Homepagina » Mens en Dier » Onderneemster: ‘Deze coronavragen zou iedereen zichzelf moeten stellen’
onderneemster
Foto: Arquus CC BY-SA 4.0

Onderneemster: ‘Deze coronavragen zou iedereen zichzelf moeten stellen’

Op de Facebookpagina van Tamara Elbaz worden nogal verhitte discussies gevoerd over corona, zo laat de onderneemster weten. Ze zegt af en toe publiekelijk en op haar eigen social media ‘te worden gelyncht omdat ze zich kritisch uitlaat over tegenstrijdigheden rond corona’. In een bericht dat momenteel circuleert, stelt ze een aantal kritisch vragen. Elbaz stelt voorop dat ze echt gelooft dat er een virus is en dat je er flink ziek van kunt worden.

Ze vraagt zich af waarom het RIVM ineens switcht van doden en IC-opnames naar besmettingen. Ze heeft ook haar bedenkingen over het testbeleid. “Waarom krijgen we geen dagelijks overzicht met het aantal zieken op de IC in plaats van besmettingen?”

Elbaz is woest dat een middel als HCQ niet mag worden voorgeschreven. “Waarom – in godsnaam – zou HCQ ineens onveilig zijn terwijl het al 80 jaar wordt voorgeschreven aan iedereen die geen hartmedicatie slikt? Waarom wordt Didier Raoult, de gerenommeerde Franse viroloog die bijna 4000 coronapatiënten heeft behandeld met HCQ, weggezet als complotdenker? En waarom accepteren mensen dit van de ‘kwaliteitsmedia’?”

0 wetenschappelijk bewijs

Ze is ook kritisch over de coronaregels. “Waarom moeten we anderhalve meter afstand houden terwijl er 0 wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit is te vinden in de internationale literatuur?”

De coronatest is volgens haar zeer onbetrouwbaar. “Waarom wordt de PCR-test überhaupt gebruikt om grootschalig te testen onder asymptomaten (mensen zonder klachten) als zelfs de uitvinder van de test zegt dat hij hier helemaal niet geschikt voor is omdat hij erg veel fout-positieven oplevert?”

De onderneemster zet verder vraagtekens bij de WHO. “Waarom wilde de WHO al op 23 januari de pandemie uitroepen terwijl er toen nog bijna geen doden waren? Waarom is voordat de pandemie uitbrak al in de WHO-protocollen vastgesteld dat in dat geval alle macht bij de minister van Volksgezondheid zou komen te liggen?”

Makke schapen

Ook Bill Gates krijgt ervan langs. “Waarom worden er geen vragen gesteld over Bill Gates? Die momenteel zijn geld verdient met investeren in vaccinaties en groot sponsor is van de WHO? Waarom geloven mensen dat er snel een vaccin gemaakt kan worden terwijl het normaal 10-20 jaar duurt? Het je enig idee wat er in dat vaccin zit? Ga je serieus een vaccin bij jezelf laten inspuiten dat in zo’n korte tijd is ontwikkeld?”

Elbaz vraagt zich af waar de griep is gebleven. “Besef dat we jaarlijks normaal rond de 6400 griepdoden hebben en dit jaar ineens 6000 ‘coronadoden’ en 400 ‘griepdoden’. Waarom duurde het griepseizoen dit jaar maar 4 weken in plaats van de gebruikelijke 12-16? Waarom moet er een wet komen die onze grondrechten mogelijk voor zeer lange tijd kan inperken terwijl er geen bewijs is dat er ook maar iets anders is dan een regulier griepseizoen? En waarom kijken we überhaupt allemaal als makke schapen toe hoe al onze grondrechten steeds meer worden ingeperkt?”

“Dit lijken mij zeer normale vragen die iedereen zichzelf zou moeten stellen,” besluit ze.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rudy
rudy
1 maand geleden

ik zie alleen maar goede, concrete vragen. Vragen waar ieder weldenkend mens antwoorden op zou willen hebben.

Eigenlijk precies de vragen die ik ook heb.

Jay
Jay
Reactie op  rudy
1 maand geleden

Geheel eens Rudy, en ik ook.

Gelukkig zie ik op diverse sociale media ook steeds meer van dit soort vragen/wensen (rationeel denken), maar bestaat nog steeds het overgrote deel vooral uit (geïndoctrineerde) schapen die het liefst zélf als eerste over die spreekwoordelijke dam lopen…

In vele opzichten, zeker niet alleen Corona, om hopeloos van te worden.

mikkie
mikkie
Reactie op  Jay
1 maand geleden

Ik blijf dit soort realistische reakties naar alle kranten, tweede kamer plus de grote partijen apart sturen. In de hoop dat…
Dikke duim voor Tamara.

edwin
edwin
1 maand geleden

ik weet niet wat een virus is.
ik weet niet hoe een virus ontstaat.
ik weet niet hoe een virus zich verspreid.
3 vragen nu nog de antwoorden

Pieternella
Pieternella
Reactie op  edwin
1 maand geleden

Een virus is nog nooit geïsoleerd.
Een virus heeft nog nooit bewezen in zijn eentje een gezond persoon ziek te maken.
Een virus kan ook een reactie zijn op een gifstof in het milieu, waarop alle lichamen al naar gelang de staat van hun afweersystemen op reageren. Geen oorzaak dus, maar gevolg. Daarom zitten de riolen er ook mee vol. Rivalen van Pasteur ontdekten dit al.

Gerda
Gerda
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Wat dacht je van 5G!

Alex
Alex
1 maand geleden

Petition, back to normal. (Dutch)

https://nederlandterugnaarnormaal.nl/

August Piccard
August Piccard
Reactie op  Alex
1 maand geleden

ik snap wat je bedoeld, nobel; maar de situatie hiervoor was al alles behalve normaal… Mee één van de redenen waarom het zover is kunnen komen.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
1 maand geleden

@ Tamara,

Goede en correcte vraagstelling van je waar menigeen zich al langere tijd mee bezighoudt, maar het corornacircus verbloemt de ware reden van de zichzelfnoemende politici, nl.: Onder het mom van de coronacrisis wordt een complete nieuwe wereldregering uitgerold en de mens als slaaf behandelt. Ik zou er nog veel meer over kunnen zeggen, maar gelukkig is er veel info te halen van de zgn. alternatieve media, die niet uit de ruif van politiek en geldmagnaten eet en een eerlijk antwoord geven!!!!!!!!!!!!! M.a.w. het is een echte hoax.

Ja er zijn echt wel mensen gestorven aan Covid-19, maar de cijfers en regels worden continu gemanipuleerd om de ANGST onder de mensen te houden.

Mijn persoonlijke mening: Over niet al te lange tijd, zakt dit spel als een kaartenhuis in elkaar.

Rest mij een ieder te wijzen op het gegeven ALERT te blijven op wat gaat komen en niet klakkeloos de verhalen van anderen automatisch over te nemen. Wie dit zijn kun je zelf uitvogelen als je een beetje de moeite doet van onderzoek bijv. via de alternatieve media.

Zeg ik hier teveel? Nee, eerder te weinig, maar de waarheid zal het duidelijk maken en de langslapers uit hun slaap halen! Vooropgesteld, dat zij dit ook willen!

salvar
salvar
Reactie op  Harrie H. Braam
1 maand geleden

@Harrie H. Braam
dit spel als een kaartenhuis in elkaar.
waarschijnlijk wel.
maar zodra dit gebeurt en de langslapers wakker worden is het te laat en is het geen wat rutte in gedachte heeft werkelijkheid geworden.
dat is het geen waar ik bang voor ben.

Gerda
Gerda
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Opstaan allemaal, loop mee in Den Haag of andere steden. Het is B Gates die er achter zit. Alle leiders in de wereld zoals Rutte, medici enz staan onder druk of zitten mede in het complot. Gates is een van de zeer gevaarlijke Cabal Satanisten de Antichrist. Een zogenaamde filantroop die zijn macht misbruikt, tegen onschuldige mensen.
ZEER BELANGRIJK
Kijk op You Tube Commonsense, naar internist dokter CARRIE MADEJ

Door jarenlang onderzoek weet ik dat het helaas de bittere waarheid is.

Jay
Jay
Reactie op  Harrie H. Braam
1 maand geleden

@Harrie H.
Die wereldregering (of laat ik het zo zeggen, dat is het woord er voor, uiteindelijk zijn dat voornamelijk de eigenaars van de private nationale banken en hun internationale bazen) bestaat al lang.

Net als met iedere crisis (angstcreatie), zie je wéér een ongehoord grote geld (schuld) creatie, waarover vanuit het niets ineens rente kan worden geheven… En natuurlijk is het gevolg een hogere inflate, ontwaarding van óns geld, een andere vorm van diefstal.

En hoewel het keer op keer op keer gebeurt en gebeurd ís; de overgrote meerderheid is ziende blind. Heeft nog steeds liever een biertje en een show ipv verbanden te leggen, inzicht te verwerven, laat staan in opstand te komen tegen dit absurde systeem.

Ik ben het met je eens dat steeds meer mensen, langzaam aan wel gaan begrijpen wat er daadwerkelijk gebeurd. Maar het is, en zal nog lang blijven, een zeer kleine minderheid.

Dus hoewel we voor hetzelfde staan en denken, ben ik het helaas niet eens dat het instorten over niet al te lange tijd staat te gebeuren. Althans niet in mijn leven (ik ben midden 40) en ik betwijfel zelfs dat van mijn kinderen (oudste 8).

Wellicht indien de kernraketten op scherp gesteld gaan worden, maar dat is een scenario waar ik liever níet aan wil denken 1). Want wat als zelfs dán de schaapjes over de dam blijven lopen?

PS 1) en dan liever tijdens mijn leven mét mijn kinderen, dan dat van mijn kinderen hun leven met hún kinderen…
ik zal ze zoveel mogelijk op dit pad proberen te krijgen (maar hun moeder, gescheiden, is een schaapje en zal dat ook eeuwig blijven. Vermoedelijk ook als de raketten op scherp gesteld zouden worden)

Jo Bidon
Jo Bidon
Reactie op  Jay
1 maand geleden

Een wereldregering lijkt mij ver gezocht. Mensen zijn overal op de wereld nationalistisch en het laatste wat bijv. een Afghaan wil is door een Amerikaan geregeerd te worden en omgekeerd.

Gerda
Gerda
Reactie op  Jay
1 maand geleden

Allemaal massaal opstaan in de wereld is onze enige redding. Daar zijn ze echt bang voor. Vecht voor je(klein)kinderen. Nu hebben we nog een kans, sta op en doe mee, geef nooit zomaar op.

Gea Breuker
Gea Breuker
1 maand geleden

Ik las dat de aanhanger-verhuur branche ook last heeft minder verhuringen. Nou ondernemers die wel kunnen nadenken: huren die dingen, in koeieletters aan alle zijden deze vragen erop plempen, en als er meer geld is nog een tvscherm erachter op met de film plandemic erop streamen, en ga aub bij markten, winkelstraten, gemeentehuizen, in de file en op de snelweg en dergelijke staan en rijden en verspreid deze waarheden en eerlijke vragen!
Maak het slapende volk wakker, geef ze informatie om te overdenken.
Doe iets!

salvar
salvar
Reactie op  Gea Breuker
1 maand geleden

@Gea Breuker
het is weer zover in de winkel waar alles weer zo,n beetje normaal was beginnen ze nu al weer dat je ieder een wagentje moet nemen?
ik zei tegen een winkeljuffrouw van begint het geouwehoer weer.
ze zei de regels moeten weer aangescherpt worden.
ik zei vallen er dan dode om je heen?
dan zegt ze dan moet je bij rutte zijn.
ik zei nee jullie moeten gezamenlijk een vuist maken anders blijven ze in lengte dagen hiermee bezig.
geen antwoordt meer dus een slaaf.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Die winkelwagen schoon maken is zo’n ramp nog niet. Niet vanwege die virus, maar veel mensen zijn smerig, zitten met hun handen overal in en dat krijg jij dan allemaal mee.

limalo
limalo
Reactie op  Sjazon
1 maand geleden

Zo hou je je immuunsysteem sterk!

Elise
Elise
Reactie op  Sjazon
1 maand geleden

Daarom heb je allerlei goede bacteriën etc op je handen, die je gezond houden. Handen ontsmetten werkt averechts.(je haalt die goede bacteriën etc. weg).Thuis handen wassen is voldoende.
Mensen moeten weer meer vertrouwen op de natuur.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Terechte vragen die de reguliere media nalaat om te stellen.

Iets nalaten met schade tot gevolg kan leiden tot aansprakelijkheid en of strafrechtelijke vervolging.

Beleid van list en bedrog
Beleid van list en bedrog
1 maand geleden

De vraag die ik zou hebben is waarom enkel hoogopgeleiden met dit 1,5 meter probleem rondlopen en heel duidelijk uitoefenen. Wellicht komt het ook dat bij hun gelegenheden geen laagopgeleiden komen wat hier erg duidelijk te bemerken is.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Beleid van list en bedrog
1 maand geleden

Nee hoor, ook laag opgeleiden zitten met die vraag, dat onderbuik gevoel hebben we allemaal. Maar iedereen heeft z’n eigen kennissen-kring (of hokje), en dat mengt niet zo. Soms is dat hokje “domme allochtoon” (door gebrek aan woordenschat je ideeën niet kunnen uitten), soms “domme autochtoon” (door geest dodend werk te doen sust je brein in, langere werkuren, dus minder relax time om na te denken). Maar de “1+1 hier klopt iets niet” voelt iedereen. Nou, iedereen die niet te veel met zichzelf bezig is, die hebben geen tijd om te “filosoferen”.

ben
ben
1 maand geleden

hoelang bestaat de griepprik ?
en toch hebben we nog steeds in nederland alleen gemiddeld 6000 griepdoden per jaar ?
hoe kan dat nou ? als je gevaccineerd ben, ben je toch veilig ? (wordt ons verteld..)

remi
remi
1 maand geleden

ik gooi het er nog maar een keer op, bestaan virussen, en met welke technologieën gaat de nieuwe vaccinatie tien tegen één er uit zien, in stappen of in 1 keer.

https://livebloodonline.com/pleomorphism-and-germ-theory-explained/

van somatiden, deze worden ook protits, microzymas, of endobions genoemd.

https://dreddymd.com/2017/01/13/is-blood-sterile/

als dit dus bekent wordt valt de virus theorie in deugen
nou dan over de nieuwe vaccinatie technologie, micro naalden van suikers zette me op het spoor

https://www.nowtheendbegins.com/bill-melinda-gates-foundation-spending-millions-creating-human-implantable-quantum-dot-microneedle-vaccine-mark-technology-with-data-storage/

synthetisch DNA dus wat is dat?

https://www.popularmechanics.com/science/health/a7636/xna-synthetic-dna-that-can-evolve-8210483/

https://www.nemokennislink.nl/publicaties/synthetisch-dna-in-opmars/

en hoe goed zijn ze er in geworden om dit in ons te integreren, in onze kern van ons zijn, ons dna.

https://www.livescience.com/gene-drive.html

nagenoeg 100 procent, en lees hoe ze het hier ook hebben over het onvruchtbaar maken.
dit doen ze met een proces dat heet Electroporation, or electropermeabilization

https://en.wikipedia.org/wiki/Electroporation

H-Fire is waarschijnlijk de technologie, en daarom de G5 zendmasten razend snel om ons heen gebouwd worden. dit is bv ook g5 technologie, als wapen want het bestond al langer.

https://www.youtube.com/watch?v=YvlaytcltDk&ab_channel=AFPNewsAgency

hoe gaan ze controleren of de XNA wordt opgenomen in het menselijk DNA dat doen ze mede door het XNA te gaan koppelen aan een enzym luciferase

https://bitesizebio.com/10774/the-luciferase-reporter-assay-how-it-works/

in combinatie met Q-Dots, quantum dots dus.

https://pubs.rsc.org/–/content/articlelanding/2015/ra/c5ra01508a#!divAbstract

https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

MIT werkt dan met q dots op koper basis ingekapseld in een polymeer en denkt dat het veilig is! maar standaard worden deze uit het !!!macro biotische biodynamische biologische 😉😀 CADMIUM opgebouwd.

https://www.youtube.com/watch?v=s3H0_8TLs-A&ab_channel=CENOnline

hoe gaan ze tegelijktijdig onze gezondheid controleren.? wel door een uitvinding van het leger, en krijgen we een leuk app, waar natuurlijk ook nog een onzichtbare data stroom aanwezig is plus ze kunnen ons daardoor oproepen wanneer ze maar willen, met digitale chantage.

https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

https://profusa.com/our-vision/

ze verwachten begin volgend jaar goedkeuring, word daarom ook nog het corona vaccine uitgesteld, wat al lang achter de schermen klaarligt, want ze experimenteren hiermee al vanaf de jaren 70 met genen technologie.
krijgen wij dan zoiets te zien als app

https://www.qdxhealthid.com/

controle word straks simpel met bv een nieuwe telefoon, met ook een uv led belichting lampje, en een camara ccd chip die ook in het infra rood licht spectrum kan zien leest dan de q dots uit.

dit is wat we in de landbouw wereld hebben gezien, planten die onvruchtbaar zijn geworden, en kwetsbaar zijn geworden, en beschermt moeten worden met bestrijdingsmiddelen, en Bill die ligt dan allang veilig in zijn kist.
niet voor niks wil het kabinet maatregelen gaan nemen tegen het verspreiden van deze kennis over vaccinaties.

Hein
Hein
1 maand geleden

65000 doden in griep seizoen 2014 – 2015, waar hebben we het over….

x

Check Also

griepprik

Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik

In Zuid-Korea zijn 48 mensen gestorven nadat ...

griep

Is griep corona geworden? Wereldwijd 98% minder griepgevallen

Jaarlijks sterven er een paar duizend Nederlanders ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x