CoronaBuitenland

Bill Gates en World Economic Forum smeedden in 2017 plan om te profiteren van de ‘volgende pandemie’

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

In 2017 vormden het World Economic Forum en de Gates Foundation CEPI, oftewel de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations. Dit is een internationale alliantie die ‘het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe vaccins tegen mogelijk wereldwijd opduikende pandemische infectieziekten stimuleert, coördineert en financiert’.

CEPI kwam met een businessplan waarin stond dat ‘de volgende pandemie een zakelijke kans is’ en dat de reactie van CEPI op deze zakelijke kans ‘de ontwikkeling van vaccins’ zal zijn. Er werd met geen woord gerept over behandelingen, merkte internist en epidemioloog Peter McCullough op in een interview met de krant The Epoch Times.

“Dit is vanaf het begin overduidelijk getelegrafeerd,” zei hij.

Beste investering ooit

Begin 2010 zei Bill Gates dat dit ‘het decennium van vaccins’ is. In 2019 noemde Gates vaccins zijn ‘beste investering ooit’. Er werd dus vanaf het begin aangestuurd op vaccins, benadrukte McCullough.

Een prik in de arm doet overigens weinig tegen een sinusinfectie, zei de internist. Hij wees erop dat de griepprik dit jaar bijvoorbeeld slechts 16 procent effectief is tegen besmetting. Het pneumokokkenvaccin: 9 procent effectief tegen luchtwegaandoeningen en longontsteking.

Vrijwel niets

Een prik in de arm doet vrijwel niets tegen luchtwegaandoeningen, zei McCullough. Toen waren daar opeens de coronavaccins. Daar werd bij gezegd: ze zijn veilig, ze zijn effectief en jij gáát ze halen.

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eautiful nature
eautiful nature
7 maanden geleden

Onschuldige goedgelovige mensen die gebruikt worden om geld aan te verdienen met de prikken. Mensen zijn gewoon gedegradeerd tot bruikbare goederen voor die e- criminals (elites). Schandalig.

Psa
Psa
7 maanden geleden

Ze gaan over lijken

Kaus verbiest
Kaus verbiest
7 maanden geleden

En enkele miljarden mensen gingen ze Idd halen………behalve deze wappie 👊

Greet Rieset
Greet Rieset
7 maanden geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x