Gezondheid

Jodie (25) liep ernstig hersenletsel op na een cocktail van 8 vaccins. Je kunt haar hier steunen in haar strijd voor gerechtigheid

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jodie Merchant liep na een cocktail van vaccins hersenletsel op. Sindsdien kan ze niet meer praten en lijdt ze aan epilepsie.

Jaren later bleek uit medische gegevens dat er acht vaccins waren toegediend, waarvan vijf zonder toestemming van de ouders. Jodie is inmiddels 25 jaar en voor 80 procent afgekeurd.

Haar moeder, Pat, heeft nu een campagne gelanceerd om geld in te zamelen, onder meer voor de juridische procedure.

Goede advocaat

Hoewel de Britse overheid nooit enige vorm van schadevergoeding heeft uitgekeerd, blijft Pat strijden.

Arnica, een groep voor ouders van kinderen die zijn beschadigd door vaccins, heeft haar geholpen bij het vinden van een goede advocaat.

Pat en Jodie werden telkens van het kastje naar de muur gestuurd. De Britse gezondheidsdienst NHS wees iedere aansprakelijkheid van de hand en legde de schuld neer bij de arts en verpleegkundige die de vaccins hebben toegediend, maar die zijn onvindbaar.

Nooit meer herstelt

De Britse Vaccine Damage Unit weigerde te betalen omdat de arts en verpleegkundige het protocol niet zouden hebben gevolgd en wilde bezwaarschriften niet in behandeling nemen.

“Stel je voor dat je met je gezonde, ongevaccineerde peuter de BMR-prik gaat halen en ze ineens stuiptrekkingen krijgt en nooit meer herstelt,” zei Pat.

Kijk hier voor meer informatie.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Solida
Solida
3 jaren geleden

Hoe is het toch mogelijk dat deze horrorverhalen alleen op dit soort sites te lezen zijn..?

Elise
Elise
3 jaren geleden

Ander voorbeeld, maar ook erg. Woonde met jonge kids in een compleet schimmel huis. Zelfs de GGD hielp mij niet. Ik werd gewoon van het kastje naar de muur gestuurd.
Hoe ik ben verlost? Na jaren was ik eindelijk aan de beurt voor een ander huurhuis.
Er is veel leed wat nooit in het openbaar komt.
Veel mensen denken dat wij allerlei hulpinstanties hebben, die je met ernstige problemen kunnen helpen. Nou das gewoon een wassen neus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x