Mens en Dier

‘Je hoeft geen rechercheur te zijn om te zien dat Rutte hier keihard staat te liegen’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Soms zit je naar een persconferentie van premier Rutte te kijken en vraag je jezelf af: ‘Wat zegt hij nou eigenlijk?’ Als een Kamerlid hem een lastige vraag stelt over de coronatest zegt hij dat hij die niet kan beantwoorden omdat het Nederlandse volk het antwoord niet zou begrijpen. Maar begrijpt hij wel wat hij zelf zegt?

Tijdens een recente persconferentie zei Rutte: “We willen natuurlijk proberen om Nederland iets te laten zien van wat er dan misschien weer zou kunnen als alle maatregelen doen wat ze doen, de verwachting is zo half december. Dan zit je nog niet op het niveau van ‘waakzaam’, maar dan zit je eigenlijk nog een niveau te hoog en kun je wel alweer een beetje ruimte bieden. En dat moet heel voorzichtig en heel precies, want we hebben ook geleerd van juni, juli: als je te snel de boel verruimt, dan denken we met z’n allen, ‘het is weer een beetje normaal’, maar dat was het natuurlijk niet in juni, juli. Dus dat leidt dan ook weer tot oplopende cijfers. Dus het moet heel precies en zorgvuldig, en lessen trekkend uit juni, juli. Het tweede is dat je ook wilt benoemen wat dat specifiek betekent voor de kerstdagen, Oudejaarsavond en Nieuwjaar.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wat is hier nou écht aan de hand?

Biochemicus Mario Ortiz Martinez zegt dat er geen enkele twijfel is dat Rutte de boel flest. “Je hoeft geen getraind rechercheur te zijn om te zien dat je hier keihard staat te liegen,” schrijft hij. “Je houdt de Nederlandse bevolking aan het lijntje. Je geeft vage non-antwoorden en je ‘ingehouden’ woede en irritatie vanwege de frustratie over je eigen gedrag is ook zo duidelijk en zichtbaar als het maar zijn kan.”

Ortiz Martinez vraagt zich af wat hier nou écht aan de hand is en of Rutte wellicht gechanteerd wordt. “Wanneer besluit jij om eens een keer spontaan flauw te vallen? Of is jouw script nog niet voorbij?”

4.6 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Rutte is al 10 jaar een grote leugenaar. Hij is zelfs Wim Kok in vuiligheid voorbijgestreefd. Het kwartje van Kok werd de 1000 euro van Rutte. Rutte is hoogleraar liegen, bedriegen en selctieve vergeetachtigheid. Rutte je zal de geschiedenis ingaan en worden herrinerd als een type waarbij Anton Mussert zich voor zal schamen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Rutte is al 10 jaar een grote leugenaar. Hij is zelfs Wim Kok in vuiligheid voorbijgestreefd. Het kwartje van Kok werd de 1000 euro van Rutte. Rutte is hoogleraar liegen, bedriegen en selctieve vergeetachtigheid. Rutte je zal de geschiedenis ingaan en worden herrinerd als een type waarbij Anton Mussert zich voor zal schamen.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Het woord groepsimmuniteit hoor je hem ook helemaal niet meer over was in Maart\April het mooie verhaal om de mensen hoop te geven , nee we moeten allemaal die spuit in onze donder hebben !!

cobes
cobes
3 jaren geleden

als je goed kijkt zie je dat rutte zich precies zo gedraagt als toen hij werd omgekocht bij de dividenden belasting bij zijn laatste aantreden , hij staat weer te liegen dat het gedrukt staat , en hij weet echt niet waar hij het over heeft, alhoewel hij ook wel weet dat er geen bijzonder virus is maar dat het gewoon een griep virus is, dat weet hij wel maar hij heeft veel geld gehad en de belofte dat hij aan de macht zou blijven. tja en daar wil die landverrader wel voor liegen.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x