Homepagina » Paranormaal » Helderziende tweeling ‘voorspelde 9/11 en heeft contact met Michael Jackson en prinses Diana’
Helderziende tweeling 'voorspelde 9/11 en heeft contact met Michael Jackson en prinses Diana'

Helderziende tweeling ‘voorspelde 9/11 en heeft contact met Michael Jackson en prinses Diana’

Een 50-jarige Amerikaanse tweeling claimt de aanslagen op 11 september 2001 ruim van tevoren te hebben voorspeld. Terry en Linda Jamison zagen naar eigen zeggen de aanslag op de Twin Towers in 2000 al aankomen.

Daarnaast beweert de tweeling te kunnen communiceren met overleden beroemdheden zoals Michael Jackson en prinses Diana. Sinds 1990 schrijven de twee hun voorspellingen op. Aan het begin van elk jaar maken ze een lijst met dingen die gaan gebeuren. Linda zei dat ze al nachtmerries had over de tsunami in 2004 voordat de ramp daadwerkelijk plaatsvond.

Rellen in Ferguson

Een jaar voordat het WTC in 2001 werd geraakt, waarschuwde het tweetal op een radiozender voor de aanslag. “We zeiden dat de ramp voor 2010 zou plaatsvinden en dat er duizenden mensen bij zouden omkomen,” zei Terry. “We zeiden ook dat er een aantal aanvallen zouden plaatsvinden op overheidsgebouwen. Mensen waren onder de indruk van de details die we gaven.”

Begin 2014 voorspelde de tweeling de rellen in Baltimore. Die zouden uiteindelijk in november dat jaar plaatsvinden in Ferguson. Ook voorspelden Linda en Terry naar eigen zeggen de cyberaanval op Sony en de bomaanslag bij de marathon in Boston.

Andere dimensie

Het tweetal groeide op in Pennsylvania. Op 20-jarige leeftijd begonnen de zusjes nachtmerries te krijgen over ‘toekomstige gebeurtenissen’. Toen ze 25 jaar oud was ontdekte Linda dat ze geesten kon channelen door middel van ‘automatisch schrift’. Dit gaat volgens Linda via een andere dimensie.

De tweeling zegt te werken met geesten in een ‘zielencollectief’. “We werken vanaf het begin met ze en dat is de reden dat we onze voorspellingen kunnen doen,” zei Linda. De twee presenteren hun voorspellingen ieder jaar in januari als ’empirisch bewijs’.

[Daily Star, Mirror]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mike schreef:

  En hebben ze ook nieuws? Heel leuk en aardig dat ze dingen kunnen voorspellen, maar hebben ze al signalen doorgekregen voor de komende tijd?

  Aan “zie-je-wel-voorspellingen” achteraf hebben we niet zo veel…

  19 likes
 • gery schreef:

  Er gaan geruchten dat Lady Di nog leeft en met Dodi een rustig leventje leidt.. Het lijkt soms dat bijna alles wat je leest hoort of ziet verwarring sticht. Of aandacht van de massa afgeleid moet worden. Van wat vraag ik me af

  7 likes
  • Van Eijk schreef:

   Onderbouw die geruchten eens.

   4 likes
   • m.b schreef:

    Daarom ‘geruchten’.

    Het nieuws staat overigens bol van ‘beweringen’. Die worden in 99 % van de gevallen ook niet onderbouwd met feiten.

    5 likes
  • Rini schreef:

   Nee klopt wat je schrijft van Eijk,ik heb het zelfde gelezen,en als het me goed herinder dan was dat ook op deze site,toch?
   Dat is het zelfde met Michel Jakson,die moet ook nog leven,als je het mag geloven met wat ze op deze site schrijven.
   Dus mijn vraag is,met wie praten deze tweeling dan als deze dood van deze mensen in sene is gezet.
   En de GROTE vraag is,wie verteld hier nu de waarheid?

   0 likes
 • Westbound schreef:

  Lady Di en M. Jackson vertoeven in de hel en worden daar eeuwig gefolterd. Tot communiceren met de ‘aardse wereld’ zijn zij niet in staat. Het zijn duivels die zich als hen voordoen om de mensen te misleiden. En zo te lezen lukt dat hen aardig!

  0 likes
  • sowhat schreef:

   “Lady Di en M. Jackson vertoeven in de hel en worden daar eeuwig gefolterd. Tot communiceren met de ‘aardse wereld’ zijn zij niet in staat. Het zijn duivels die zich als hen voordoen om de mensen te misleiden. En zo te lezen lukt dat hen aardig! ”

   lol je moet een boek schrijven
   schaapjes vinden het wellicht leuk wat dat “hel” gel*l allemaal in houdt.

   bleeeeeeehhhhh

   4 likes
   • Neo schreef:

    Als je al gelooft in dat sprookje moet je dat boek nog eens een keer lezen…God zou de hel pas creëren na de grote vervoering…Volgens mij is dat nog steeds niet gebeurt…in de tussentijd vertoeven verloren zielen in het geestenrijk zoals aangegeven in de bijbel…lees hem eens voor je come naar levert…

    1 likes
   • Roos terwan schreef:

    Wat een onzin,ik geloof er niets van.

    1 likes
  • Anke schreef:

   Goh Westbound en jij mag toch af en toe naar de bovenwereld? Doe je ze de groeten wanneer je weer terug gaat?! Zal voor jou ook niet meevallen! Sterkte hoor!

   3 likes
 • Ferry schreef:

  Hier de voorspellingen..;)

  4 likes
 • Ikke schreef:

  Kom maar op met de 2015 en 16 voorspellingen?

  3 likes
 • powerzhea schreef:

  Je haalt de woorden uit me mond mike, dus vandaar even opgezocht. Wil je hun voorspellingen weten van 2015 en 2016?

  Bekijk dan dit linkje: http://www.psychictwins.com/predictions/

  Ik ga nu zelf ook even rond kijken.

  2 likes
 • wysiwyg schreef:

  Ik begrijp het niet ; hun voorspellingen zijn altijd in de trend van “major breaktroughs in medicin” of “political scandals” etc maar maken ze ook gerichte voorspellingen genre “New York: Man uses box cutter, slashes 4 in Manhattan” want achteraf is het wel gemakkelijk elk event te categoriseren onder “Terrorism / Lone Wolf Terror Attacks / School Shootings / Riots / Plane Crashes” lol 🙂

  2 likes
 • Keesoe schreef:

  Grappig dat je de juiste voorspellingen altijd achteraf pas hoort hahaha.

  2 likes
 • Logiter schreef:

  Net even op hun site gekeken en ik met zeggen de lange lijst met voorspellingen is indrukwekkend.
  Zo indrukwekkend dat degene die de site bij moet werken,nauwelijks tijd heeft om te voorspellen of gebeurtenissen af te stemmen met de krantenkoppen.
  Heel jammer dat er helemaal geen toekomstige voorspellingen staan!

  Statistisch gezien is er een percentage domme Amerikanen die zo dom zijn hun spullen te kopen en hen in hun onderhoud te voorzien,en wat een aanfluiting voor deze site…treurig.

  1 likes
 • Sergeant yves schreef:

  lady Diane en Micheal. jackson ? dan zijn dit ongetwijfeld boodschappen uit de hel .

  0 likes
 • vincent Robbesom schreef:

  Ik vind het zo schandelijk Amerikaans dat men het altijd heeft over de duizenden mensen die er op 9/11 gestorven zijn (net geen 3000) .. heel erg maar dit valt toch echt compleet weg bij de 230.000 (!) zielen die in 2004 het leven lieten tijdens de tsunami.
  Nog triester is het om er geld van te maken.

  Respect voor de doden, ook voor diegene die wat vaker in het licht hebben gestaan.

  0 likes
 • x

  Check Also

  wtc7

  Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

  Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

  nos journaal

  NOS Journaal ‘verspreidt gif’. Een vergelijking tussen twee aanslagen

  Een jaar geleden heeft journalist Arnold Karskens ...

  >