Mens en Dier

Oud-president Evo Morales: beleid Nieuwe Wereldorde gericht op uitdunnen ‘overbodige bevolking’

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Boliviaanse oud-president Evo Morales zei tijdens een rondetafelgesprek over samenwerking tussen Rusland en Zuid-Amerikaanse landen dat hij grote twijfels heeft bij de pandemie.

Hij zei documenten van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) te hebben gelezen. “En wat stond er in? Dat het beleid van de Nieuwe Wereldorde gericht is op het uitdunnen van de ‘overbodige bevolking’,” zei Morales, leider van de partij MAS-IPSP (Beweging naar Socialisme – Politiek Instrument voor de Soevereiniteit van de Volkeren).


Ouderen en mensen met een handicap

Met de ‘overbodige bevolking’ doelt men op de ouderen en mensen met een handicap. In sommige gevallen worden ook arme en eenvoudige mensen gezien als probleem voor kapitalisme, citeerde Kawsachun News hem.

Morales zei verder dat de farmaceutische industrie gerund zou moeten worden door landen omdat gezondheid een mensenrecht is en geen private aangelegenheid.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
1 jaar geleden

Hij weet waarschijnlijk precies hoe de hazen lopen.
Maar wie hoort hem ?

Rose
Rose
1 jaar geleden

Toch iemand die zijn land als mens bechouwd en niet als verzwakt lichaamsproducten voor de big Pharma en aandeelhouders…..

Jan
Jan
1 jaar geleden

Dat is de opzet dit heeft bill cats al in het openbaar verkondigd jensen.nl heeft er beelden van laten zien daarom neem ik die gif spuit ook niet.ook van ranst heeft cursus gegeven hoe je de bevolking voor moet liegen ab oosterhuis zat vooraan hij vond het nogal grappig.dus voor mij is het geen verrassing

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

In deze p(l)andemie gaat het juist om de gezondheid van de mensen en natuurlijk om de totale controle van de mensheid.

Mensen die oud zijn, overbodig zijn en door hun beperkingen of ziekte veel geld kosten, zijn een sta in de weg, en daarom moet deze categorie van mensen die hun leven lang hard hebben gewerkt en belasting hebben betaald, uit de weg worden geruimd.

Rutte en de Jonge doen al hun best om dit te verbergen, maar dit is wel het plan dat deze z.g. politici voor ogen hebben.

Zij gaan over lijken, maar leg dit maar eens uit aan de slapende massa.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x