Mens en Dier

Jonge arts spreekt zich uit: ‘Er is geen killervirus. Echt niet. Dat is er gewoon niet’

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Kim van Oudenaarde was te gast in de podcast Een Oorlog Reeds Verloren om ‘de coronamythe die er is ontstaan te debunken’. “Er is geen killervirus. Echt niet. Dat is er gewoon niet,” zei ze aan tafel bij Sven Hulleman.

“We worden heel erg bang gemaakt door de media en ik wil dat we ons dat gaan beseffen. Door dat zogenaamde virus dat nu rondwaart zijn ons heel veel vrijheden afgenomen. En je kan denken dat we het helemaal niet zo slecht hebben in Nederland, maar het kader waar wij in mogen bewegen, wordt steeds kleiner gemaakt. Er worden steeds meer vrijheden van je afgepakt en het gaat alleen maar erger worden,” zei Van Oudenaarde, die ook de brandbrief van artsen over de coronamaatregelen ondertekende.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In die brief uiten bijna 2500 artsen en medisch specialisten hun bezorgdheid over de nauwelijks wetenschappelijk onderbouwde maatregelen van de overheid.

Van Oudenaarde benadrukt dat het heel belangrijk is om positief te denken. “Je hoeft nergens bang voor te zijn. Er is niks om bang voor te zijn. Echt niet,” zegt de arts.

Ik heb een eed gezworen

Op de vraag waarom ze zich hierover uitspreekt voor de camera antwoordt ze: “Er moet iets gebeuren. Ik neem nu mijn verantwoordelijkheid. Ik heb een eed gezworen dat ik de patiënt geen schade zal aanrichten. En ik ken mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving. Ik pak die handschoen op. Waar is de rest? Ik zou willen dat meer artsen zich uitspreken. Dit brengt ons niet tot een hoger gezondheidslevel. Dat gaat niet gebeuren met deze maatregelen. We zakken alleen maar meer af in de ellende.”

“Je kunt hier uit komen als je dat zelf wilt. Ga gezond eten, ga bewegen, pak de zonnestralen.” Op behandelingen hoeven we volgens de jonge arts niet te wachten: “Elke behandeling die er komt, wordt zwaar weggecensureerd. Daar mag je niet over praten. Er zijn heel veel artsen die zich uitspreken, maar daar mogen we niet over praten. We moeten wachten op het vaccin en er gaat een broddelwerk van een spoedwet komen.”

Ze geeft de mensen mee: “Het hoeft niet, doe het niet! Zeg gewoon nee! Sta op en kom op voor je rechten!”

[Een Oorlog Reeds Verloren]

4.5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
3 jaren geleden

Het is nog steeds niet bewezen dat ‘C-19’ een virus is. Er is nog steeds geen virus geisoleerd en ‘C-19’ voldoet ook niet aan de Koch’s Postulates.

https://humansarefree.com/2020/04/covid-19-fails-kochs-postulates.html

Philip
Philip
3 jaren geleden

Bill Gates Caught Off Guard When Questioned About Vaccines

https://www.youtube.com/watch?v=It2IFcc2oY0&feature=emb_logo

Zeker kijken voor het word verwijderd.

Tony
Tony
3 jaren geleden

Hallo Sven en Kim,

het Corona virus is geen virus zoals wij dat kennen. Het moet er op lijken dat dit zo is. Het kan wel een gemanipuleerd virus zijn. Bill Gates heeft bijv. een patent op zo’n virus.

Vandaar dat de symptomen afwijken van alles wat de medici geleerd hebben. Jullie medici hebben denk ik weinig kennis van giftige stoffen, of er geen rekening mee gehouden dat dit een mogelijke oorzaak van vergiftiging is. Ik zou artsen adviseren naar effecten te gaan kijken/onderzoeken die verband houden met toxines of andere vormen van chemische vergiftiging. Wordt je dit als arts door de leidinggevenden verhindert, dan weet je al dat je op het goede spoor zit.

Neem daarbij in acht dat het ziektebeeld er natuurlijk uit moet zien, want dat mag natuurlijk niet teveel opvallen.

Denk bijvoorbeeld aan giftige beten van slangen, spinnen, etc. Deze giftige stoffen komen normaal als vloeistoffen in het menselijk lichaam. Maar kunnen bijvoorbeeld ook aan water of zuurstof gekoppeld worden. Om dit te ontwikkelen zijn laboratoria nodig van het hoogste niveau en toevallig staat in Wuhan de enige categorie laboratorium in China. En waar begon de uitbraak!? Waar heeft Fauci gewerkt!? Wie heeft dat gefinancierd!? Wie beweerd stellig dat inentingen de enige oplossing voor deze “health epidemic is!? Wie heeft het WHO omgekocht!? etc. etc.

Ik weet dat dit allemaal luguber klinkt, maar vergeet niet dat er al veel vaker grote groepen mensen vergiftigd zijn. In bijv. Vietnam, Irak, 1e wereldoorlog (mosterdgas) en ik denk ook dat Spaanse griep een vergiftiging was. Aan het einde van de 2e Wereldoorlog waren mensen ondervoed en hadden natuurlijk heel erg last van stress. Die combinatie kan fatale gevolgen hebben, dat hebben wij het laatst half jaar meegemaakt. Maar dat hadden jullie zelf ook al geconstateerd.Maar de oorzaak en basis ligt in het bewust ziek maken van mensen, angst aan te jagen en beperkingen op te leggen.

Daarvoor zijn alle partijen die van belang zijn of invloed daar op hebben door Bill Gates omgekocht, dus ook het WHO. Zij sturen de regeringen op dit moment aan en bepalen wat er gebeurd. Politici zijn loopjongens geworden en dienen taken uit te voeren die in en bij het beleid passen dat moet worden doorgevoerd.

En vergeet niet dat fabrikanten van vaccins in de USA nooit en te nimmer aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de gevolgen van vaccins, ook niet bij dood van mensen die gevaccineerd zijn. Dit is dus een vrijbrief om mensen bewust ziek te maken, of nog erger!!!!!!!!!!!??????????

Ik hoop dat jullie dit allemaal begrijpen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

COVID-19 heeft niets te maken met een Virus
Het is een gevaarlijke een wereld regering agenda van de zieke pedos

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x