Homepagina » Mens en Dier » Onderzoekers: DNA bewijst dat Bigfoot echt is
Onderzoekers: DNA bewijst dat Bigfoot bestaat

Onderzoekers: DNA bewijst dat Bigfoot echt is

Bigfoot bestaat. Dat zegt althans een groep onderzoekers uit Colorado die naar eigen zeggen bewijs heeft voor zijn bestaan.

Onderzoeker Dave Paulides is ervan overtuigd dat Bigfoot niet zo vaag is als op de meeste foto’s van mensen die beweren het mythologische wezen te hebben gezien.

“Dit DNA is met niets te vergelijken,” zei Paulides. Hij voegde toe dat Bigfoot tussen de 2 en 2,5 meter lang is en ongeveer 360 tot 450 kilo weegt.

Onbekende soort

“Het is makkelijk om te zeggen dat iets gek is,” ging hij verder. “Als je je hele leven onder de grond hebt geleefd klinkt het ook gek dat 400 mensen in een vliegtuig kunnen vliegen.”

Paulides zei dat zijn onderzoeksgroep honderden DNA-monsters heeft verzameld. Hij zocht voornamelijk in Noord-Californië. Hij zei dat haren van een Sasquatch genetisch zijn onderzocht en wezen op het bestaan van een nog onbekende soort.

“Dit is geen dier,” zei Paulides. “Dit is een ondersoort van een mens en we denken dat ze in groepen rondtrekken.” Er zijn nog geen onderzoeksinstituten die het DNA-onderzoek hebben bevestigd, maar Paulides zei dat er ieder jaar duizenden waarnemingen zijn. Ze worden gezien in Californië, Tennessee en Colorado, aldus Paulides.

Verschrikkelijke Sneeuwman

Volgens zijn organisatie staan Sasquatsch, Yeti, Bigfoot en de Verschrikkelijke Sneeuwman nog niet op de lijst van de meer dan 900 soorten die van nature voorkomen in Colorado. “Ik denk dat de overheid op de hoogte is van de kwestie, maar het moeilijk vindt om iets te erkennen waar ze duidelijk geen vat op heeft,” zei Paulides.

Paulides is verrast dat er niet meer mensen zijn die Bigfoot hebben gezien. Hij schat dat er tot wel 50.000 in de wildernis leven.

Bron: Cbslocal.com Foto: CBS

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ro44bin
ro44bin
8 jaren geleden

Ah, groep X meldt zich met bewijs van Bigfoot! Toch alweer de 3e keer sinds ik op Niburu zit dat er tijdelijk ‘bewijs’ gevonden word.

blup
blup
8 jaren geleden

Toevallig. Net voordat ik naar Niburu.nl ging, kwam ik dit tegen: http://quasi-mundo.com/2013/02/footage-of-sasquatch-footprints-shows-unique-gait-video/
Is die kerel van Discovery Channel. Maar toch..

Ik begrijp Paulides niet. Er zijn juist heel veel mensen die een ontmoeting hebben gehad met Bigfoot.

silversurfer
silversurfer
8 jaren geleden

Big foot bestaat in onze fantasie en in paralele universums.
dat wil nog niet zeggen dat ze hier met z,n 50 duizenden rond rennen op deze planeet.

keihard ertegenaan
keihard ertegenaan
8 jaren geleden

@#2, Blup. klopt. er is daar ook een ander artikel op die site met meer informatie over de dna structuur etc.. http://quasi-mundo.com/2013/02/three-bigfoot-genomes-sequenced-in-5-year-dna-study/

x

Check Also

eindhoven

Ondertussen in Eindhoven: ‘Het lijkt net of je in een heropvoedingskamp terecht bent gekomen’

Inwoners van Eindhoven klagen over een luide ...

voetballer

Media: puur ‘toeval’ dat zoveel voetballers plotseling in elkaar zakken

In de afgelopen weken en maanden zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x