Mens en Dier

Taboe: jongens en meisjes worden in de EU als moderne huisslaven gehouden. Kijk deze schokkende docu over kinderhandel

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De illegale handel in moderne slaven bloeit in Europa. Filmmaakster Sylvia Nagel schetst in haar documentaire Kinderhandel een schokkend beeld van de industrie die hier omheen is ontstaan.

Ze laat zien hoe jonge mensen worden behandeld als een product. En deze producten hebben op de illegale markt een hoge prijs.

Kinderhandel is erg lucratief. Jongens en meisjes worden in westerse landen nog steeds in het geheim als moderne ‘huisslaven’ gehouden, seksueel uitgebuit of tot prostitutie gedwongen.

Handelswaar

De kinderen zijn afkomstig uit Afrika of Oost-Europa en worden door smokkelaars naar de EU gebracht als handelswaar. Ze komen ook uit Duitsland en Frankrijk.

Nagel ontmoette een aantal van deze jonge mensen – wiens ziel werd gebroken – in Duitsland, Frankrijk en Oekraïne.

Geen rol

Kinderhandel is binnen de samenleving en politiek een taboethema en er wordt maar weinig tegen gedaan. “Iedereen kijkt weg,” klinkt het.

“De handel met minderjarigen speelt in de politiek geen rol,” klaagt plaatsvervangend burgemeester van Parijs Helene Bidard.

De documentaire is voor de Duitssprekenden onder ons hier te bekijken.

[Arte]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zonnemax
Zonnemax
4 jaren geleden

In een doorgeslagen liberale marktmaatschappij waarin mensen alleen nog aan IK denken en in IK Zijn, kun je dit soort uitwassen verwachten. De wereld van Samen Zijn is steeds verder van het huidige menselijke denken verwijderd.

dna
dna
4 jaren geleden

Dat is omdat ze zelf in die kindelhandel zitten. Als je een bonus geeft van een flink bedrag aan een jeugdbeschermer per uitgeplaatst kind. Wordt de prikkel pervers en is het ordinaire kinderhandel. Pleegouders zijn beter af qua inkomen, vandaar vaak ook meerdere kinderen in huis. Dat inkomen per kind wordt bij de belasting niet gezien als inkomen en hoeft niet opgegeven te worden.Gebeuren daar vreemde dingen.

Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

Heb de docu eventjes opgezet en……snel weer afgezet.

Walgelijk…….maarrrrrrrrr, wen er maar vast aan!!

Ik ken dit soort praktijken, weet er veel vanaf, zelfs hoe dit in zijn werk gaat, echter dit valt én staat onder andere met het VERKEL én PRUTTE hun open grenzen beleid!

Oostblokmeisjes worden in de regel TE KOOP AANGEBODEN voor ongeveer 2500 eurootjes en dan zijn de meisjes ongeveer 11 tot 12 jaar maar zoals ik al zei, wen er maar aan én snel want in Zweden is reeds de gedeeltelijke SHARIA wetgeving VAN KRACHT en ook hier BINNENKORT, mooi toch, of niet!!

Dan is het tenminste WETTELIJK geregeld, want regeltjes daar zijn ze in het poppentheater van Pinnokkio
helemaal weg van en vooral als WIJ ons er niet meer mee kunnen bemoeien!!

Echter bedenk wel dat de oud secretaris generaal van nota bene justitie ZELF VERDACHT WERD VAN KINDERMISBRUIK EN NIET ALLEEN DAT MAAR DIT GEWELDIGE FIJNE HEERSCHAP MOCHT GEWOON ZIJN GANG BLIJVEN GAAN!!!

Wat een walgelijke wereld worden we binnengeloodst door onze vieze vuile psychopatische bestuurdertjes in de Haagse poppenkast. Om te huilen nietwaar……

Maar beste lezers, de politie gaat dit niet voor deze kindertjes oplossen, en “onze psycopatici” ook niet want die denken uitsluitend aan hun BILDERBERGAGENDA en hoe ze a.s.a.p. het Koudenhove-Calergiplannetje door onze achterlijke strotten geduwd krijgen want WIJ worden vervangen door…..nou ja, u weet dit natuurlijk wel, en al heeeeel lang!

Er is nog maar 1 oplossing welke met de dag moeilijker uitvoerbaar wordt en dat is………..hier op de toetsenborden schermvervuiling blijven plegen….toch!!!

People, keep dreaming…….

Een kokende Gladiator!

elles
elles
4 jaren geleden

Tja en maar zeuren over de slavernij van 200 jasr geleden, laten vooral alle borden van straten en bruggen de namen veranderen om maar geen zieltjes te kwetsen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x