op een harde manier bewust worden om vooruit te kunnen…..Geniet intussen van het mooie weer en blijf trouw aan jezelf, dat is alles wat je hebt… We blijven het volgen, groet Louise

      3 likes
     • Rob niet alles geloven wat je op YouTube vindt dat kan ook welbewust er op gezet zijn…… Als het waar is wat jij schrijft dan is Rusland en China allang op de hoogte, er gebeurt niks in de wereld wat Russen en Chinezen niet weten……..laat voldoende geld op je rekening staan om je rekeningen te betalen, en wees verder een beetje creatief……..

      2 likes
   • Ja idd @Eksegese ! Ja daar is mijn hoop ook op gebaseerd. Weer terug naar een republiek !!!

    17 likes
   • Frankrijk is een republiek, dus die vlieger gaat niet op. Het draait om grootaandeelhouders. Daar ligt de macht.
    Het is het geldsysteem wat niet deugt. Het geld komt niet meer terug bij de burger.
    Gevolg: je betaalt overal mega voor en je krijgt er weinig of niks voor terug.
    We krijgen bewust de strop, totdat de boel ontploft.
    “Mooi” begin voor een derde wereldoorlog. “Mooi” begin voor een nieuw systeem.
    Niemand zal aan de top toegeven dat het systeem allang failliet is. Wij moeten elkaar kapot maken, zodat zij een reden hebben om het nieuwe systeem door te voeren.
    Het feit dat als je samenwoont(elkaar verzorgt), dat je dan extra belast wordt is al onmenselijk/mensonwaardig. Helemaal als je oud of ziek of beperkt bent. Men stuurt iedereen naar de singulariteit. Om iets op te bouwen/te leven heb je mensen om je heen nodig. Dit wordt bewust kapot gemaakt. Je kunt nu eenmaal niet overal tegelijkertijd zijn.
    Via totale sociale controle(regelgeving) maakt men de boel/de mens kapot.
    Aan de ene kant is het goed dat er gele hesjes zijn, maar aan de andere kant wordt dit straks gebruikt om de boel te veranderen. En dan bedoel ik ten nadele van de gewone burger zelf. Nog meer controle. Totale controle.
    Ik zit de tijd gewoon uit. Het maakt allemaal niks meer uit.

    3 likes
 2. Stemmen heeft al 50 jaar lang geen enkel nut, de trein dendert gewoon door. Alleen sukkels gaan nog naar de stembus en laten zich daarmee vrijwillig beroven.
  STOP STEMMEN
  Geen enkele reden om aan te nemen dat stemmen nu wel zin zal hebben. Het systeem is door en door verrot inclusief de gecontroleerde oppositie.

  34 likes
 3. Opvallend is dan ook dat bijna niemand -en vooral in de regeringstop – tekent voor de petitie tegen kernwapens op http://www.Raelcanada.org onder topic “Safe humanity’ en waar je op deze Rael-site ook nog adressen vindt waar je soortgelijke verzoeken naar VN-afgezanten kan sturen.

  4 likes
  • @Kalki Waarom zou ik een verzoek sturen naar een VN – afgezant ? Naar een corrupte organisatie die tot de nek in de pedofilie, mensenhandel, chantage etc.etc. zit? Deze organisatie is net zo betrouwbaar als alle regeringen op deze aardbol. NIET DUS !!!!

   24 likes
   • Omdat wel al (naar ik meen ongeveer) 121 naties tegen kernwapenuitbreiding bij de VN hebben getekend, behalve Nederland die (nog)niet heeft getekend.

    1 likes
    • En dat geloof jij ? Was jij erbij toen dit gebeurde ? Heb je het ook horen zeggen ? Waarom wordt alles achter gesloten deuren gezegd, verteld, en gestemd ? Ik moet daar echt om lachen ! Zo zie je maar weer hoe de MSM de wereld een spiegel voor houdt. Jij gelooft zeker ook alles wat ze in de media zeggen/vertellen ? Ik hoop voor jou van niet.

     6 likes
    • Het is ook zo ontzettend droevig als we het niet gaan redden en we hier voortgang van oneindig veel oorlogen gaan krijgen of in het ergste geval dit tot een totale vernietiging van mensheid/infrastructuur/planeet gaat leiden en we dan gedoemd zijn als licht-leegte van de mensheid helemaal opnieuw op een andere planeet elders in het universum te beginnen met een nieuwe ellendige evolutie; dit zouden we niet moeten willen.

     1 likes
 4. Aardig verhaal het filmpje laat een afspiegeling zien van de reactie’s hier op deze site…
  Een tweedeling dus, en dat is precies wat politici willen, goed bedoelt speel je ze zo in de kaart……
  Het is heel simpel, of allemaal niet stemmen, of allemaal stemmen op een partij die nu niet regeert…
  Probeer eens naar het grote geheel te kijken en blijf niet koppig aan je eigen mening hangen…..
  Dan heb ik het over de verkiezing van 20 maart……
  De verkiezing voor de EU heeft misschien een andere strategie nodig…
  En voor de goede orde, ik heb nog geen besluit genomen, laat me leiden door m’n gevoel en verstand …..

  9 likes
  • Heb je nog het idee dat stemmen of niet stemmen je enige invloed geeft op dit gehele corrupte systeem?

   Wellicht als écht grote groepen (> 50%) niet meer stemmen voor de tweede kamer dat het enige invloed zal hebben, maar eerder zeker niet,
   Voor het EU parlement stemt gemiddeld al maar 40% en die vinden zichzelf ook nog steeds democratisch gerepresenteerd (Wat natuurlijk niet zo is).

   6 likes
   • Tja Rikk , de mogelijkheden zijn beperkt…..Maar ik heb ooit m’n handtekening gezet voor een referendum , en ze veegde het zo van tafel…….Het lijkt me in ieder geval geweldig om het rapaille wat er nu zit ook met de grond gelijk te maken, dat is dan een duidelijke boodschap , en groen links met z’n klimaat hysterie is ook niks……
    Dat wil nog niet zeggen dat alles in een klap beter wordt, maar misschien worden er wat knelpunten opgelost….. Het systeem oplossen kan alleen maar als de mens verandert, want de mens is het systeem …..Het klinkt altijd flauw maar verandering begint altijd bij jezelf…..

    6 likes
    • Maar die paar procent mensen met meer dan 90% invloed hebben weinig prikkels om te veranderen, Sterker nog ….

     En de 95% mensen met weinig invloed worden door verdeel en heers gescheiden en kunnen daarom geen macht uitoefenen. Dus ik ga weer lekker zandkorrels tellen op een zonnig strand met een lekker wit wijntje. (En ja, ik ga met het vliegtuig 🙂 ).

     1 likes
     • Je kunt stemmen wat je wilt, er wordt in het Binnenhof niets bepaald. Dat gebeurt in geheime bijeenkomsten zoals in de Bilderberg club. PVV en FvD hebben ook niks te zeggen wat dat betreft. Die veranderen ook niets want het land is al veel te ver heen om nog iets van het huidige systeem te redden. Er moet gewoon een nieuw systeem komen en dat staat volgens diverse informatie ook al klaar. Dan moeten we straks in feite dat hele Binnenhof ontruimen. Als er dan nog een centraal bestuur moet komen moet dat ook een heel ander bestuur worden dan wat er nu zit. Maar daarvoor moet er eerst met de top van de wereld afgerekend worden want die hebben de macht.

      3 likes
 5. Ikzelf stem op mij zelf, ik maak een apart hokje op het stembiljet met mijn naam en toenaam. Mijn vorm van protest…

  13 likes
 6. Als we weer niet gaan stemmen geven we de macht WEER kado aan de grootste hufters van dit eens zo gave land. Zij stemmen namelijk WEL en ook allemaal en ook elke keer. 20 maart is D-Day.. DOE iets!
  Stem ze WEG! Wie niet stemt, stemt toe en is dus dan mede verantwoordelijk voor het wanbeleid en het machtsmisbruik wat gewoon door zal gaan omdat de ratten NIET zullen veranderen en NIET opeens een geweten of fatsoen gaan ontwikkelen.. Voor dit gespuis geldt maar 1 regel.. Geld telt, mensen niet ! (behalve het eigen immorele en schatrijke clubje).

  7 likes
  • Niet als je een brief naar de kiesraad stuurt waarin je aangeeft dat je geen mandaat geeft om een ander jou te laten vertegenwoordigen. Kopie maken aangetekend versturen en je kunt aantonen dat je niet wil dat iemand ook maar iets voor je beslist!

   4 likes
 7. I Trust Putin The Most

  Stem juist, stem NIET!!!

  10 likes
 8. Wereldwijd kloppen de systemen niet, zijn ze er alleen maar om de mensen te onderdrukken en eindeloos oorlogen/conflicten te generenen om aandacht af te leiden van de co-operatie met buitenaardsen en wat tot de door hen de zo gevreesde universele vrede kan leiden.

  8 likes
 9. Zeker weten de verkiezingen worden gemanipuleerd, als dit niet zo was hadden wij geen voedselbanken en subsidies op alles wat met de eerste levensbehoeften te maken heeft, en hoef je je rechten niet in te kopen bij de rechtbanken en hadden we ook het recht appart te stemmen over grote veranderingen etc.

  Waarom is het stemmen niet grondwettelijk verplicht? het antwoord is dat de stemgerechtiden welke niet stemmen hoofdzakelijk toegekend worden aan de grote partijen welke van oudsher traditioneel groot zijn omdat het klootjesvolk al decennia lang geindoctrineerd zijn

  3 likes
 10. Niet stemmen, maar wel willen dat de premier vertrekt. Tikkie paradoxaal.

  1 likes
 11. het is dat iedereen belasting betaalt (bange en de domme mensen( notarisen en elite ed zeker niet)) aan een bedrijf dat belasting dienst heet.. maar aan wie betaalt het bedrijf belastingdienst belasting..?????????????????/ en waarom betaal jij aan dat bedrijf.. 700 miljard is het BNP van allen meer dan de grootste helft gaat naar het belasting bedrijf.. en nog zegge zij te kort te hebben zieken zorg verzekering hebben 100 de miljarden op de plank liggen net als de pensioen fondsen 1000 duizende miljoenen in kas hebben alle belastihg die geheven wordt dient ook uitgegeven te worden.. een publieke overheid behoort geen overschotten te hebben.. maar lieve mensen waarom werken jullie aan deze zelf continu eigen leegzuigerrij mee.. en des ondanks er mee gelopen wordt met een geel hesje betaal jij belasting aan een bedrijf.. waarom steun jij financieel een onbevoegd bedrijf dat zelf geen belasting betaald..
  de systemen kloppen goed lezen wat er in de wet staat doen elite ook en kijk eens hoe rijk zij worden door deze kennis.. dus beste mee lopers lezen lezen lezen leren leren leren zorgen dat ook jij het tik tak tor spel door krijgt..

  en dan over stemmen ieder gaat met zijn stempas en een geel A4 naar het stem lokaal haal jou stem en schrijf op de gele A4 met het rode potlood stop ik wil het anders ik wil dat de grond wet hersteld wordt en art 120 geschrapt..

  MvG van
  :adrianus-johannes:.

  0 likes
 12. Hmm laat me raden alle stabiele landen moeten ineens een andere regering want blijkbaar zijn alle gekozen leiders niet eerlijk verkozen , maar landen als Venezuela , Rusland en china neee joh lekker zijn gang laten gaan zij doen niks verkeerd 100% eerlijke verkiezingen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Rutte neemt heel groot risico met aanpak coronavirus, zegt deze Italiaanse arts

Premier Rutte zei maandag in een rechtstreekse ...

rutte

Rutte gezien als beste premier, aldus wc-eend. ‘De propaganda moet door’

Mark Rutte wordt in deze roerige tijden ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.