Homepagina » Mens en Dier » Jonge arts spreekt zich uit: ‘Er is geen killervirus. Echt niet. Dat is er gewoon niet’
arts

Jonge arts spreekt zich uit: ‘Er is geen killervirus. Echt niet. Dat is er gewoon niet’

Arts Kim van Oudenaarde was te gast in de podcast Een Oorlog Reeds Verloren om ‘de coronamythe die er is ontstaan te debunken’. “Er is geen killervirus. Echt niet. Dat is er gewoon niet,” zei ze aan tafel bij Sven Hulleman.

“We worden heel erg bang gemaakt door de media en ik wil dat we ons dat gaan beseffen. Door dat zogenaamde virus dat nu rondwaart zijn ons heel veel vrijheden afgenomen. En je kan denken dat we het helemaal niet zo slecht hebben in Nederland, maar het kader waar wij in mogen bewegen, wordt steeds kleiner gemaakt. Er worden steeds meer vrijheden van je afgepakt en het gaat alleen maar erger worden,” zei Van Oudenaarde, die ook de brandbrief van artsen over de coronamaatregelen ondertekende.

In die brief uiten bijna 2500 artsen en medisch specialisten hun bezorgdheid over de nauwelijks wetenschappelijk onderbouwde maatregelen van de overheid.

Van Oudenaarde benadrukt dat het heel belangrijk is om positief te denken. “Je hoeft nergens bang voor te zijn. Er is niks om bang voor te zijn. Echt niet,” zegt de arts.

Ik heb een eed gezworen

Op de vraag waarom ze zich hierover uitspreekt voor de camera antwoordt ze: “Er moet iets gebeuren. Ik neem nu mijn verantwoordelijkheid. Ik heb een eed gezworen dat ik de patiënt geen schade zal aanrichten. En ik ken mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving. Ik pak die handschoen op. Waar is de rest? Ik zou willen dat meer artsen zich uitspreken. Dit brengt ons niet tot een hoger gezondheidslevel. Dat gaat niet gebeuren met deze maatregelen. We zakken alleen maar meer af in de ellende.”

“Je kunt hier uit komen als je dat zelf wilt. Ga gezond eten, ga bewegen, pak de zonnestralen.” Op behandelingen hoeven we volgens de jonge arts niet te wachten: “Elke behandeling die er komt, wordt zwaar weggecensureerd. Daar mag je niet over praten. Er zijn heel veel artsen die zich uitspreken, maar daar mogen we niet over praten. We moeten wachten op het vaccin en er gaat een broddelwerk van een spoedwet komen.”

Ze geeft de mensen mee: “Het hoeft niet, doe het niet! Zeg gewoon nee! Sta op en kom op voor je rechten!”

[Een Oorlog Reeds Verloren]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
6 maanden geleden

Het is nog steeds niet bewezen dat ‘C-19’ een virus is. Er is nog steeds geen virus geisoleerd en ‘C-19’ voldoet ook niet aan de Koch’s Postulates.

https://humansarefree.com/2020/04/covid-19-fails-kochs-postulates.html

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Paul
6 maanden geleden

Klopt. De dag dat er wel bewijs is, komt niet. Wat er wel is? Een slap aftreksel van de Sturmabteilung. Schnautze! En natuurlijk Befehl ist Befehl !! Mijn hele pis is lauw.

Jan
Jan
Reactie op  jan doornbos
6 maanden geleden

Dat zag ik vandaag al in Kleef, net over de grens bij Nijmegen.
Wat een achterlijke taferelen zie je daar op straat zeg, echt bijna 40 procent loopt daar met zo’n smoellapje op.
Duitsers zijn zo wie zo een zeer volgzaam volk, daar weten we alles van, maar echt, wat een bizarre taferelen….

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Paul
6 maanden geleden

dan heb je zitten slapen, diverse universiteiten zijn er reeds in geslaagd covid-19 schoon te isoleren. even duckducken en je vind de artikelen.

Dolex
Dolex
Reactie op  Paul
5 maanden geleden

Klopt. Het virus heet SARS-CoV-2.

Philip
Philip
6 maanden geleden

Bill Gates Caught Off Guard When Questioned About Vaccines

https://www.youtube.com/watch?v=It2IFcc2oY0&feature=emb_logo

Zeker kijken voor het word verwijderd.

Jan V
Jan V
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

Alleen al het feit hoe hij zenuwachtig met zijn armen begint te zwaaien als hij zijn mond opendoet spreekt boekdelen. Hij liegt of het gedrukt staat.

Philip
Philip
Reactie op  Jan V
6 maanden geleden

Mits enige mensen kennis, kun je vrij snel zien/merken wanneer iemand aan het liegen is of in het nauw word gedreven.
Met Bil Gates viel het meteen op, het zelfde zie je vrij regelmatig terug met politici.

Alleen voor België, Bart de Wever van de NVA….die kan ik niet lezen en dat frustreert mij wel!!
Die gast toont geen emoties, zijn gezicht/lichaam staat als het ware altijd strak…brrrr.

salvar
salvar
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

@Philip

zelfs als hij gestrekt ligt zie nog geen emotie.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

https://lichaamstaaltraining.be/les4l/
Bill doet bijna alles wat hier beschreven wordt als een leugenaar.

Tony
Tony
6 maanden geleden

Hallo Sven en Kim,

het Corona virus is geen virus zoals wij dat kennen. Het moet er op lijken dat dit zo is. Het kan wel een gemanipuleerd virus zijn. Bill Gates heeft bijv. een patent op zo’n virus.

Vandaar dat de symptomen afwijken van alles wat de medici geleerd hebben. Jullie medici hebben denk ik weinig kennis van giftige stoffen, of er geen rekening mee gehouden dat dit een mogelijke oorzaak van vergiftiging is. Ik zou artsen adviseren naar effecten te gaan kijken/onderzoeken die verband houden met toxines of andere vormen van chemische vergiftiging. Wordt je dit als arts door de leidinggevenden verhindert, dan weet je al dat je op het goede spoor zit.

Neem daarbij in acht dat het ziektebeeld er natuurlijk uit moet zien, want dat mag natuurlijk niet teveel opvallen.

Denk bijvoorbeeld aan giftige beten van slangen, spinnen, etc. Deze giftige stoffen komen normaal als vloeistoffen in het menselijk lichaam. Maar kunnen bijvoorbeeld ook aan water of zuurstof gekoppeld worden. Om dit te ontwikkelen zijn laboratoria nodig van het hoogste niveau en toevallig staat in Wuhan de enige categorie laboratorium in China. En waar begon de uitbraak!? Waar heeft Fauci gewerkt!? Wie heeft dat gefinancierd!? Wie beweerd stellig dat inentingen de enige oplossing voor deze “health epidemic is!? Wie heeft het WHO omgekocht!? etc. etc.

Ik weet dat dit allemaal luguber klinkt, maar vergeet niet dat er al veel vaker grote groepen mensen vergiftigd zijn. In bijv. Vietnam, Irak, 1e wereldoorlog (mosterdgas) en ik denk ook dat Spaanse griep een vergiftiging was. Aan het einde van de 2e Wereldoorlog waren mensen ondervoed en hadden natuurlijk heel erg last van stress. Die combinatie kan fatale gevolgen hebben, dat hebben wij het laatst half jaar meegemaakt. Maar dat hadden jullie zelf ook al geconstateerd.Maar de oorzaak en basis ligt in het bewust ziek maken van mensen, angst aan te jagen en beperkingen op te leggen.

Daarvoor zijn alle partijen die van belang zijn of invloed daar op hebben door Bill Gates omgekocht, dus ook het WHO. Zij sturen de regeringen op dit moment aan en bepalen wat er gebeurd. Politici zijn loopjongens geworden en dienen taken uit te voeren die in en bij het beleid passen dat moet worden doorgevoerd.

En vergeet niet dat fabrikanten van vaccins in de USA nooit en te nimmer aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de gevolgen van vaccins, ook niet bij dood van mensen die gevaccineerd zijn. Dit is dus een vrijbrief om mensen bewust ziek te maken, of nog erger!!!!!!!!!!!??????????

Ik hoop dat jullie dit allemaal begrijpen.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Tony, waar haal je deze onzin vandaan ??

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Covid-19 is een exosoom: https://nl.wikipedia.org/wiki/Exosoom

PCR tests zijn gebaseerd op het vinden van exosomes: https://www.weblyf.com/2020/04/dr-andrew-kaufman-and-the-exosomes-coronavirus-truth/

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

COVID-19 heeft niets te maken met een Virus
Het is een gevaarlijke een wereld regering agenda van de zieke pedos

Jan V
Jan V
6 maanden geleden

Er is nooit een killervirus geweest. De regeringen en hogere machten zijn ziek, terwijl ze ons een ziekte proberen aan te praten. Geef hen maar zoveel mogelijk vaccins, dan zijn we mooi van die paniekzaaiers af.

Er is trouwens alweer een nieuwe podcast:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Zf86HwFAtE0&feature=emb_logo

Teun
Teun
6 maanden geleden

Een zeer ruime meerderheid van de wereldbevolking
gelooft helaas de officiële versie.

Philip
Philip
Reactie op  Teun
6 maanden geleden

Dat is ook zo, maar dat zijn dan ook mensen die alles geloven wat de media/politiek komen vertellen.
Dat zijn die zelfde leugenaars zoals indertijd met de Mexicaan griep (miljoenen doden werden voorspeld)
Dat zijn die zelfde leugenaars als indertijd met die massa vernietigingswapens in Irak, ze zijn nooit gevonden, ze waren er ook niet..ect…etc..

Mensen krijgen het toch niet geleerd, ik maak het dagelijks mee en onder Julie allen (de wakkere) zal dat ook wel het geval zijn.

Ik vertelde onlangs nog tegen de collega’s (verzorgers/verpleegsters) en familie dat een zekere Steven van gucht (België) geen viroloog is maar een dierenarts..je had die gezichten moeten zien..vol ongeloof!!

Teun
Teun
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

Dankzij die goedgelovige mensen worden wij straks allemaal, ook degenen die niet willen, meerdere malen verplicht gevaccineerd.

Philip
Philip
Reactie op  Teun
6 maanden geleden

Verplicht of niet, geen spuit voor mij, zal nooit gebeuren.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

alle virologen zijn in eerste lijn dierenartsen. om viroloog te worden moet je eerst die studie afronden. wat is je punt hier mee ?

Philip
Philip
Reactie op  BertRoermond
6 maanden geleden

Bil Gates is al geen viroloog 😛

Wat is een Viroloog?
Virologie is de studie naar virussen en hun eigenschappen. Een Viroloog is iemand die deze studie verricht. Het werk van een Viroloog wordt als belangrijk ervaren, omdat virussen een grote bedreiging voor de gezondheid kunnen zijn en wetenschap over deze virussen kan bijdragen aan het verminderen van de kans op gezondheidsrisico’s.

De precieze werkzaamheden van een Viroloog hangen sterk af van het bedrijf of van de organisatie waarvoor de Viroloog werkzaam is. Het kan zijn dat een Viroloog laboratorisch onderzoek naar virussen bij een bepaald type ziekte doet, maar het kan ook zijn dat een Viroloog betrokken is bij het maken van een plan om verspreiding van bepaalde virussen tegen te gaan.

https://www.nationaleberoepengids.nl/viroloog

Een dierenarts behandelt zieke of gewonde dieren.

Er zijn ook dierenartsen die geen dieren behandelen (niet-praktiserend). Zij hebben bijvoorbeeld een bestuur- en beleidsfunctie, een wetenschappelijke of onderwijsfunctie, of werken in de industrie, bijvoorbeeld bij een farmaceutisch bedrijf.

Elke dierenarts mag volgens de wet alle dieren onderzoeken en behandelen, alleen behandeling van de mens is verboden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Dierenarts

Een gigantisch probleem dus!!!!!!!!!!!

anoniem
anoniem
6 maanden geleden

Merkeltje begint nerveus te worden, 2de lockdown in germany is coming?

anoniem
anoniem
6 maanden geleden

Tenminste n dokter met roeping!

salvar
salvar
6 maanden geleden

we moeten bezig blijven er zullen er steeds meer bijkomen.
misschien denk je dat als je hier reageert dat , dat niet helpt , niets is minder waar.
hoe meer artsen etc. hoe meer volgers.

bravo kim geweldig.

Dolex
Dolex
5 maanden geleden

Prima, al die beweringen en verdachtmakingen. Maar ik zou zo graag weten waarom. Waarom zou men hier allerlei dingen geheim houden?

x

Check Also

guterres

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft ...

vaccinatie

Onrust over vaccinatiekader Gezondheidsraad: ‘Enge ontwikkeling!’

Een vaccinatiekader dat is ontwikkeld door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x