Universum

Bloedmaan luidt einde van de wereld in. Langste maansverduistering van deze eeuw leidt tot doemvoorspellingen

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Komende maand is er een spectaculaire bloedmaan te zien. En dus zijn er weer allerlei doempredikers die claimen dat het einde van de wereld nabij is.

Op 27 juli is er een maansverduistering te zien, die bijna twee uur zal duren. Het gaat om de langste eclips van deze eeuw.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Aangezien de maan tijdens de verduistering rood kleurt, wordt er ook wel van een bloedmaan gesproken.

Maan in bloed

Doemdenkers als John Hagee en Mark Blitz hebben een parallel getrokken tussen de zogeheten tetrade, een reeks van vier maansverduisteringen, en het einde van de aarde zoals omschreven in de Bijbel.

Deze tetrade eindigde echter in de september 2014 en we zijn er nog steeds.

De bloedmaan heeft betrekking op het Bijbelboek Joël, waarin valt te lezen: “De zon zal veranderd worden in duisternis, en de maan in bloed, eer dat die grote en vreselijke dag des Heeren komt.”

Staat vol

YouTube staat vol met filmpjes van doempredikers die het einde van de wereld voorspellen.

Irvin Baxter, die al sinds de jaren tachtig voorspellingen doet over het einde der tijden, is één van de mensen die wijst op de passages in het Bijbelboek Joël.

Grootste profetische vervulling

“De Bijbel leert ons dat het einde der tijden aanstaande is en dat het de grootste profetische vervulling van de afgelopen 2000 jaar zal zijn,” zei hij.

De totale maansverduistering duurt in totaal één uur en 43 minuten en is te zien in grote delen van Europa, Azië, Australië, zuidelijke delen van Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Shockley
Shockley
5 jaren geleden

Soms zou ik willen dat een virus de wereld zou overgaan en alleen religieuze waanzinnigen, elitairen en ander gespuis zou treffen…Maar ja dat zou weer het motto “Leven en laat leven” teniet doen

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Mooi zo, eindelijk het einde van -deze- wereld en gaan we eindelijk na tig duizenden jaren over naar een nieuwe wereld.

Of dat een betere is moet nog blijken, maar om in doemscenario’s te preken moet dat wel gebeuren met een onderbouwing. Neem bijv. de kunstmatig opgeklopte markten met gratis biljoenen/trillions euro/dollars door een satanische ECB en FED banken, in de markten weggezet met de bedoeling de boel zo te manipuleren dat aan het eind van deze gratis geldmarkt festijn de boel wederom kunstmatig implodeert en vandaar uit een verschrikkelijke, mondiale, zionistische machtsbolwerk kan ontstaan (volgens de bijbelse profetieën de grote verdrukking)…..Of krijgen we het juist andersom en positief en eindelijk de grote bevrijding en opruiming van de reeds huidige aanwezige grote verdrukking en zullen de nazi zionisten met pek en veren door de straten worden gejaagd en de macht worden teruggegeven aan een nieuwe, zuivere en oprechte macht?

René van Zalk
René van Zalk
5 jaren geleden

Bloedmanen zijn er door de eeuwen heen altijd geweest. De wereld is al die tijd nooit vergaan. Grote onzin dus. Tussen Iran en de USA staat er wel wat te gebeuren. De criminelen in Teheran moeten een kopje kleiner gemaakt worden, ze verzieken de wereld met het verspreiden (en ondersteunen) van terror. De inlichtingendiensten van de USA en Israël hebben inmiddels genoeg bewijs tegen de Iraanse leiders verzameld.

Dommelectueel
Dommelectueel
5 jaren geleden

Met rutte heb je geen bloedmaan nodig.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x