Mens en Dier

Ab Osterhaus waarschuwt dat er andere virussen in aantocht zijn: ‘Dit houdt nooit meer op, want Ab zegt het’

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Ab Osterhaus heeft samen met biochemicus Bram Palache een boekje geschreven met de 50 meest gestelde vragen over het coronavirus. “We willen niet demotiveren, maar er zijn andere virussen in aantocht,” zeggen ze tegen De Telegraaf. Osterhaus waarschuwt dat Covid-19 ‘zeker niet de laatste pandemie van deze eeuw is’.

Dat er steeds nieuwe virussen opduiken, heeft volgens hem onder meer te maken met klimaatverandering. “We leven met zijn allen dicht op elkaar en kunnen elkaar zo snel besmetten. Er is een toenemende wereldbevolking, we reizen overal heen en er is massatoerisme. […] En vergeet niet de consumptie van wilde dieren. We zullen ons gedrag dus moeten veranderen; ik vrees echter dat dát moeilijk te doorbreken is.” Advocaat Aldert merkt op: “En jawel, ook Ab Osterhaus haalt klimaatverandering en ‘gedragsverandering’ (great reset) erbij.”

Ab verspreidt het angstvirus met kuddegedrag als medicijn

Het Telegraaf-artikel over Osterhaus wekt bij veel mensen ergernis op. Ze vinden het vreemd dat hij nog steeds een podium krijgt. “Jezelf de vliegende tering verdienen aan doodsangst en vaccins was niet genoeg: er moest een kadoboekje komen. Boekje, heel slim, stelt gerust en zaait angst tegelijk. Dat is knap. Gunstig voor het verdienmodel van Ab Osterhaus,” zegt theatermaker George van Houts.

“Dit houdt nooit meer op, want Ab zegt het,” voegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons toe. Voormalig diplomaat Johannes Vervloed reageert: “Het wordt een verslaving. De virologen kunnen er maar niet genoeg van krijgen.”

Ook Rients Hofstra, de man achter het Alternatief Staatsbestel, doet een duit in het zakje: “Ab Osterhaus is vele malen erger dan het coronavirus. Hij zou geïsoleerd moeten worden opgesloten. Ab verspreidt het angstvirus met kuddegedrag als vals medicijn.”

4.7 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Wakker worden mensen.Ze gaan nu spelen met BIO-WEAPON.. Depopulatie programma plan !! Maar ze gaan tenonder !!

Rinus
Rinus
1 jaar geleden

Zo klaar met deze psychopaten!
Énige genoegdoening zal berechten zijn!

Christina
Christina
1 jaar geleden

Dat is wat Bill Gates al een paar maanden geleden wist te “voorspellen”, want hij heeft een glazen bol. …?…

Monique
Monique
1 jaar geleden

Die Ab Osterhaus die moeten ze heel snel opsluiten in een gesticht, die man is niet goed wijs en is er enkel op uit om mensen bang te maken en er flink aan te verdienen. Dat noem ik nu een wappie!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x