Gezondheid

Slapen… ontdek nu wat je er beslist over moet weten!

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In deze blog gaat het over iets waar veel mensen last van hebben, misschien jij ook wel: niet goed kunnen slapen. Of beter gezegd: slaapgebrek. Wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat we in Nederland over het algemeen onvoldoende en ongezond slapen. Maar liefst 74 procent van de Nederlanders slaapt minder dan de aanbevolen 7,5 uur per nacht!

Het begin van het probleem is dat we slaapgebrek niet echt als probleem zien. Dertig procent van de bevolking lijdt aan een bepaalde vorm van slapeloosheid, en een groot deel van die groep is daarbij ook nog eens depressief. Hoe zit het met jouw slaapgewoonten?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De gevaren van slaappillen

Slaaptekort is op zich erg vervelend, maar het is ook de oorzaak van veel grotere problemen, zoals depressie. Medisch onderzoek laat zien dat slaapgebrek gerelateerd is aan psychologische stoornissen zoals angsten en psychose.

En dus slikken miljoenen Nederlanders al dan niet regelmatig slaappillen. Zoals met de meeste medicijnen is dat slechts symptoombestrijding, want een kunstmatige slaap, zoals je dat met een slaappil creëert, geeft je niet de noodzakelijke natuurlijke rust.

Als je twee keer per maand een slaappil inneemt, heb je vier keer meer kans om vroegtijdig te overlijden, zo blijkt uit onderzoek. “De voordelen van slaappillen wegen niet op tegen de aanzienlijke risico’s” zei professor Daniel Kripke van de Scripps Clinic over het onderzoek.

Slaapmechanisme op hol geslagen

Een paar van de grootste veroorzakers van je slaapproblemen zijn erg voor de hand liggend. Wat denk je van radio en tv? En nog waarschijnlijker is het dat je slaaptijd verstoord wordt door internet, je tablet en/of smartphone. Allemaal apparaten die zorgen dat je slaapmechanisme ontspoort. Vooral je mobieltje is een probleem, omdat deze een bepaalde kleur licht uitstraalt. Dat licht geeft je ogen en brein een signaal om het slaaphormoon melatonine te blokkeren. En jij je maar afvragen, waarom je zo lang wakker ligt en veel te veel schaapjes kunt tellen ’s nachts.

Uiteindelijk kun je niet meer slapen en ga je lijden aan een chronische vermoeidheid overdag. Het is slechts wachten op de ziektes die daardoor kunnen ontstaan. Wereldwijd schieten slaapklinieken als paddenstoelen uit de grond in een poging slaapproblemen op te lossen. Maar wist je dat er snellere, betere en handigere methoden zijn die je gewoon thuis kunt doen?

Slapeloosheid oplossen

Eén van de meest effectieve manieren om weer goed te leren slapen, is om je slechte slaap-waakritme te doorbreken en te vervangen door een nieuw, gezond slaappatroon. Een goede hulp om dat snel en effectief te bereiken is middels de beproefde hypnose’slaap’sessie.

Hiermee kun je heel snel weer genieten van natuurlijk slaap. Wat is natuurlijke slaap? Dat je gaat liggen, en vanzelf binnen een korte tijd in een heerlijke ontspannen toestand wegzakt, waarbij je lichaam én geest tot rust komen. Een natuurlijke slaap zorgt dat je batterij op elk vlak weer opgeladen wordt. Dat heb je nodig om de volgende dag weer fris en monter op te staan, zodat je de dingen kunt doen die je wilt, of die nodig zijn. En die verslavende slaappillen? Die kun je met een gerust hart terugbrengen naar de apotheek!

Deze sessie begeleidt je naar een diepe, ontspannende slaap. Die altijd malende ‘denkmachine’ in je hoofd wordt stilgezet. En dat niet alleen, de sessie leert je om op de juiste tijd slaap te krijgen. Het gevolg is dat je als vanzelf je bed opzoekt als je moe wordt, en zodra je dan in bed ligt merk je dat je steeds gemakkelijker en sneller in slaap valt.

De frustratie en ergernis van wéér niet in slaap kunnen vallen verdwijnt volledig. ’s Morgens wordt je elke dag opnieuw heerlijk uitgerust en vol energie weer wakker. En je zult merken dat je elke dag steeds méér energie krijgt. Je humeur gaat erop vooruit, je gaat je sterker voelen, je gaat er beter uitzien (weg met die donkere kringen om je ogen) en je weerstand verbetert!

Leren slapen

Het enige wat je hoeft te doen is ’s avonds naar bed gaan en naar de hypnosesessie ‘Weg met slapeloosheid’ luisteren. Je zult zien dat je al snel in slaap valt, en je creëert super snel en eenvoudig een nieuw, gezond slaappatroon. Je leert om weer op een natuurlijke manier in slaap te vallen, en geniet weer van de diepe slaap die je zo hard nodig hebt.

Wil jij ook weer makkelijk in slaap vallen en ’s morgens met veel meer energie opstaan?

Klik dan nu hier en download de sessie ‘Weg met slapeloosheid’.

Zoals gebruikelijk krijg je met de wekelijkse blogaanbieding een fikse korting. Normaal kost deze sublieme sessie € 49,99, nu tijdelijk slechts € 27!

Pak nu deze unieke kans om voortaan snel in slaap te vallen, zodat je weer fit en vitaal voor de dag komt in je dagelijks leven!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
6 jaren geleden

Alles draait om olie en gas. Met als gevolg zwakzinnige jobs. Heel normaal dat mensen dan ’s avonds laat nog televisie kijken.

H.J.
H.J.
6 jaren geleden

Dit is gewoon een simpele oplossing voor de meeste problemen.

Rust , Reinheid en Regelmaat.

Persoonlijk doe ik er soms nog één R bij, denk niet te veel aan de 11 van Rutte.

Richard
Richard
6 jaren geleden

Trek alle stekkers uit de wcd’s incl je versteldste bedbodem en waterbed. De rest is al genoemd.

densie
densie
6 jaren geleden

enjoy the new love and light and warmth world…

meditate

namaste

Back to top button