Mens en Dier

Arts op Malieveld: ‘We moeten strijden voor onze vrijheid’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren vond op het Malieveld opnieuw een demonstratie plaats tegen de coronamaatregelen. De demonstranten zijn het niet eens met de geldende maatregelen. Vooral het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje vinden ze niet nodig. Het protest was georganiseerd door het Algemeen Burger Collectief, dat het aftreden van premier Rutte en minister De Jonge eist. De politici brengen de geestelijke, maatschappelijke en lichamelijke gezondheid in gevaar, aldus de groep.

Er waren meerdere sprekers op het Malieveld, waaronder arts en psychiater Renate Tillema. “Ik wil even een paar feiten op een rij zetten over het coronavirus: 98 procent van de mensen heeft nauwelijks of geen klachten. Twee procent krijgt wel klachten en 0,35 procent daarvan belandt op de intensive care. Het verloop is volgens deskundigen gelijk geweest aan een milde griep. En nu worden we klaargestoomd voor een zogenaamde tweede golf. Het aantal besmettingen zou toenemen, maar de ziekenhuizen blijven leeg. Toch blijven we in angst leven. Hoe kan dat?” vroeg ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze verwees naar een uitspraak van hoogleraar Michaéla Schippers van de Erasmus Universiteit, die zegt dat we nu in een wereldwijde psychische gevangenis leven.

Tillema merkte op dat mensen uit de zorg worden bekritiseerd, gecensureerd of geïntimideerd als ze niet de mainstream mening uiten. “Ik heb dit afgelopen week aan den lijve ondervonden. Mensen nemen contact op met mijn collega’s om mij zwart te maken. Ik zou valse verklaringen afgeven en zou als een krankzinnige speechen. Of ze me daar even op aan wilden spreken. Als klap op de vuurpijl zijn er 3 meldingen gedaan bij de inspectie, die een nader onderzoek heeft ingesteld.”

“Dit raakt mij,” zei ze geëmotioneerd.

We moeten strijden voor onze vrijheid

“Wat mij verder opvalt, is dat de 1,5 metermaatschappij koste wat kost wordt doorgedrukt, ook al is het virus geen killervirus. Koste wat kost lijken we met z’n allen aan het vaccin te moeten. Het maakt daarbij niet uit dat onze grondrechten worden geschonden en dat onze vrijheid ons wordt ontnomen. Er zijn nu al studies waaruit blijkt dat kinderen enorm lijden onder alle maatregelen. Wij volwassenen zijn het aan onze kinderen verschuldigd dat we opstaan voor onze rechten en hun rechten.”

“We moeten strijden voor onze vrijheid. We moeten zorgen dat de volksvertegenwoordigers weer het volk vertegenwoordigen, dat zij eerlijk en transparant zijn over hun besluitvorming.”

Ze houdt de politici verantwoordelijk voor elke dode die nog gaat vallen als gevolg van deze buitenproportionele maatregelen. “Er komt een dag dat jullie aan ons verantwoording moeten afleggen over wat er de afgelopen maanden is gebeurd. De vele doden die onnodig zijn gevallen door de buitenproportionele maatregelen omdat er geen zorg beschikbaar was, de jongeren die in de cel zijn gegooid omdat ze geen mondkapje droegen en de ouderen die in elkaar zijn geslagen door de politie. Weerloze mensen aan de kant gemept als oud vuil. Dat doet mij pijn.”

De speech van Tillema op het Malieveld is onder meer hier terug te zien via de livestream van Mita Overvliet, een vriendin van haar (vanaf 1:17:40).

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
3 jaren geleden

Waar is de vechtlust voor het “leven” van alle Nederlanders, waarom blijft het merendeel als een zombie in angst voor de TV hangen (met mondkapje om). Als er niet snel iets gebeurt dan is het te laat….

GeVanK
GeVanK
3 jaren geleden

zonder revolutie gaan we nooit meer terug naar normaal: https://www.bitchute.com/video/NsouIpQ8I50/

Sjaak
Sjaak
3 jaren geleden

Een arts die zegt dat we moeten strijden voor onze vrijheid. De mens moet gaan inzien wie de groep is die aan onze gevangenis zonder tralies vertegenwoordigd. Pas dan worden die vertegenwoordigers ook wakker!!!

Jan V
Jan V
3 jaren geleden

De artsen vragen zich af waarom we ‘in angst blijven leven’. Blijkbaar leven ze in hun eigen bubbeltje, want als ze enig onderzoek doen dan mag toch duidelijk zijn dat de NWO er in rap tempo doorheen gejast wordt. Zo zie je maar; hoger opgeleid betekent niet dat iemand slimmer is.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x