Great ResetBuitenland

Tegenstander Trudeau: ik zou ministers verbieden om deel te nemen aan het World Economic Forum

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Pierre Poilievre, die later dit jaar een gooi gaat doen naar het leiderschap van de Conservatieve Partij van Canada, heeft tijdens een bijeenkomst in Calgary gezegd dat hij ministers zou verbieden om deel te nemen aan het World Economic Forum in het Zwitserse Davos.

Eerder zei Klaus Schwab dat meer dan de helft van het Canadese kabinet bestaat uit Young Global Leaders van het WEF.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel andere weg

De Canadese vicepremier en minister van Financiën Chrystia Freeland zit bovendien in de raad van toezicht van het WEF. Ook schaduwminister van Natuurlijke Hulpbronnen Michelle Rempel Garner vinden we terug op de website van de organisatie. Ze schreef een artikel waarin ze ontkent dat Canada wordt gerund door het WEF.

Poilievre laat hiermee zien dat hij een heel andere weg wil inslaan. Hij is van plan om het bij de volgende verkiezingen op te nemen tegen Trudeau en hem te verslaan.

Koop dan een enkeltje

“Ik heb duidelijk gemaakt dat ik mijn ministers in mijn kabinet verbied om deel te nemen aan het World Economic Forum als ik premier word,” zei hij tijdens een eerdere bijeenkomst. “Werk voor Canada. Als je naar Davos wilt gaan, naar die conferentie, koop dan een enkeltje. Je kunt niet deel uitmaken van onze regering en een beleidsagenda nastreven die niet strookt met de belangen van ons volk.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Een héél nobel streven van deze Pierre Pollievre, dat ik natuurlijk van harte ondersteun, maar….om daadwerkelijk hier een succes van te maken, zal allereerst kwaadaardige organisaties, zoals het World Economic Forum IS, moeten zijn verdwenen.

Wij hoeven alleen maar te kijken naar HOE de verkiezingen in de Verenigde Staten, NEDERLAND, Frankrijk en Duitsland zijn verlopen en, ALS er de komende maanden niets zou veranderen, WETEN wij al hoe de verkiezingen in Canada zullen aflopen.

De ENIGE gunstige uitzondering in dit verhaal is Hongarije, waar gelukkig Victor Orban nog steeds stevig in het zadel zit. DAAR heeft het WEF niets aan kunnen veranderen.

Ik vergelijk het WEF met het Paard van Troje. Doordat zij de juiste poppetjes (diegenen waar zij door chantage het nodige over wisten) hebben laten infiltreren in de diverse regeringen, zijn zij helaas zo ver gekomen als zij NU zijn.

Maar goed: laten wij met z’n allen de stille hoop uitspreken, dat het Pierre Pollievre daadwerkelijk lukt om te winnen .

In het geval deze verkiezingen (bij uitzondering) eens een keertje eerlijk verlopen, dan moet hij zeker een goede kans maken.

Met ALLES wat er de afgelopen jaren, OOK in Canada, is gebeurd met de bevolking, moet dat toch wel tot de mogelijkheden behoren.

Eén voorwaarde is er natuurlijk wel: de mensen daar moeten nog wel in staat zijn om op een intelligente manier hun stem uit te brengen. Door de enorme invloed van de staatsmedia EN, niet te vergeten, de invloed van de gegeven experimentele gentechinjecties, is dat wel een dingetje.

Maar dat er mensen zijn, die zonder terughouding tegen Justin Trudeau zeggen, dat hij niets anders is dan een communistisch zwijn…. DAT GEEFT HOOP.

Sita
Sita
1 jaar geleden

Van mij mag hij winnen.

tica
tica
1 jaar geleden

Een man een man, een woord een woord……..als het maar geen lokkertje wordt zodat iedereen op hem gaat stemmen en dan straks een heel andere weg inslaat.Nederland is hierin een groot voorbeeld want vele,vele mensen zijn in getuimeld in de beloftes van Rutte door op hem te stemmen.En zie wat er van terecht is gekomen: land naar de filistijnen.

Slaapniet
Slaapniet
1 jaar geleden

Zo hoort het,

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x