Homepagina » Mens en Dier » Arts op Malieveld: ‘We moeten strijden voor onze vrijheid’
malieveld
Foto: Leonhard Lenz CC0 1.0

Arts op Malieveld: ‘We moeten strijden voor onze vrijheid’

Gisteren vond op het Malieveld opnieuw een demonstratie plaats tegen de coronamaatregelen. De demonstranten zijn het niet eens met de geldende maatregelen. Vooral het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje vinden ze niet nodig. Het protest was georganiseerd door het Algemeen Burger Collectief, dat het aftreden van premier Rutte en minister De Jonge eist. De politici brengen de geestelijke, maatschappelijke en lichamelijke gezondheid in gevaar, aldus de groep.

Er waren meerdere sprekers op het Malieveld, waaronder arts en psychiater Renate Tillema. “Ik wil even een paar feiten op een rij zetten over het coronavirus: 98 procent van de mensen heeft nauwelijks of geen klachten. Twee procent krijgt wel klachten en 0,35 procent daarvan belandt op de intensive care. Het verloop is volgens deskundigen gelijk geweest aan een milde griep. En nu worden we klaargestoomd voor een zogenaamde tweede golf. Het aantal besmettingen zou toenemen, maar de ziekenhuizen blijven leeg. Toch blijven we in angst leven. Hoe kan dat?” vroeg ze.

Ze verwees naar een uitspraak van hoogleraar Michaéla Schippers van de Erasmus Universiteit, die zegt dat we nu in een wereldwijde psychische gevangenis leven.

Tillema merkte op dat mensen uit de zorg worden bekritiseerd, gecensureerd of geïntimideerd als ze niet de mainstream mening uiten. “Ik heb dit afgelopen week aan den lijve ondervonden. Mensen nemen contact op met mijn collega’s om mij zwart te maken. Ik zou valse verklaringen afgeven en zou als een krankzinnige speechen. Of ze me daar even op aan wilden spreken. Als klap op de vuurpijl zijn er 3 meldingen gedaan bij de inspectie, die een nader onderzoek heeft ingesteld.”

“Dit raakt mij,” zei ze geëmotioneerd.

We moeten strijden voor onze vrijheid

“Wat mij verder opvalt, is dat de 1,5 metermaatschappij koste wat kost wordt doorgedrukt, ook al is het virus geen killervirus. Koste wat kost lijken we met z’n allen aan het vaccin te moeten. Het maakt daarbij niet uit dat onze grondrechten worden geschonden en dat onze vrijheid ons wordt ontnomen. Er zijn nu al studies waaruit blijkt dat kinderen enorm lijden onder alle maatregelen. Wij volwassenen zijn het aan onze kinderen verschuldigd dat we opstaan voor onze rechten en hun rechten.”

“We moeten strijden voor onze vrijheid. We moeten zorgen dat de volksvertegenwoordigers weer het volk vertegenwoordigen, dat zij eerlijk en transparant zijn over hun besluitvorming.”

Ze houdt de politici verantwoordelijk voor elke dode die nog gaat vallen als gevolg van deze buitenproportionele maatregelen. “Er komt een dag dat jullie aan ons verantwoording moeten afleggen over wat er de afgelopen maanden is gebeurd. De vele doden die onnodig zijn gevallen door de buitenproportionele maatregelen omdat er geen zorg beschikbaar was, de jongeren die in de cel zijn gegooid omdat ze geen mondkapje droegen en de ouderen die in elkaar zijn geslagen door de politie. Weerloze mensen aan de kant gemept als oud vuil. Dat doet mij pijn.”

De speech van Tillema op het Malieveld is onder meer hier terug te zien via de livestream van Mita Overvliet, een vriendin van haar (vanaf 1:17:40).

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
6 maanden geleden

Waar is de vechtlust voor het “leven” van alle Nederlanders, waarom blijft het merendeel als een zombie in angst voor de TV hangen (met mondkapje om). Als er niet snel iets gebeurt dan is het te laat….

GeVanK
GeVanK
6 maanden geleden

zonder revolutie gaan we nooit meer terug naar normaal: https://www.bitchute.com/video/NsouIpQ8I50/

salvar
salvar
Reactie op  GeVanK
6 maanden geleden

zo en nu allemaal aan de bak , buiten de landverraders.
ze heeft volkomen gelijk , rutte en de hele zooi opzouten met je mondkapje en je 1,5 meter.

nog steeds geen zieke in de wijk?
bij U wel??????
buiten natuurlijk een verkoudheid wat normaal is.
laat je niet in de luren leggen want het zijn krankzinnigen die op dit moment regeren.

kom hillema gewoon doorgaan en bedankt voor je inzet.

Sjaak
Sjaak
6 maanden geleden

Een arts die zegt dat we moeten strijden voor onze vrijheid. De mens moet gaan inzien wie de groep is die aan onze gevangenis zonder tralies vertegenwoordigd. Pas dan worden die vertegenwoordigers ook wakker!!!

Jan V
Jan V
6 maanden geleden

De artsen vragen zich af waarom we ‘in angst blijven leven’. Blijkbaar leven ze in hun eigen bubbeltje, want als ze enig onderzoek doen dan mag toch duidelijk zijn dat de NWO er in rap tempo doorheen gejast wordt. Zo zie je maar; hoger opgeleid betekent niet dat iemand slimmer is.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

1.5 meter is voor :
Dit zal wereldwijd gebeuren onder het mom van de noodwetten van Covid 19,
https://youtu.be/ikvCl5otEos
Security leak reveals Chinese government surveillance of more ethnic minorities

sterntaler
sterntaler
6 maanden geleden
Ron Swart
Ron Swart
6 maanden geleden

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft een kort geding tegen de Nederlandse overheid over de krankzinnige maatregelen verloren. In België is een groep burgers naar de rechter gestapt i.v.m. de idiote maatregelen m.b.t. isolatie van bewoners van rust- en verpleeghuizen. De rechterlijke macht is geheel op de hand van de Khazaarse satanisten.

remi
remi
6 maanden geleden

deze is ook wel leuk.

Bombshell Evidence that COVID RNA Base Pairs are Identical to Chromosome 8 Human DNA

https://www.youtube.com/watch?v=5y1KzCKrZ3A

leuk kanaaltje ze verteld ook veel over de germ theorie want dat is het, een theorie, die de huidige industrie goed uitkomt, en de field theorie, en de 21 stadia van somatids.

dank aan de gene die hier ooit ook een video poste van haar kanaal.

Mikkel
Mikkel
6 maanden geleden

De blinde volgers en nieuwe NSB’ers zijn totaal krankzinnig geworden, Dát is de ziekte die werkelijk heerst. Al die mensen zouden we moeten opsluiten, zodat de mensen met gezond verstand het oude normaal weer kunnen oppakken.

Dirk
Dirk
6 maanden geleden

Het is allemaal vreselijk en we moeten opstaan want het is al te laat.

x

Check Also

corona

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Enkele dagen geleden was er in de ...

hydroxychloroquine

Leugens mainstream media over hydroxychloroquine hebben duizenden levens gekost

Al vanaf het begin van de pandemie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x