CoronaBuitenland

Bill Gates en World Economic Forum smeedden in 2017 plan om te profiteren van de ‘volgende pandemie’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

In 2017 vormden het World Economic Forum en de Gates Foundation CEPI, oftewel de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations. Dit is een internationale alliantie die ‘het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe vaccins tegen mogelijk wereldwijd opduikende pandemische infectieziekten stimuleert, coördineert en financiert’.

CEPI kwam met een businessplan waarin stond dat ‘de volgende pandemie een zakelijke kans is’ en dat de reactie van CEPI op deze zakelijke kans ‘de ontwikkeling van vaccins’ zal zijn. Er werd met geen woord gerept over behandelingen, merkte internist en epidemioloog Peter McCullough op in een interview met de krant The Epoch Times.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dit is vanaf het begin overduidelijk getelegrafeerd,” zei hij.

Beste investering ooit

Begin 2010 zei Bill Gates dat dit ‘het decennium van vaccins’ is. In 2019 noemde Gates vaccins zijn ‘beste investering ooit’. Er werd dus vanaf het begin aangestuurd op vaccins, benadrukte McCullough.

Een prik in de arm doet overigens weinig tegen een sinusinfectie, zei de internist. Hij wees erop dat de griepprik dit jaar bijvoorbeeld slechts 16 procent effectief is tegen besmetting. Het pneumokokkenvaccin: 9 procent effectief tegen luchtwegaandoeningen en longontsteking.

Vrijwel niets

Een prik in de arm doet vrijwel niets tegen luchtwegaandoeningen, zei McCullough. Toen waren daar opeens de coronavaccins. Daar werd bij gezegd: ze zijn veilig, ze zijn effectief en jij gáát ze halen.

4.9 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eautiful nature
eautiful nature
1 jaar geleden

Onschuldige goedgelovige mensen die gebruikt worden om geld aan te verdienen met de prikken. Mensen zijn gewoon gedegradeerd tot bruikbare goederen voor die e- criminals (elites). Schandalig.

Psa
Psa
1 jaar geleden

Ze gaan over lijken

Kaus verbiest
Kaus verbiest
1 jaar geleden

En enkele miljarden mensen gingen ze Idd halen………behalve deze wappie 👊

Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden
Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x