Buitenland

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag claimde president Donald Trump dat hij de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen. In een aantal tweets haalde hij verwoestend uit naar de ‘stemsystemen van het radicaal-linkse Dominion’. Hoewel de officiële verkiezingsuitslag nog niet bekend is, hebben de media Joe Biden uitgeroepen tot winnaar.

Sidney Powell, één van de advocaten van de president, wil dat CIA-directeur Gina Haspel ontslagen wordt omdat ze waarschuwingen rond de verkiezingssoftware heeft genegeerd. “Ik begrijp niet waarom Haspel nog bij de CIA werkt. Ze moet per direct ontslagen worden.”

Stemcomputers van Dominion Voting Systems werden op verkiezingsdag in diverse kantelstaten gebruikt. Powell zegt meerdere klokkenluiders te hebben gesproken die beweren dat de software van Dominion is gebruikt om miljoenen Trump-stemmen te verwijderen. Ze voegde toe dat ze dit ‘op vele mogelijke manieren kan bewijzen’, maar dat ze daar nu nog niets over kan zeggen in het openbaar.

Hertelling

Trump schreef verder dat het lijkt alsof Biden gewonnen heeft omdat de verkiezingen zijn vervalst. Hij voegde toe dat hij zijn verlies niet toegeeft omdat de Democratische kandidaat alleen ‘in de ogen van de nepnieuwsmedia’ heeft gewonnen.

Een andere advocaat van Trump, Jay Sekulow, eist een hertelling van de stemmen in alle staten waar de software van Dominion is gebruikt. Hij wees erop dat de software in een county in Michigan 6000 stemmen onterecht toewees aan Biden. “Als 30 staten deze software hebben gebruikt, zouden advocaten een handmatige hertelling moeten eisen,” zei hij.

De president zei ook dat de ‘computerstoringen’ waar sommige verkiezingsbureaus in kantelstaten mee kampten, bewijzen dat de Democraten stemmen probeerden te stelen.

Sinds de verkiezingsdag hebben meer dan 100 van de 243 medewerkers van Dominion hun LinkedIn-profiel verwijderd.


[Newsmax, Sputniknews]

4.8 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
1 jaar geleden

Lieve kijkbuiskindertjes, hier nog even de wikikids uitleg van ‘democratie’…

Democratie is een manier waarop je een land kunt besturen. In een democratie heeft het volk het voor het zeggen. Het woord democratie betekent ook letterlijk: heerschappij van het volk. Het is afgeleid van de Griekse woorden demos (volk) en kratos (heerschappij).
Democratie bestaat hoofdzakelijk in twee vormen:

  • Representatieve democratie: het volk kiest mensen die verstand van politiek hebben om hen te vertegenwoordigen.
  • Directe democratie: het volk kan rechtstreeks meedoen aan het nemen van belangrijke beslissingen.

Het tegenovergestelde van democratie is dictatuur.

Zal ook wel in de derde klas van de basisschool worden uitgelegd, toch, Hugo…?

William
William
1 jaar geleden

De waarheid mag zegevieren

Monique
Monique
1 jaar geleden

Alles wat niet deugt komt nu in het licht te staan, eerst in Amerika later in Europa. Ik zie uit naar een nieuwe wereld met eerlijkheid, gelijkheid en liefde voor elkaar. Ik hoop dat we daar snel zijn!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

In de sport is het gewoon om mensen die vals spelen of zich niet aan de regels houden, te diskwalificeren. Bij atletiek hoef je maar een klein eindje over de dichte streep te gaan en dan is het game over.

Hier gaat het om iets dat veel omvangrijker is en zou dus veel zwaarder moeten tellen.

Indien bewezen wordt dat Biden vals heeft gespeeld, zou de volgende persoon (Trump in dit geval) automatisch als winnaar gekwalificeerd moeten worden. De persoon of team dat vals speelt zal dan voor lange tijd uit de politiek verbannen moeten worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x