Homepagina » Gezondheid » Jongetje (4) weggehaald bij ouders omdat ze hem cannabis in plaats van chemotherapie gaven. Zo reageert zijn moeder
Jongetje (4) weggehaald bij ouders omdat ze hem cannabis in plaats van chemotherapie gaven. Zo reageert zijn moeder
Foto: Facebook/Taylor Bland

Jongetje (4) weggehaald bij ouders omdat ze hem cannabis in plaats van chemotherapie gaven. Zo reageert zijn moeder

Een 4-jarig jongetje uit Florida is afgelopen maand bij zijn ouders weggehaald omdat zij hem op een holistische manier wilden behandelen.

Een rechter oordeelde dat de ouders het jongetje, dat aan leukemie lijdt, in gevaar brachten door de behandeling met chemotherapie stop te zetten.

Nadat ouders Taylor Bland-Ball en Joshua McAdams naar een andere staat waren gegaan voor een second opinion, werden ze uit het ouderlijk gezag ontzet.

CBD- en THC-olie

De ouders hadden besloten om hun zoon CBD- en THC-olie te geven.

In een video op Facebook zei Bland-Ball dat haar zoontje was ontslagen uit het ziekenhuis ‘omdat er geen kankercellen meer in zijn lichaam waren te zien’.

De rechter bepaalde dat Noah McAdams 28 dagen lang chemotherapie moet ondergaan in het Johns Hopkins All Children’s Hospital.

Dodelijker

“We zijn erg teleurgesteld dat ze hem chemotherapie willen geven, aangezien in de rechtbank alle bijwerkingen werden opgesomd, waaronder sterfte,” zei Bland-Ball.

Ze heeft gelijk. Uit een Britse studie is gebleken dat chemotherapie in veel gevallen dodelijker is dan de ziekte zelf.

Twee keer langer

Daarnaast is aangetoond dat patiënten die cannabis krijgen, bijna twee keer langer leven.

De rechtbank gaat dus niet alleen voorbij aan de wensen van de ouders, maar ook aan het nieuwste wetenschappelijke onderzoek.

Noah woont nu bij zijn opa en oma.

[TFTP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Johan schreef:

  Rechter of wie dan ook. Je blijft met je gore vieze poten van mensen af en al helemaal van kinderen!

  Heb schijt aan jullie allemaal die dat tegenbeweren en gaat daarom ook de consequenties daarvan krijgen.

  Je bent gewaarschuwd

  Groet Johan

  24 likes
  • wow schreef:

   Johan gabber je hebt helemaal gelijk,…Daarom ben ik ook hier, om ervoor te zorgen dat nu en in de toekomst niemand meer, (om in jouw woorden te blijven) met hun gore vieze poten aan kinderen komen! Want zo is het . Hulde Johan!!

   18 likes
   • Erde schreef:

    Ik moest vluchten naar Portugal omdat de staat met haar vuile poten aan mijn kind wilden komen. Redenen waren een paar wietplantjes tegen de pijn en de nodige kritiek op de maatschappij. De twee! wietplantjes die ik groeide in nabijheid van mijn zoontje werden als een vorm van kindermishandeling gezien, en ik kreeg daardoor veilig thuis op mijn dak. Nu had ik al langer problemen omdat ik weigerde mijn zoontje onder doktersbehandeling te stellen omdat de school waar op hij zat diagnosteerde dat hij ADHD had. Daarop stuurden zij een heel leger hulpverlening op ons af. Ik heb twee dagen vast gezeten voor twee! plantjes. Mijn zoontje is door deze toestanden depressief geworden. Hij wilde niet meer naar school. Vanwehe de vervelende gesprekken met de IB’er zei hij. Ook hadden zij buiten mijn weten om een psycholoog ingeschakeld om gesprekken met mijn zoontje te voeren. Huilend ging hj naar school, en huilend kwam hij terug, tot het echt niet meer ging. Daarop kreeg ik veilig thuis en de schoolinspectie op mijn dak. Zij legden de schuld bij mij en de thuis situatie neer. Hij moest of terug naar school en verplichte therapie, of anders zouden zij hun maatregelen nemen. Dit was voor mij de druppel. Wij waren echt heel bang! Ik heb toen besloten een ticket te kopen. Stilletjes hebben wij ons huis geruimd en hebben wij ‘s morgens in alle vroegte het land verlaten.
    Ik leef hier in alle rust en vrede. Ben soms nog wel eens een beetje bang voor wat de Nederlandse staat nog in petto heeft. Ik durf ook niet meer terug. En dat ik heb moeten vluchten doet mij pijn in het hart. Ik kan het hier ook aan niemand vertellen, en voel mij daarom vaak onbegrepen en heel alleen. Portugal is een prachtig land, en ik leef hier heel prettig. Maar ik was toch liever op een andere manier vertrokken.

    10 likes
   • Rob schreef:

    @ Johan en wow

    Om te beginnen, een goede houding. Hoe doen jullie dat, of hoe gaan jullie dat doen, in het dagelijkse leven? Gaan jullie de hele macht structuur ontmantelen en de pedofielen, satanisten, globalisten etc, die het leven vernietigen, arresteren en berechten?

    5 likes
 • Elise schreef:

  Er worden ook veel fouten gemaakt in ziekenhuizen. Verkeerde diagnoses. Er bestaan ook kinderziektes, die verschillende bloedlichaampjes kunnen verlagen. Dat het kind al vrijwel snel schoon is, dat moet ook onderzocht worden.
  Of moet de behandeling doorgaan omdat men in het begin er toestemming voor heeft gegeven en draait het hier om geld?
  Zou wel fijn zijn als de reden(uitspraak rechter) hier geheel bekend wordt geschreven om er iets over te zeggen.

  5 likes
 • Jets schreef:

  Ik heb al 13,5 jaar een kwaadaardige hersentumor, die maar blijft groeien. Danzij het gebruik van pure mediwietolie is de groei enkele maanden geleden gestopt. Ik heb na mijn eerste operatie gelijk 30 bestralingen gehad en in 2017 heb ik eeb heel jaar aan de chemopillen gezeten. Ik had het kunnen weten.
  Halverwege de chemo behandeling kreeg ik uitslag en jeuk over mijn hele lichaaam. Al met al, kreeg ik nog een zak vol pillen mee, tegen de bijwerkingen. Maar deze pillen hadden ook allemaal hun bijwerkingen.

  Sinds bein van dit jaar ben ik RSO gaan gebruiken. En, het helpt.

  4 likes
 • x

  Check Also

  cannabis

  Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

  In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

  canadese

  Canadese wetenschappers claimen dat ‘medicinale cannabis’ kan helpen tegen Covid-19

  Canadese wetenschappers hebben tegen een tv-zender gezegd ...

  >