Homepagina » Het Complot » “JFK vermoord door CIA om topgeheime UFO-stukken”
"JFK vermoord door CIA om topgeheime UFO-stukken"

“JFK vermoord door CIA om topgeheime UFO-stukken”

President John F. Kennedy is vermoord door de CIA nadat hij eiste dat de spionagedienst topgeheime UFO-stukken zou openbaren, zo wordt gesteld. Kennedy werd op 22 november 1963 doodgeschoten in het centrum van Dallas.

UFO-expert Scott C. Waring claimt dat de president slechts 10 dagen voor zijn dood een brief aan de directeur van de CIA heeft gestuurd, melden Britse media. Hij plaatste kopieën van de brief op zijn website UFO Sightings Daily.

Hij zei dat de president vier dagen na het versturen van de brief ook een bezoek heeft gebracht aan de NASA-lanceerbasis Cape Canaveral in Florida. In de brief vroeg JFK de CIA alle informatie die zij had over UFO’s vrij te geven.

Spionage

De president zou de NASA per brief hebben gevraagd om met de Sovjets samen te werken op het gebied van UFO’s. Waring suggereert dat JFK bezorgd was dat de Sovjets UFO’s boven Rusland zouden aanzien voor spionagetoestellen.

Drie jaar voor de brief was boven Rusland een Amerikaans U-2-spionagevliegtuig neergeschoten. De piloot, Gary Powers, was gevangengenomen. In 1962 werd Powers uitgewisseld voor een Russische spion.

Hillary Clinton

Hij zet ook vraagtekens bij de belofte van de Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton om alle overheidsdocumenten over UFO’s vrij te geven. “Presidentskandidaat Hillary Clinton weet dit nog niet, maar ze heeft niet de macht om dergelijke informatie vrij te geven.”

“De CIA zou haar net als in het geval van JFK vermoorden voordat ze zoiets zou kunnen doen,” ging hij verder. “Hillary zal te bang zijn voor de CIA om dergelijke informatie te openbaren.”

[Daily Star]


Vond je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. JFK werd vermoord vanwege directive 11110, wat hem in staat zou stellen de Zionistische Rothschild Federal Reserve buitenspel te zetten en de geldcreatie van de dollar weer in handen van de staat te krijgen.
  Deze dollar had de zilverkoers als onderpand. Hij had reeds 4,7 miljard dollar aan zilver verzameld.

  http://whatreallyhappened.com/IMAGES/SMALL_unitedstatesnote.jpg

  De dag van de inauguratie van Johnson werd dit directoraat teniet gedaan.

  Het hele verhaal staat hier beschreven…

  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/allwarsarebankerswars.pdf

  14 likes
 2. Allemaal weer van die vage suggesties.

  7 likes
 3. President Kennedy zou de Illimunatie bekent maken aan het volk die alles controleerd achter de schermen!

  “There’s a plot in this country to enslave every man, woman, and child.
  Before I leave this high and noble office, I intend to expose this plot.” –
  President John F. Kennedy 7 days before his assassination.

  This plot called the illuminati, controles every high placed position in our government and banking system nationwide!

  11 likes
 4. Suggestieve verhalen. Ik heb echt de wijsheid niet in pacht maar het gaat in deze verhalen allemaal om indirecte verhalen. Verwijzingen naar obscure site (bomvol met reclame) met vreemde verhalen en dat dan ook aangeven als zijnde de waarheid geeft ook weinig kracht aan deze berichtgeving.

  4 likes
 5. InterContinentalMaster

  Ik denk dat het UFO gebeuren het dichts bij de waarheid zit als het gaat om JFK. Het was bekend dat alles wat onder black budget was/is weer in handen/controle moest komen van de president.

  Daar hadden de mic (militaire ind. complex) geheime diensten etc niet zo een trek in.

  4 likes
 6. Geweldig idee…maar helaas nergens op gebaseerd 🙁

  3 likes
 7. Ik hoop dat het venijn in het staartje van Obama’s regeerperiode zit waarin alsnog openheid van zaken wordt gegeven.
  Dat wordt dus 2017.

  3 likes
 8. volgens mij een jesuieten samenzwering !!

  1 likes
  • ALLES is aan elkaar gelinkt.
   Jezuïeten, Illuminati, Zionisten, Freemasonry, Vaticaan, Tempeliers, Rothschild, Rockefeller, Napoleon, Oranjes.

   Again “Follow th money”
   Het Pax Romana is de wetgeving die het Vaticaan heeft opgesteld en die feitelijk de hoogste wetgeving is in de westerse (Christelijke) wereld.

   Na de 1e kruistocht (Waarin zowel Constantinopel en Jerusalem op beestachtige wijze werden veroverd) werd de orde van de Tempeliers in 1118 opgericht.
   De VOLLEDIGE naam van deze orde is echter: Pauperes commilitones Christi Templique Salomonis, of Arme medesoldaten van Christus en de Tempel van Solomon.”

   De daaropvolgende 70 jaar was het hoofdkwartier van de Tempeliers in Jeruzalem, tot deze weer door de moslims werd heroverd.

   In Morals And Dogma, one of Freemasonry’s most popular books, Grand Master Albert Pike (1809-1891) reveals the Templars’ true purpose:

   In 1118, nine Knights Crusaders in the East, among whom were Geoffroi de Saint-Omer and Hughes de Payens, consecrated themselves to religion, and took an oath between the hands of the Patriarch of Constantinople, a See always secretly or openly hostile to that of Rome from the time of Photius. The avowed object of the Templars was to protect the Christians who came to visit the Holy Places: their secret object was the rebuilding of the Temple of Solomon on the model prophesied by Ezekiel…10

   The Knights Templar, he continued, were from the very beginning “devoted to . . . opposition to the tiara of Rome and the crown of its Chiefs. . .” The object of the Templars, he said, was to acquire influence and wealth, then to “intrigue and at need fight to establish the Johannite or Gnostic and Kabbalistic dogma. . .”

   Bijgevoegd bij de informatie van Pike, schreven de Engels auteurs van “The Hiram Key”, Christopher Knight en Robert Lomas – beiden freemasons – over het doel en de origine van de tempeliers.
   Volgens hen ontdekten de tempeliers “een geheim” in de ruïnes van de tempel. Dit veranderde hun wereldbeeld en vanaf toen adopteerden de tempeliers hun ON-Christelijke leer. Hun “bescherming voor pelgrims” werd een facade van waarachter zij hun werkelijke bedoelingen en activiteiten verborgen hielden.

   Er is geen bewijs gevonden dat deze eerste tempelier ooit bescherming boden aan pelgrims, maar er is genoeg sluitend bewijs dat zij extensieve opgravingen deden onder de ruïnes van de tempel van Herodus. (Zoals de tempel van Salomon werd genoemd nadat Herodus deze had herbouwd).

   Caballa betekent mondelinge traditie, een esotherische tak van het mystieke Judaïsme. De Cabala is ook een leer die de geheimen en verborgen bedoelingen van de Thora (ofwel de eerste vijf boeken van Mozes), naast andere Joodse geschriften onderzoekt
   Het gaat echter nog dieper. Een nauwkeurig onderzoek van de Cabala laat zien dat het is geschreven vóór de Thora. Een heidense leer die bleef bestaan na de openbaring van de Thora en die zich bleef verspreiden onder de volgers van het Judaïsme. (Voor meer informatie over dit onderwerp, lees Harun Yahya’s Global Freemasonry, Global Publishing, 2002)

   Sinds duizenden jaren is de Cabala een bron geweest voor tovenarij en beoefenaars van zwarte magie. De Cabala geniet tegenwoordig een grote groep volgelingen over de hele wereld en niet alleen in de Joodse gemeenschap.
   De tempeliers waren zo’n groep, toegewijd aan het onderzoeken van de Cabala met als doel het verkrijgen van bovennatuurlijke krachten.

   Zoals de onderstaande links laten zien, waren de tempeliers toegewijd in het vestigen van blijvende relaties met zowel Cabalisten in Jeruzalem als in Europa. – Een beeld dat algemeen is geaccepteerd door onderzoekers van dit onderwerp.

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/templars/knights_templars01.htm
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/templars/knights_templars02.htm
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/templars/knights_templars03.htm

   2 likes
 9. Hierbij ga je er al weer vanuit dat hij werkelijk vermoord is. Genoeg aanwijzingen dat dat twijfelachtig is.

  1 likes
 10. ik verwacht morgen een artikel dat hij vermoord is omdat hij de waarheid achter IS wist.
  hou toch op

  2 likes
 11. Hilary was een tijdje gelee first lady”. En haar man riep toen iets van “” cause i want to know””
  nooit wat van gehoord dus ,mevrouw maakt zichzelf aardig belachelijk als ze zoiets zegt

  1 likes
 12. Nou ja zeg! Misschien schreef hij ook wel een brief aan z’n moeder, slechts 10 dagen voor hij werd doodgeschoten.

  Hmmm, hebben we zijn moeder al doorgelicht? Ik wed dat zij erachter zit..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Een 'klapper van een onthulling': Pentagon geeft eíndelijk toe dat het nog steeds onderzoek doet naar UFO's. Dit zijn de reacties

Een ‘klapper van een onthulling’: Pentagon geeft eíndelijk toe dat het nog altijd onderzoek doet naar UFO’s. Dit zijn de reacties

Het Pentagon heeft eindelijk toegegeven dat het ...

De oorzaak van global warming is niet duidelijk. President Poetin gooit knuppel in hoenderhok

De oorzaak van global warming is niet duidelijk. President Poetin gooit knuppel in hoenderhok

Tijdens het International Arctic Forum in Sint-Petersburg ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.