BuitenlandCorona

Dit is de eerste documentaire over de oorsprong van het coronavirus: ‘We moeten ons hierover ernstig zorgen maken’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waar komt het nieuwe coronavirus vandaan? Er is in enkele maanden tijd ontzettend veel geschreven over dit virus, maar wat moeten we geloven? In ieder geval niet de officiële informatie, zo blijkt uit een documentaire die is gemaakt door NTD Television en The Epoch Times.

Deze mediabedrijven hebben alle beschikbare informatie over Covid-19 verzameld en bestudeerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Veel landen hebben gebrekkig materiaal van China aangenomen of gekocht, zegt onderzoeksjournalist Joshua Philipp. “Ze worden opgelicht.”

Motieven zijn schokkend

Dit komt volgens hem omdat ze de Chinese Communistische Partij niet begrijpen.

“We moeten ons ernstig zorgen maken over het feit dat de Communistische Partij alles in de doofpot stopt,” aldus Philipp.

De motieven van het regime zijn schokkend, benadrukt hij.

Philipp herinnert ons aan de Sars-uitbraak bijna twee decennia geleden, die China ook in de doofpot probeerde te stoppen.

Biologische oorlogvoering

Hij wijst er daarnaast op dat het regime niets geeft om mensenlevens. “We hebben hier te maken met een land dat tenminste één miljoen mensen vasthoudt in concentratiekampen.”

De documentaire onthult dat Chinese virologen van het Wuhan Institute of Virology een coronavirus hebben gecreëerd dat mensen kan besmetten.

“De Chinese Communistische Partij is heel open over haar ambities met betrekking tot biologische oorlogvoering,” zegt Philipp. “Ze proberen het niet eens te verbergen.”

Hij benadrukt dat deze informatie belangrijker is dan ooit omdat landen luisteren naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die op haar beurt weer luistert naar China.

Geenszins van plan

Generaal Robert Spalding, een voormalig directeur van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, was in China ten tijde van de Sars-uitbraak.

Hij zag met eigen ogen hoe het land de epidemie verdoezelde.

Spalding zegt dat de Communistische Partij geenszins van plan is om een einde te maken aan de pandemie of het virus uit te roeien.

De generaal merkt op dat de WHO niet de enige organisatie is die de oren laat hangen naar China.

Wetenschappers onder druk gezet?

Ook internationale organisaties en academische instituties zijn bang het Chinese regime voor het hoofd te stoten.

Philipp nam contact op met vele bekende wetenschappers die eerder zeiden dat het mysterieuze virus in een lab is gemaakt, maar die wilden niet langer praten.

De Communistische Partij weerhoudt organisaties als het Centrum voor Ziektepreventie er al vanaf het begin van om de oorsprong van het coronavirus te onderzoeken, voegt columnist Gordon Chang toe.

Zorg dat iedereen deze docu ziet:

[The Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aphelius
Aphelius
4 jaren geleden

Ja, ja… tuurlijk China heeft ’t gedaan. En Bill gates is de ‘reddende’ engel of niet. Zulke info hoefde hier niet geplaatst worden toch.

Silbereye
Silbereye
4 jaren geleden

Weet het niet het zou zo maar kunnen, denk dat vele landen hun arsenaal hebben aangevuld met de meest verschrikkelijke wapens, wapens welke ze kennelijk niet in staat zijn zorgvuldig te beheren.

Kan mij nog herinneren dat we tijdens een grote militaire oefening de NBC modulen gingen oefenen het nucliare en het chemische deel was te behappen qua inpact het biolochische deel kan ik mij niet herinneren als zodanig biologisch, maar het lijkt er op dat het op hetzelfde neer komt als de N en de C.

Kan mij de outfit nog herinnneren en de injectiespuiten welke een ieder bij zich droeg ik dacht toen, dit houd niemand lang vol, ook toen hadden we middelen net als we nu gezien hebben op het nieuws, vrachtwagens met straalmotoren welke ontsmettingsmiddelen rondsproeien onstsmettings douches etc, vermoedelijk zijn deze atributen bij de Nato allang wegbezuinigd, we zijn alleen nog in staat ons in een vroeg staduim met de meest verschrikkelijke wapen ons te verdedigen.

Begin mij nu af te vragen als dit allemaal waar is, wat het vervolg ervan zal zijn uiteindelijk zijn er duizenden onschuldige burgers omgekomen.

Denk nog steeds aan de dreigementen van Noord-Korea welke een superwapen zou inzetten in het nieuwe jaar, het merkwaardige is je hoort er niets meer over.

Smeigelaar
Smeigelaar
4 jaren geleden

Ja, ja de info kont weer van CrossRoads.
Die geven sowieso de Chinezen overal de schuld van. Hoewel het niet ondenkbaar is denk ik eerder dat het virus uit een Amerikaans lab komt. Buiten dat is het helemaal niet zo schadelijk als men beweert, omdat men de cijfers manipuleert.

Starseed
Starseed
4 jaren geleden

Hoi.

Ik heb een vraag aan de andere bezoekers. Als er een vaccin is tegen het coronavirus, zouden jullie je dan laten inenten?

Groetjes,

Starseed

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x