Mens en Dier

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar een heel ander soort dan de media ons willen doen geloven, zegt de Nederlands-Australische singer-songwriter Ilitsya op Instagram. Op haar pagina staat prominent in beeld: ‘The virus is a scam’. Haar advies? Dat betreft je tv, een sterke rechterarm en een honkbalknuppel.

“Stay happy, stay healthy, en laat je vooral niet gek maken. Ook aan dit spannende seizoen van ‘de mensheid op aarde’ komt wel weer een eind,” schrijft ze.

“Weet je wat het is mensen; er is helemaal niet zo heel veel aan de hand. Iedereen praat erover en doet alsof er wel heel veel aan de hand is. En we hebben zo veel films gekeken, dat als wij een goede acteur zien of een slechte acteur, wij al snel overtuigd zijn dat er van alles aan de hand is,” zegt ze in een filmpje.

Domme mensen-pandemie

In de Verenigde Staten zijn inmiddels meer dan 200.000 mensen gestorven met corona. “Het schijnt dat daar ieder jaar meer dan 600.000 mensen sterven aan kanker. Waar is de kankerepidemie? Waar is de kankerpandemie? Ik heb ‘m niet gezien. Volgens mij hebben wij in deze wereld last van één ding: domme mensen-pandemie. Omdat we alles geloven wat er op tv komt.”

“Gooi je tv lekker uit het raam of steek ‘m in de fik. Of gebruik een honkbalknuppel. Ik zou ‘m gewoon even uitzetten,” zegt de singer-songwriter.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GEEN Schaap
GEEN Schaap
1 jaar geleden

Doe maar – Doris Day.
Toepasselijk in deze.

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Die houden we er in de ‘domme mensen pandemie’. Benieuwd of de Pipo schoenen en avondklokken nog aan te slepen zijn.

Thom
Thom
1 jaar geleden

Goed idee !
TV’s zijn leugenmachines !
Weg ermee.

Ammenooitniet
Ammenooitniet
1 jaar geleden

Well said

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x