Homepagina » Buitenland » Dit is de eerste documentaire over de oorsprong van het coronavirus: ‘We moeten ons hierover ernstig zorgen maken’
coronavirus

Dit is de eerste documentaire over de oorsprong van het coronavirus: ‘We moeten ons hierover ernstig zorgen maken’

Waar komt het nieuwe coronavirus vandaan? Er is in enkele maanden tijd ontzettend veel geschreven over dit virus, maar wat moeten we geloven? In ieder geval niet de officiële informatie, zo blijkt uit een documentaire die is gemaakt door NTD Television en The Epoch Times.

Deze mediabedrijven hebben alle beschikbare informatie over Covid-19 verzameld en bestudeerd.

Veel landen hebben gebrekkig materiaal van China aangenomen of gekocht, zegt onderzoeksjournalist Joshua Philipp. “Ze worden opgelicht.”

Motieven zijn schokkend

Dit komt volgens hem omdat ze de Chinese Communistische Partij niet begrijpen.

“We moeten ons ernstig zorgen maken over het feit dat de Communistische Partij alles in de doofpot stopt,” aldus Philipp.

De motieven van het regime zijn schokkend, benadrukt hij.

Philipp herinnert ons aan de Sars-uitbraak bijna twee decennia geleden, die China ook in de doofpot probeerde te stoppen.

Biologische oorlogvoering

Hij wijst er daarnaast op dat het regime niets geeft om mensenlevens. “We hebben hier te maken met een land dat tenminste één miljoen mensen vasthoudt in concentratiekampen.”

De documentaire onthult dat Chinese virologen van het Wuhan Institute of Virology een coronavirus hebben gecreëerd dat mensen kan besmetten.

“De Chinese Communistische Partij is heel open over haar ambities met betrekking tot biologische oorlogvoering,” zegt Philipp. “Ze proberen het niet eens te verbergen.”

Hij benadrukt dat deze informatie belangrijker is dan ooit omdat landen luisteren naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die op haar beurt weer luistert naar China.

Geenszins van plan

Generaal Robert Spalding, een voormalig directeur van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, was in China ten tijde van de Sars-uitbraak.

Hij zag met eigen ogen hoe het land de epidemie verdoezelde.

Spalding zegt dat de Communistische Partij geenszins van plan is om een einde te maken aan de pandemie of het virus uit te roeien.

De generaal merkt op dat de WHO niet de enige organisatie is die de oren laat hangen naar China.

Wetenschappers onder druk gezet?

Ook internationale organisaties en academische instituties zijn bang het Chinese regime voor het hoofd te stoten.

Philipp nam contact op met vele bekende wetenschappers die eerder zeiden dat het mysterieuze virus in een lab is gemaakt, maar die wilden niet langer praten.

De Communistische Partij weerhoudt organisaties als het Centrum voor Ziektepreventie er al vanaf het begin van om de oorsprong van het coronavirus te onderzoeken, voegt columnist Gordon Chang toe.

Zorg dat iedereen deze docu ziet:

[The Epoch Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aphelius
Aphelius
10 maanden geleden

Ja, ja… tuurlijk China heeft ‘t gedaan. En Bill gates is de ‘reddende’ engel of niet. Zulke info hoefde hier niet geplaatst worden toch.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Aphelius
10 maanden geleden

Ja daar zeg je me wat. Eerste gedeelte van documentaire vond ik zeer interessant. Zo legt mevrouw de microbioloog uit hoe ze destijds op fort Detrick met virussen werkten, en dat er aanwijzingen zijn dat covid-19 waarschijnlijk ontwikkeld is in laboratoria.

Tweede gedeelte van de docu vond ik verdacht. Omdat het onderwerp de richting uit ging dat China niet te vertrouwen was. Dat China uit is op wereldoverheersing, een gevaar voor de vrije wereld bla bla. Jammer dat het onderwerp die kant uitging en vermoed dat deze docu is gemaakt in opdracht van de Washington warmongers. De bussines as usual guys van het verdeel en heers management. Ze kunnen de pot op met hun bombs away.

Hier schiet de Amerikaanse bevolking niks mee op. Zijn al tientallen jaren lang slachtoffer van deze freaks die als eerste het bedrijfsleven naar China verplaatste, Amerika in de uitverkoop. Vervolgens oorlog na oorlog aanstaken in de Levant, Afrika en het midden oosten, de war against terror. De middenklasse afbraken waarbij veel Amerikanen de ziekenhuiskosten niet kunnen betalen laat staan een tandarts. Het aantal hard drugs verslaafden in Amerika is schrikbarend hoog te noemen.

Joris
Joris
Reactie op  Gezinusk
10 maanden geleden

mee eens. Ze vermelden nog wel dat een Professor Chemie betrokken was in Wuhan, maar zeggen er niet bij dat het gaat om prof. Charles Lieberman en dat hij is gearresteerd vanwege die betrokkenheid.

Januari 2020 Arrest Harvards head of chemistry Charles Lieber on Wuhan connection

http://www.justice.gov/opa/pr/harvard-university-professor-and-two-chinese-nationals-charged-three-separate-china-related

Eveneens noemden niet ze de nauwe samenwerking met Frankrijks INSERM, met toen aan het hoofd Yves Levy, de man van de onlangs teruggetreden minister van gezondheid van Frankrijk mevrouw Buzyn.

23 jan. 2018 French Chinese cooperation in WhuanIn China, while the Wuhan P4 high level biosafety laboratory – based on the Inserm Jean Mérieux P4 model in Lyon – has recently opened, cooperation on the prevention and control of emerging infectious diseases is set to continue. Both nations must also establish new scientific projects based on artificial intelligence and the silver economy. The French-Chinese collaboration should draw on Inserm research for the latter.https://www.inserm.fr/en/news-and-events/news/yves-levy-presents-inserm-roadmap-for-2018

De westerse invloed in Wuhan is erg groot.

jtprf
jtprf
Reactie op  Aphelius
10 maanden geleden

bullshit video, China de slechterik jaja. USA is de slechterik met Israell De Jood. Zo is mijn mening

Silbereye
Silbereye
10 maanden geleden

Weet het niet het zou zo maar kunnen, denk dat vele landen hun arsenaal hebben aangevuld met de meest verschrikkelijke wapens, wapens welke ze kennelijk niet in staat zijn zorgvuldig te beheren.

Kan mij nog herinneren dat we tijdens een grote militaire oefening de NBC modulen gingen oefenen het nucliare en het chemische deel was te behappen qua inpact het biolochische deel kan ik mij niet herinneren als zodanig biologisch, maar het lijkt er op dat het op hetzelfde neer komt als de N en de C.

Kan mij de outfit nog herinnneren en de injectiespuiten welke een ieder bij zich droeg ik dacht toen, dit houd niemand lang vol, ook toen hadden we middelen net als we nu gezien hebben op het nieuws, vrachtwagens met straalmotoren welke ontsmettingsmiddelen rondsproeien onstsmettings douches etc, vermoedelijk zijn deze atributen bij de Nato allang wegbezuinigd, we zijn alleen nog in staat ons in een vroeg staduim met de meest verschrikkelijke wapen ons te verdedigen.

Begin mij nu af te vragen als dit allemaal waar is, wat het vervolg ervan zal zijn uiteindelijk zijn er duizenden onschuldige burgers omgekomen.

Denk nog steeds aan de dreigementen van Noord-Korea welke een superwapen zou inzetten in het nieuwe jaar, het merkwaardige is je hoort er niets meer over.

Smeigelaar
Smeigelaar
10 maanden geleden

Ja, ja de info kont weer van CrossRoads.
Die geven sowieso de Chinezen overal de schuld van. Hoewel het niet ondenkbaar is denk ik eerder dat het virus uit een Amerikaans lab komt. Buiten dat is het helemaal niet zo schadelijk als men beweert, omdat men de cijfers manipuleert.

Starseed
Starseed
10 maanden geleden

Hoi.

Ik heb een vraag aan de andere bezoekers. Als er een vaccin is tegen het coronavirus, zouden jullie je dan laten inenten?

Groetjes,

Starseed

Ger Kloosterman
Ger Kloosterman
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Natuurlijk niet !

rop
rop
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Hoi, Starseed
Nee zal me niet in laten enten. Ik vertrouw mn lichaam meer dat een injectie.

man ó man
man ó man
Reactie op  rop
10 maanden geleden

Dit is wat de corrupte overheden en politici ins willen verkopen:

….”Het is een risico om niet gevaccineerd te zijn. Democraat Bill Gates is een Soros en Epstein vriend en zogenaamde ‘menslievende redder’ door een (ziekmakend) vaccin aan te leveren met onderhuidse RFID chip en zal dit uiteraard onder dwang van de politiestaat verplicht worden?….”

Spanje en Italië lijken daarbij gangmakers en zullen andere landen dat beleid zeker volgen.

Alle signalen wijzen steeds meer in deze richting. Zelfs de profetieën van Johannes met het merkteken van het Beest gaat al aardig die kant op.
Echter, wie dit merkteken niet accepteert zal niet kunnen kopen of verkopen en is het verboden te reizen of zal men zelfs kunnen eindigen in een Fema Camp? Ook dat lijkt mij in deze door de overheden overspannen aangezwengelde situatie niet geheel ondenkbaar en zal reizen alleen nog mogen als men is gevaccineerd met één of andere substantie waarvan men zegt dat het onschadelijk is. De chip of een verplicht gezondheidspaspoort geeft dan aan wie wel of niet is gevaccineerd. Bij iedere griep- of verkoudheidsgolf of iets anders zal men verplicht zijn zich met een onbekende, maar volgens de gezondheidsdiensten onschuldige substantie, in te laten spuiten.

Zo wordt vaccinatie verplichte kost en is iedereen met chip opgesloten in een digitale gevangenis van de controlestaat.

DunJos
DunJos
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Nou ik dus echt niet. Er is geen enkel vaccin te vertrouwen

Willem
Willem
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Ik kan nog nee zeggen gelukkig , want ooit zal het verplicht worden

Een vaccin van Bill Cate,s de man die de bevolkingsgroei via massale vaccinatie in Afrika al probeert te remmen ? Mijn god hoe kunnen de meeste mensen zo naief zijn !!!

Complot denkers zijn bewezen onderzoekers , mainstream media volgers zijn dat zeker niet !

IFF
IFF
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Natuurlijk niet, maar ik vrees dat als er eenmaal een vaccin is men gewoonweg geen keuze meer heeft.

rop
rop
Reactie op  IFF
10 maanden geleden

Ja wel ,je heeft altijd een keus, het is JA OF NEE..Dus er is wel een keus
als je JA zegt dan kan je overal aan meedoen en meedelen, en als je Nee zegt dan waarschijnlijk er buiten vallen.
de vraag is alleen wat doet men, inenten ja of nee,
wil je al het gemak opgeven ervoor,door Nee te zeggen en buiten gesloten word van alles en dat je als een virus dragende door het leven gaan ,en dat de medemens je daardoor er ook voor aanzien als een virus dragende,, en waarschijnlijk een afwijkende houding er tegen over staat,dan is je medemens waarschijnlijk zijn mededogen verloren, en dan kan het alleen maar mededogen tonen als je bent ingeënt, als iedereen is ingeënt ,en jij als persoon niet ,dan is het alleen maar schadelijk voor je zelf misschien,en de ander die wel is ingeënt die kan daardoor niet die virus krijgen want die zijn toch ingeënt ? maar het gedrag zal toch waarschijnlijk minder meedogend en onmenselijk zijn .

Alex
Alex
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Not a change!

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Neen, Ik ga naar die dokter in Meijel; maar ik ben bang dat het verplicht wordt. Het lijkt mij teveel op het merkteken.

jac
jac
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Kijk nu wat er gebeurt met de Limburgse arts Rob Elbers.
Hij heeft , sinds hij met een cocktail van medicijnen werkt,
al zijn corona-patiënten kunnen genezen.
De gezondheidsinspectie heeft hem dat inmiddels verboden.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Nee, dat zou ik niet willen of accepteren. Alleen hoever willen ze gaan in het opleggen van. Waar zijn de FEMA kampen voor bedoeld? Sluiten ze ons op, degene die weigeren. Ik denk dat het mijn ondergang zal betekenen. Toch heb ik ergens hoop, de mensheid als geheel. Ergens denk ik dat je het tij kan keren, puur door de meerderheid. Maar men moet op tijd wakker worden.

Het is vijf voor twaalf!

Kikoe
Kikoe
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

De meeste doctors zijn de Auschwitz proeven nooit ontgroeid met de hulp van dezelfde pharma namen ! Niet doen die troep !

Jerrel
Jerrel
Reactie op  Starseed
10 maanden geleden

Hoi StarSeed,
Er zijn bevestingen over Malaria pillen en Zink o.a. als remedie.
Dus ik niet.

beert
beert
10 maanden geleden

@Starseed je kan beter vragen ‘Als er een vaccin is tegen het coronavirus, zouden jullie je dan VERPLICHT laten inenten?
Want daar ziet het er wel meer naar uit.

Elise
Elise
10 maanden geleden

Ik vertrouw sowieso geen een overheid/land meer.(systeem).
Maar eh, als je als land iets te weten wil komen, dan zoek je het toch zelf uit. Op een eerlijke manier. Daar heb je China niet voor nodig.

rop
rop
10 maanden geleden

De oorsprong zal moeilijk te achterhalen zijn , en de reden waarom zal ook moeilijk te achterhalen te zijn ,
deze virus is er en met welk doel zij er is, of het nu kwaadwillig is of goedwillig deze virus heeft de macht om vele veranderingen te brengen , Zowel in het Maatschappelijke Zowel in het Verstandelijke zowel in de Natuur, Inderdaad er streven mensen ermee en erdoor, maar het heeft ook weer zijn positieve kant ,of men dat ziet of dat men het Niet wilt Zien.
Wereldwijd vallen er slachtoffers ermee ,maar nu de economie Wereldwijd is afgezwakt tot ,zeg maar 10 %
en dat er ook veel minder word gereisd en de vervuiling een stuk minder is ,de slachtoffers die dagelijks wereld wijd door de economie vallen, zal of kan wel eens tot nu toe minder zijn dan alle slachtoffers die er dagelijks nu met deze corona vallen ,
Zij hebben geluk, De niet gevallen slachtoffers van de economie dagelijks, alleen men Weet niet wie daarmee Een slachtoffer er van werd, ZIJ Zijn bespaard gebleven dankzij die Corona
nu wereld wijd minder activiteit er uit is voort gekomen in de economie,heeft het zo zijn voordelen en zijn nadelen , of je het nu wilt zien of niet ,het is een Feit, Als deze opzettelijk is opgezet,moet men dit dan zien als ,Wat is nu eigenlijk kwaadwillig of goedwillig?
Er zit een kwaad in ,maar ook gelijk een Goed in ,,
Van beide kan men niet zeggen ,we moeten een zondebok erin vinden wie dit heeft veroorzaakt,
Want de oorzaak heeft te gelijke tijd een positieve en een negatieve kant..
En het brengt ook nog eens een Waarschijnlijk een hele Grote Verandering,
Ook dat is voor vele negatief ,maar ook voor vele positief..
Beide zijn altijd verweven met elkaar, of je dit nu ziet of niet,ook dat is een feit.

Thunderbold
Thunderbold
Reactie op  rop
10 maanden geleden

Héy Rob, grote verandering , dat is juist, want dat er een grote verandering aan moet zitten te komen is velen langzamerhand wel duidelijk , behalve dan diegene die altijd maar : – word toch wakker mensen ! – roepen , bij hen is de fantasie helemaal op hol geslagen .

Verandering is al een tijdje geleden in gang gezet en het zal zich steeds sneller gaan aandienen omdat de mensen naar meer zekerheid geneigd is. De wereld , d.w.z., de vredelievende mensen zullen hun eigen geschiedenis schrijven, i.p.v. de goedkope woorden van leiders blijven geloven ., lees hier dus de hernieuwde werkbare weg voor henzelf leren schrijven . Het zal een machteloze één-partijen staat opleveren want iedereen zal zijn eigen programma kunnen gaan volgen , alles doende uit dankbaarheid . Hiervoor is een grote gebeurtenis noodzakelijk en deze staat te gebeuren We zien dan allemaal in dat we als individu veel, veel meer kunnen bereiken en ook met minder middelen, aldus minder vervuiling . Mensen zullen groepen gaan vormen waar geen baas meer aan te pas komt . Zelf alles met elkaar regelen is één van de vrijmakende manieren om ons van het slaafse volgen af te helpen . Verder zal huren voor een humaan bedrag , beginnend bij de toiletpot tot aan het huiselijk interieur zijn opmars maken, dan hoef je niks meer te kopen omdat dat altijd weer veel vervuiling en verspilling teweeg brengt . Wakker worden hoef ik niet te zeggen om deze ideeën te bekrachtigen want iedereen snapt wel waar ik heen wil, naar één heel grote familie van gelijkgestemden , waar geld verdienen als doel op zich een teken van onzekerheid en kleingeestigheid aldus egoisme verraad!

Geloof me, te geloven in de politiek van welk land dan ook , zal je eigen kansen in de houdgreep houden omdat het infeite geen eerlijk sociaal karakter vertegenwoordigt , daarom beste zoeker, denk liever zelf eerst wat na over een eerlijk manier van je vrijheid te gebruiken, en dan ook wat je daar graag mee wil doen !

mike
mike
10 maanden geleden

Denk dat het niet zo interessant is uit welk land het virus precies komt. Lijkt me veel interessanter dat wij ons gaan realiseren dat de mensen op het hoogste nivo een spelletje spelen over de rug van de bevolking. En dit gebeurt al duizenden jaren.

Illuminati families zijn er niet alleen in het westen, maar ook in het oosten. In Azië heeft de Li-familie het meeste macht. Deze zijn niet veel leuker dan de families in westerse landen. Al deze families bij elkaar hebben in mijn overtuiging een min of meer gelijke agenda: totale controle over “hun deel” van de bevolking.

En om dit doel te bereiken grijpen ze alle mogelijke middelen aan. Ook virussen. De gebeurtenissen in de wereld verlopen vast niet altijd zoals ze dat gepland hadden, maar het lijkt me zeer aannemerlijk dat zij er altijd hun voordeel mee proberen te doen, “Never let a good crisis go to waste”.

En of dit Corona virus nu een ongelukje was of een geplande uitbraak, zal misschien in de nabije toekomst nog wel duidelijk worden. Maar deze situatie heeft hen in elk geval veel informatie gegeven over hoe wij op deze crisis reageren.

Het is derhalve vast niet zo’n gek idee als wij er op onze beurt ook iets van proberen op te steken.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  mike
10 maanden geleden

Geen ongelukje. Geen geplande uitbraak. Het is gewoon een normaal griep seizoen. Mensen die in de winter hun immuunsysteem hebben verzwakt, door bijv. te weinig zonlicht etc. hebben grote kans om griep te krijgen. En nu ineens wordt de gewone griep een gevaarlijk virus.

Als er echt iets aan de hand was…dan hoorde je constant ambulances, wist je dat er in jouw straat al een deel van de mensen overleden was of ernstig ziek. Dit is NIET aan de hand. De ambulances die ik hoor waren net zo frequent en eerlijk gezegd nog veel minder frequent als voor deze hysteria. Er is niks aan de hand op vlak van een gevaar voor de gezondheid. Wat wel aan de hand is dat nu de groep psychopaten een enorme zet maken richting hun natte droom van totale controle. Ik en nog vele andere hebben hun huiswerk wel gedaan in de afgelopen decennia.. maar voor velen geld dit niet. Die vonden het systeem hiervoor al goed en normaal, terwijl voor dit ‘virus’ was dit al een slavensysteem en corrupt als maar kan! Misschien is dit voor veel mensen een harde wake-up-call.. om eens in te zien waar ze zich al heel hun leven in verkeren.

Denk na in wat voor een realiteit wij mensheid leven. Als je alleen al moet betalen voor een klein stukje grond waar je op wilt wonen. Dat is al krankzinnig genoeg!! En dan heb ik het nog lang niet over alle andere krankzinnigheden hier in dit belachelijke systeem waar de mensheid in leeft. En nu wordt het NOG gekker! Als de mensheid nu niet gaat inzien wat hier aan de hand is. Dan is het afgelopen met hen.

Voor mij en anderen is er nog een ander pad. Dagelijks werk ik aan mijzelf voor het moment dat ik de afspraak heb met de oneindigheid (de dood). Wanneer dit moment komt, dan wil ik daar klaar voor zijn en de juiste keuzes maken voor mijn verdere pad. Ik zal er voor zorgen dat ik nooit meer in zo’n belachelijke realiteit zal terecht komen als deze. Dit is de grote les van dit leven. Maar helaas voor velen die denken dat ze als het ware onsterfelijk zijn en denken dat je niet aan jezelf hoeft te werken.. doen net alsof hun dagelijkse leven geen impact gaat hebben op het moment van de dood. Nou, dan ga je dan dood.. en dan? Waar zul je heen gaan..? Weer naar deze idioterie? Hoe lang wil je dit volhouden en doen alsof je onsterfelijk bent en dat je niks hoeft te veranderen aan jezelf en niet over de dood na te denken. Wat je moet veranderen? Hoe je moet zijn? Zelfverantwoordelijk, nuchter, zelf nadenkend, respectvol, krachtig, rechtvaardig, eerlijk, eerbiedig, nederig, gelukkig, lichtvoetig, je gelijk voelen met elk levend wezen (mensen, dieren, planten etc). Dat is het pad van het HART.

De krankzinnigheid van de realiteit waar mensen nu en voorheen in leefden heeft niets te bieden. Het is het pad van langzaam doodbloeden.. het pad van de ware dood. Nu is er nog 1 laatste kans om een keuze te maken voor ieder individu.

salvar
salvar
10 maanden geleden

als de wereld zo blijft of erger wordt heb ik hier niets meer te zoeken, dus niet inenten.

salvar
salvar
10 maanden geleden

ik maak me ernstig zorgen om rivm , de EU, rutte en consorten.

x

Check Also

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x