Paranormaal

Helderziende tweeling ‘voorspelde 9/11 en heeft contact met Michael Jackson en prinses Diana’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 50-jarige Amerikaanse tweeling claimt de aanslagen op 11 september 2001 ruim van tevoren te hebben voorspeld. Terry en Linda Jamison zagen naar eigen zeggen de aanslag op de Twin Towers in 2000 al aankomen.

Daarnaast beweert de tweeling te kunnen communiceren met overleden beroemdheden zoals Michael Jackson en prinses Diana. Sinds 1990 schrijven de twee hun voorspellingen op. Aan het begin van elk jaar maken ze een lijst met dingen die gaan gebeuren. Linda zei dat ze al nachtmerries had over de tsunami in 2004 voordat de ramp daadwerkelijk plaatsvond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Rellen in Ferguson

Een jaar voordat het WTC in 2001 werd geraakt, waarschuwde het tweetal op een radiozender voor de aanslag. “We zeiden dat de ramp voor 2010 zou plaatsvinden en dat er duizenden mensen bij zouden omkomen,” zei Terry. “We zeiden ook dat er een aantal aanvallen zouden plaatsvinden op overheidsgebouwen. Mensen waren onder de indruk van de details die we gaven.”

Begin 2014 voorspelde de tweeling de rellen in Baltimore. Die zouden uiteindelijk in november dat jaar plaatsvinden in Ferguson. Ook voorspelden Linda en Terry naar eigen zeggen de cyberaanval op Sony en de bomaanslag bij de marathon in Boston.

Andere dimensie

Het tweetal groeide op in Pennsylvania. Op 20-jarige leeftijd begonnen de zusjes nachtmerries te krijgen over ‘toekomstige gebeurtenissen’. Toen ze 25 jaar oud was ontdekte Linda dat ze geesten kon channelen door middel van ‘automatisch schrift’. Dit gaat volgens Linda via een andere dimensie.

De tweeling zegt te werken met geesten in een ‘zielencollectief’. “We werken vanaf het begin met ze en dat is de reden dat we onze voorspellingen kunnen doen,” zei Linda. De twee presenteren hun voorspellingen ieder jaar in januari als ‘empirisch bewijs’.

[Daily Star, Mirror]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gery
gery
8 jaren geleden

Er gaan geruchten dat Lady Di nog leeft en met Dodi een rustig leventje leidt.. Het lijkt soms dat bijna alles wat je leest hoort of ziet verwarring sticht. Of aandacht van de massa afgeleid moet worden. Van wat vraag ik me af

Sergeant yves
Sergeant yves
8 jaren geleden

lady Diane en Micheal. jackson ? dan zijn dit ongetwijfeld boodschappen uit de hel .

Mike
Mike
8 jaren geleden

En hebben ze ook nieuws? Heel leuk en aardig dat ze dingen kunnen voorspellen, maar hebben ze al signalen doorgekregen voor de komende tijd?

Aan “zie-je-wel-voorspellingen” achteraf hebben we niet zo veel…

Ferry
Ferry
8 jaren geleden

Hier de voorspellingen..;)

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x