Buitenaards

Hebben we al contact gelegd met aliens uit het Alpha Centauri-stelsel?

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

24 augustus is een mijlpaal in de geschiedenis van het menselijk planetenjagen met de ontdekking van de meest dichtstbijzijnde levensvatbare planeet die we ooit zullen vinden. Proxima b ligt op amper 4,22 lichtjaar van onze aarde en draait rond de meest nabije buur van de zon.

Vooral die nabijheid zorgt ervoor dat het hart van menig astronoom sneller gaat kloppen. En wat de ontdekking nog interessanter maakt is dat Proxima b ongeveer even groot is als de aarde en in de bewoonbare zone ligt van Proxima Centauri, een ster in het Alpha Centauri-stelsel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Hebben we al contact gelegd met aliens uit het Alpha Centauri-stelsel?
Elizabeth Klarer

De opwinding onder astronomen is groot. De ontdekking van een soortgelijke planeet als de aarde, waar leven misschien mogelijk is. Of hebben we al contact gelegd met leven afkomstig uit het Alpha Centauri-stelsel?

Zilverkleurige schijf

De Zuid-Afrikaanse meteorologe Elizabeth Klarer (1910-1994) claimde tussen 1954 en 1963 in contact te hebben gestaan met buitenaardse wezens van Alpha Centauri (Alien Intervention, 1998, pp. 156-7). Op 7-jarige leeftijd zou ze samen met haar oudere zus bij de boerderij van haar ouders in KwaZoeloe-Natal haar eerste ontmoeting hebben gehad.

Klarer zei dat ze zag hoe een meteoor werd onderschept door een zilverkleurige schijf. Ze verhuisde daarna naar Italië om kunst en muziek te studeren en studeerde vervolgens meteorologie aan Cambridge.

In de jaren vijftig herinnerde Klarer, die inmiddels voor de Luchtmacht Inlichtingendienst werkte, zich naar eigen zeggen dat ze in haar jeugd af en toe telepathische boodschappen ontving van een vriendelijke alien die Akon werd genoemd. Op 17 juli 1955 maakte ze vanaf de Drakensbergen foto’s van zijn schip (UFOs, PSI, and Spiritual Evolution, 2005).

Zwaartekrachtaandrijving
Hebben we al contact gelegd met aliens uit het Alpha Centauri-stelsel?
Het schip van Akon (Michael Hesemann)

Op 7 april 1956 landde Akon met zijn verkenningsschip, waarna Klarer werd meegenomen naar een moederschip dat in een baan om de aarde draaide. In 1957 werd ze meegenomen naar de thuisplaneet van Akon. De planeet, Meton geheten, bevindt zich in het Alpha Centauri-stelsel.

Klarer raakte zwanger van Akon, waarna ze een zoon ter wereld bracht. De zoon, Ayling, bleef op Meton terwijl Klarer weer naar de aarde werd gebracht. Dit hele proces – de reis, de zwangerschap, de geboorte en de terugreis – zou slechts vier maanden in beslag hebben genomen.

In 1980 publiceerde Klarer haar boek Beyond the Light Barrier, waarin ze uitvoerig over haar buitenaardse avonturen spreekt. Ze stierf op 84-jarige leeftijd aan borstkanker, waardoor ze haar tweede boek The Gravity File niet kon afmaken. Het boek zou vooral gaan over de zwaartekrachtaandrijving van Akons schip.

In 2004 wijdde de Russische Pravda een nieuwsartikel aan Klarer.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Allemaal mensenwerk en mensen leugens. Aliens zijn of mensen in pakken of genetische kruisingen met mensen gemaakt door mensen, en hebben altijd geleefd op ons aardvlak, verborgen voor de open mensheid voor het laatste grote smerige plan om de wereld te binden in angst en oorlog, in een zinloze poging om de verlichting te stoppen.
Het zijn ALLEMAAL leugens. Allemaal! Vanaf de grond aan opgebouwd, als een piramide, elke stap een leugen. Leugens op leugens op leugens, en er is geen enkele waarheid te vinden erin.

Hans
Hans
7 jaren geleden

Mind Controlled Masses Allow NASA Free Passes
https://www.youtube.com/watch?v=uy63vqd54ps

Crionics
Crionics
7 jaren geleden

En dat baseer je op ????? Of zit je maar wat voor je uit te ijlen/bazelen??? Pak een staafmixer en staaf jouw verhaal maar eens….

Berenbotje
Berenbotje
7 jaren geleden

Vandaar dat ze chemicalien sproeien in de lucht. Om misselijke figuren als Akon tegen te houden. Misschien raken hun hormonen in de war van die chemische stoffen.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x