CoronaBuitenland

Amerikaanse CDC verwijdert stilletjes passage over mRNA-vaccins van website

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Tot voor kort viel op de website van het CDC, het Amerikaanse RIVM, te lezen dat het mRNA en het spike-eiwit na coronavaccinatie ‘niet lang in het lichaam blijven’.

“Onze cellen breken mRNA van deze vaccins af en ontdoen zich er binnen enkele dagen na vaccinatie van. Wetenschappers schatten dat het spike-eiwit, net als andere eiwitten die ons lichaam aanmaakt, tot enkele weken in het lichaam blijven,” stond op de website van het agentschap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Kan juistheid niet garanderen

De passage is plotseling verdwenen. Het lijkt erop dat het CDC dit gedeelte heeft verwijderd van zijn website.

Onderaan de website staat nog wel een klikbare link met de tekst ‘hoelang blijven mRNA en spike-eiwitten in het lichaam?’ Die verwijst naar Nebraska Medicine. Als je erop klikt, krijg je een melding dat ‘het CDC de juistheid van een niet-federale website niet kan garanderen’.

‘Feiten’

Twee andere ‘feiten’ over de mRNA-vaccins staan nog wel op de website van het CDC, maar de vraag is hoelang nog. Die ‘feiten’ zijn: ze kunnen anderen geen corona of andere ziektes geven en ze kunnen ons DNA niet beïnvloeden.


4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Het CDC, net zoals het RIVM, bestaat uit een stelletje nep wetenschappers, die uiteraard PRECIES datgene hebben verteld, wat hun voorgekauwd is door de bekende kliek. Dat hoef ik hier niet meer precies te beschrijven, want dat weten jullie wel.

Dus eerst, althans voor diegenen die vorig jaar de moeite hebben genomen om informatie betreffende de experimentele gentechinjectie te vergaren, om daarmee, in hun ogen, een gedegen besluit te kunnen nemen, met valse of in ieder geval verkeerde informatie op het verkeerde been zijn gezet.

Daarmee is dus gelijk de totale geloofwaardigheid in zijn geheel onderuit geschopt.

Dit geldt natuurlijk alleen maar voor een, zeer waarschijnlijk, kleine groep van mensen, die toch graag eerst wat informatie wilden vergaren. Deze groep is dus totaal in de zeik genomen. Deze zogenaamde wetenschappers konden helemaal niet van tevoren al inschatten, dat die ingespoten rotzooi na korte tijd zou verdwijnen.

Dat was natuurlijk gebaseerd op zogenaamd “natte vingerwerk” en een ECHTE wetenschapper onwaardig.

Deze mensen hadden veel beter onderzoek kunnen doen en de rapporten van ECHTE wetenschappers, zoals Malone en Bakhdi en vele anderen, kunnen lezen en hadden op basis daarvan de juiste beslissing kunnen nemen: namelijk NIET DOEN.

Maar natuurlijk heeft het gros van de mensen helemaal niet nagedacht over wat deze prikken zouden kunnen veroorzaken. Simpelweg door een ONTERECHT vertrouwen in artsen, verpleegkundigen en sowieso de farmaceutische industrie.

Zij hebben met een blind vertrouwen regeringsleiders, ministers van Volks(on)gezondheid en noem maar op, gevolgd. Dit natuurlijk voornamelijk gebaseerd op BLINDE ANGST.

En nu zitten dus miljoenen en miljoenen mensen met de gebakken peren.

En NOG zijn er mensen te vinden, die straks vol vertrouwen wéér in de rij in de prikstraat gaan staan.

Ik sprak gistermiddag een buurvrouw, dezelfde leeftijd als ik, met gigantisch veel klachten: van reuma, vermoeidheid en nu weer een rare bult in haar hals. En wat denken jullie?

Toen ik vroeg aan haar of ze nu wel een keer klaar was met die prikken (ze heeft er inmiddels VIER gehad) antwoordde ze: Maar natuurlijk ga ik dat doen, want ik zit in de risicogroep.

Dan ben je uitgesproken. Zo iemand is inmiddels zó gebrainwasht. Daar helpt geen lieve moeder meer aan. En ook geen wakkere buurvrouw.

Wil
Wil
1 jaar geleden

Buurman op de camping, prostaat kanker voor de Corona ging heel goed, na vaccinatie kanker terug. Chemo slaat niet aan uitbehandeld.
Buurman tegenover gevaccineerd, gaat camping verlaten ivm tumor bij de blaas. Dorpsfeest broer van een klant woensdag overleden aan darmkanker, werd zaterdag gebeld als hij nog afscheid wilde nemen moest hij snel zijn het lichaam werd zwart ook gevaccineerd. Er is een ramp gaande.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Op naar de volgende boosterprik.

Captain Zbik
Captain Zbik
1 jaar geleden

Kwestie van tijd, ergens na de mid term verkiezingen in de VS herfst dit jaar, dat CDC openlijk gaat toegeven dat mRNA puur vergif voor je is geweest en je DNA onherstelbaar beschadigd is. Dan begrijpen de naive slappende mainstreem volgers dat ze geen mensen meer zijn maar slechts op de aarde lopende wezens in eigendom van de mRNA patenthouders. Geboren als mens maar gestorven als mutant.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x