Homepagina » Mens en Dier » Onderneemster: ‘Deze coronavragen zou iedereen zichzelf moeten stellen’
onderneemster
Foto: Arquus CC BY-SA 4.0

Onderneemster: ‘Deze coronavragen zou iedereen zichzelf moeten stellen’

Op de Facebookpagina van Tamara Elbaz worden nogal verhitte discussies gevoerd over corona, zo laat de onderneemster weten. Ze zegt af en toe publiekelijk en op haar eigen social media ‘te worden gelyncht omdat ze zich kritisch uitlaat over tegenstrijdigheden rond corona’. In een bericht dat momenteel circuleert, stelt ze een aantal kritisch vragen. Elbaz stelt voorop dat ze echt gelooft dat er een virus is en dat je er flink ziek van kunt worden.

Ze vraagt zich af waarom het RIVM ineens switcht van doden en IC-opnames naar besmettingen. Ze heeft ook haar bedenkingen over het testbeleid. “Waarom krijgen we geen dagelijks overzicht met het aantal zieken op de IC in plaats van besmettingen?”

Elbaz is woest dat een middel als HCQ niet mag worden voorgeschreven. “Waarom – in godsnaam – zou HCQ ineens onveilig zijn terwijl het al 80 jaar wordt voorgeschreven aan iedereen die geen hartmedicatie slikt? Waarom wordt Didier Raoult, de gerenommeerde Franse viroloog die bijna 4000 coronapatiënten heeft behandeld met HCQ, weggezet als complotdenker? En waarom accepteren mensen dit van de ‘kwaliteitsmedia’?”

0 wetenschappelijk bewijs

Ze is ook kritisch over de coronaregels. “Waarom moeten we anderhalve meter afstand houden terwijl er 0 wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit is te vinden in de internationale literatuur?”

De coronatest is volgens haar zeer onbetrouwbaar. “Waarom wordt de PCR-test überhaupt gebruikt om grootschalig te testen onder asymptomaten (mensen zonder klachten) als zelfs de uitvinder van de test zegt dat hij hier helemaal niet geschikt voor is omdat hij erg veel fout-positieven oplevert?”

De onderneemster zet verder vraagtekens bij de WHO. “Waarom wilde de WHO al op 23 januari de pandemie uitroepen terwijl er toen nog bijna geen doden waren? Waarom is voordat de pandemie uitbrak al in de WHO-protocollen vastgesteld dat in dat geval alle macht bij de minister van Volksgezondheid zou komen te liggen?”

Makke schapen

Ook Bill Gates krijgt ervan langs. “Waarom worden er geen vragen gesteld over Bill Gates? Die momenteel zijn geld verdient met investeren in vaccinaties en groot sponsor is van de WHO? Waarom geloven mensen dat er snel een vaccin gemaakt kan worden terwijl het normaal 10-20 jaar duurt? Het je enig idee wat er in dat vaccin zit? Ga je serieus een vaccin bij jezelf laten inspuiten dat in zo’n korte tijd is ontwikkeld?”

Elbaz vraagt zich af waar de griep is gebleven. “Besef dat we jaarlijks normaal rond de 6400 griepdoden hebben en dit jaar ineens 6000 ‘coronadoden’ en 400 ‘griepdoden’. Waarom duurde het griepseizoen dit jaar maar 4 weken in plaats van de gebruikelijke 12-16? Waarom moet er een wet komen die onze grondrechten mogelijk voor zeer lange tijd kan inperken terwijl er geen bewijs is dat er ook maar iets anders is dan een regulier griepseizoen? En waarom kijken we überhaupt allemaal als makke schapen toe hoe al onze grondrechten steeds meer worden ingeperkt?”

“Dit lijken mij zeer normale vragen die iedereen zichzelf zou moeten stellen,” besluit ze.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rudy
rudy
11 maanden geleden

ik zie alleen maar goede, concrete vragen. Vragen waar ieder weldenkend mens antwoorden op zou willen hebben.

Eigenlijk precies de vragen die ik ook heb.

edwin
edwin
11 maanden geleden

ik weet niet wat een virus is.
ik weet niet hoe een virus ontstaat.
ik weet niet hoe een virus zich verspreid.
3 vragen nu nog de antwoorden

Alex
Alex
11 maanden geleden

Petition, back to normal. (Dutch)

https://nederlandterugnaarnormaal.nl/

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
11 maanden geleden

@ Tamara,

Goede en correcte vraagstelling van je waar menigeen zich al langere tijd mee bezighoudt, maar het corornacircus verbloemt de ware reden van de zichzelfnoemende politici, nl.: Onder het mom van de coronacrisis wordt een complete nieuwe wereldregering uitgerold en de mens als slaaf behandelt. Ik zou er nog veel meer over kunnen zeggen, maar gelukkig is er veel info te halen van de zgn. alternatieve media, die niet uit de ruif van politiek en geldmagnaten eet en een eerlijk antwoord geven!!!!!!!!!!!!! M.a.w. het is een echte hoax.

Ja er zijn echt wel mensen gestorven aan Covid-19, maar de cijfers en regels worden continu gemanipuleerd om de ANGST onder de mensen te houden.

Mijn persoonlijke mening: Over niet al te lange tijd, zakt dit spel als een kaartenhuis in elkaar.

Rest mij een ieder te wijzen op het gegeven ALERT te blijven op wat gaat komen en niet klakkeloos de verhalen van anderen automatisch over te nemen. Wie dit zijn kun je zelf uitvogelen als je een beetje de moeite doet van onderzoek bijv. via de alternatieve media.

Zeg ik hier teveel? Nee, eerder te weinig, maar de waarheid zal het duidelijk maken en de langslapers uit hun slaap halen! Vooropgesteld, dat zij dit ook willen!

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster over bijwerkingen prik: ‘Ik zie dingen die volkomen bizar zijn’

Wat ik zag toen de vaccins in ...

van haga

Van Haga: ‘Wat ons betreft gaan de daders zo snel mogelijk naar de gevangenis’

De leugen regeert. Minister De Jonge misleidde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x