Het Complot

VIDEO: “Lady Di leeft nog en woont aan de Amerikaanse kust”

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is alweer 17 jaar geleden dat de Britse prinses Diana, haar vriend Dodi Fayed en hun chauffeur dodelijk verongelukten in de Pont de l’Alma-tunnel in Parijs. Velen hebben de beelden van deze ingrijpende gebeurtenis nog op hun netvlies staan.

Maar is Diana wel dood? De Zwolse Linda Udo schreef een boek over het mysterie rond de dood van prinses Diana. Zeventien jaar volgde Udo alles wat er over die rampzalige nacht werd gepubliceerd. Ze is ervan overtuigd dat Lady Di op het schiereiland Cape Cod in Verenigde Staten woont. Plastische chirurgie moet van de prinses van Wales een compleet ander mens hebben gemaakt.

“Vrijwel meteen na het fatale ongeluk had ik het gevoel dat de officiële lezing niet klopte. Ik verdiepte me in de gebeurtenissen en ontdekte dat veel zaken niet klopten en angstvallig geheim werden gehouden,” zegt Udo. “Steeds ontdekte ik meer mysterieuze feiten rond de dood van Diana en ging van dag tot dag meer twijfelen over de ware toedracht. Door de grote hoeveelheid informatie die ik verzamelde, was ik in staat verbanden te zien en te ontdekken die voor anderen geheim bleven.”

In het boek Koninklijk Complot spreekt ze van een ‘nauwkeurig geënsceneerde verdwijning’. De prinses speelt zelf de hoofdrol in deze samenzwering, samen met ex-man prins Charles, ex-schoonvader prins Philip, oud-premier Major en haar vriend Dodi.

[RTV Oost]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
anne
anne
7 jaren geleden

Kan me niet voorstellen dat een moeder haar linderen zoiets aandoet…

geenschaap
geenschaap
7 jaren geleden

Schaapjes kunnen zich wel meer niet voorstellen ..

Rini
Rini
7 jaren geleden

Ik tal het anders zeggen,ik durf er mijn handen niet voor in het vuur te steken dat het niet zo is 🙂
En eerlijk gezegd denk ik eerder wel aals niet is wat deze vrouw zegd 🙂
En het is heel makelijk he,ze zegd dat alles op feiten is gebaseerd,dus lezen is weten 🙂
Voor mijn gevoel hoef ik niet te lezen,en geloof ik deze vrouw op haar woord,na al wat je al gehoord hebt over wat er hier allemaal gebeurd op dit bolletje,en dan nog wat we niet weten boeoeoeoeoeoe,en dat is niet als grapje bedoeld die BOEOEOEOEOEOEOE,en denk dat ik het nog zachtjes uit druk,jammer genoeg 🙂

pietje
pietje
7 jaren geleden

Ze zit onder de ban van reptielen dood of niet dood ! Elisabth en Pfhllip zijn reptielen en weet niet wat ze doen ! Maar zo moeilijk zal het niet zjn om uit te zoeken of diana nog leefd ! Maar dat koningklijk huis en ook ons huis zijn reptielen en basaards ! Dus ja…..wat verwacht je ervan ??????

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x