Homepagina » Mens en Dier » Jort Kelder doet boekje open: ‘Coronacrisis zwaar opgeblazen’
kelder
Foto: DWDD CC BY 3.0

Jort Kelder doet boekje open: ‘Coronacrisis zwaar opgeblazen’

Jort Kelder wees aan tafel bij De Nieuwe Wereld op een gelekte notitie van het Bundeskanzleramt, de Duitse overheidsinstelling die het werk van bondskanselier Merkel ondersteunt, waarin staat dat de bevolking bang gemaakt moet worden voor corona omdat mensen zich anders niet aan de maatregelen houden.

Rutte zei tijdens de vorige persconferentie dat het niet goed ging, terwijl we ‘nu 30-40 procent minder mensen in het ziekenhuis hebben dan een paar weken geleden’. “Toch wordt er een beeld gecreëerd dat we in een zwart scenario zitten en dat we met Kerst onze schoonmoeder niet meer gaan zien,” zei Kelder.

De politici proberen op deze manier de bevolking in het gareel te houden, suggereerde hij. Dat terwijl die bevolking ‘steeds minder geneigd is om te doen wat zij zeggen’. “Het interessante is dat de journalistiek daar niet een filter in is, maar een stimulans.”

Zwaar opgeblazen

Kelder vindt dat de coronacrisis zwaar wordt opgeblazen. Hij moest bijvoorbeeld bij Op1 praten over meer besmettingen, terwijl er minder mensen in de ziekenhuizen liggen. “Ze pakken dat ene feit wat makkelijk in de paniek past en over de rest gaan we het nu even niet hebben.”

Ook Nieuwsuur doet volgens hem mee aan het overdrijven van de coronacrisis. “Heb je Nieuwsuur wel eens gekeken? Hoe die verslag hebben gedaan? Vooral Jeroen Wollaars. Totale paniek, alles moet dicht, zulke ogen.”

De meeste artsen en hoogleraren zijn erg voorzichtig en nuanceren de coronacijfers, maar de journalisten poken het op, stelde Kelder. “Zij wakkeren de angstpsychose voor corona aan.”

[De Nieuwe Wereld]
4.6 120 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
4 maanden geleden

De meeste artsen en hoogleraren zijn erg voorzichtig en nuanceren de coronacijfers, maar de journalisten poken het op, stelde Kelder. “Zij wakkeren de angstpsychose voor corona aan.”

Dat is nu Collaboratie

Veterance_Resistance
Veterance_Resistance
Reactie op  Marcel
4 maanden geleden

Gelukkig, ze zijn er nog!

‘Dokter Felix is huisarts en freelance tv -en radiodokter RTL4, SBS6 RTV-Utrecht en radio 1-2-3 Q-musiq en radio538 . Adviseur gezondheidszorg.’

‘Ik ben boos! Hoe kun je als minister president je volk toespreken terwijl je liegt. 9000 nieuwe besmettingen melden en er niet bij vertellen dat er 24% meer testen waren. Een relatieve stijging van 0,5%.’

‘Ron
@ronn_erds
·
12 u
Als antwoord op
@DokterFelix
En waarom staan jij en vele van je collega’s dan niet op het Malieveld?’

‘Felix van der Wissel
@DokterFelix
·
12 u
Ik ben bang dat het de enige manier is Ron. Ik heb steeds gehoopt dat RIVM OMT op zou staan voor voortschrijdend inzicht maar ben er niet meer gerust op…’
—————————————————————————–

https://twitter.com/DokterFelix/status/1338571658572009478

Freba
Freba
Reactie op  Veterance_Resistance
4 maanden geleden

Je kunt moeilijk een ander beleid voeren i.v.m. de open grenzen. Ook tijdens de pestepidemieen destijds, gedroegen de NL-ers zich niet aan de regels. Eigenwijsheid kent zijn voor- en nadelen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Marcel
4 maanden geleden

Zouden nu al die politici hun eigen , in het verpleeghuis wonende ouders, ook laten inenten?
en trouwens..ook hun eigen kinderen?

fricandeletje van Hugo
fricandeletje van Hugo
Reactie op  mikkie
3 maanden geleden

natuurlijk niet, zij kijken wel uit dit heeft Hugo al bewezen.

t de vries
t de vries
4 maanden geleden

Toch grappig dat bretels zijn vriendje hier afvalt ,maar dat hij hierbij eens dit gegeven niet verhult zoals de meeste hournalisten is eenpunt voor hem

Peter
Peter
4 maanden geleden

AHA .
Hij zal wel moeten , zijn rol in deze is inmiddels wel bekend.
Dit is de de enige uitweg voor hem

MuMu
MuMu
Reactie op  Peter
4 maanden geleden

precies. Beetje mosterd na de maaltijd. Je ziet de laatste tijd allerlei ratten het zinkende schip verlaten, maar ze zijn veel te laat. Vertrouwen kun je maar 1 keer verliezen. Jort gaat maar wat anders doen, net als al zijn ccp collaborerende collega’s. Zij hebben zich opgesteld als nsb’ers. Totaal onbetrouwbaar.

fricandeletje van Hugo
fricandeletje van Hugo
Reactie op  MuMu
3 maanden geleden

Zij staan met hun daden al genoteerd, leg dit eens uit aan een tribunaal.
veel sterkte.

Petrus
Petrus
4 maanden geleden

Het zal mij benieuwen of Jort kelder te vertrouwen is.
Ik heb mijn twijfels.

Burger
Burger
Reactie op  Petrus
4 maanden geleden

Precies, het zal wel een strategie zijn.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Burger
4 maanden geleden

Ik zou het niet ingewikkelder maken dan het al is. Aangaande een crisis van ongekende omvang. Wat we vooral met dergelijke crisissen nodig hebben zijn mensen die het overzicht houden ondanks de druk, en omstandigheid.

Ja het is waar, de sterkste schouders dragen de meeste lasten en in de zorg zitten een heleboel van die mensen. Gelukkig maar, en dan ben ik er nog een hoop vergeten te noemen.

MuMu
MuMu
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Yeah, right.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Petrus
4 maanden geleden

Ik ben een fan van Jort vanwege zijn spontaniteit, openheid van zaken, scherpe analyses, en waar je het dan soms wel of niet mee eens kan zijn. Zijn debatten mogen er zijn.

Ik vraag me bij deze alleen af of Jort inmiddels ook Corona heeft gehad? En als dat dan zo is mag ik hopen dat het als een flauw griepje voorbij is gekomen.

Helaas had niet iedereen het geluk toen duidelijk werd dat corona een aanzienlijke groep die nadien als risicogroep werd ingedeeld, in zwaar weer terecht zou kunnen komen. Situaties en in aantallen die we met influenza nog niet voorbij hebben zien komen.

Het is de reden waarom veel landen zo nu en dan in lock-down moesten gaan. En dat is niet fijn maar de westerse beschaving koos er voor om de meest kwetsbaren in bescherming te nemen. Volgens mij een nobel gebaar.

Slecht is het wel, leuk ook niet, maar als je dit uitlegt, ben ik in ieder geval blij dat de meeste mensen de boodschap begrepen hebben. Er in mee gingen. Bravo;-)

Ik heb alleen geen goed woord over voor de mensen die gisteren Mark Rutte zaten uit te joelen. Totaal respectloos gezien de situatie en dan ook nog een beroep op vrijheid van meningsuiting? Nou die had je al. Daarom lieten ze jullie als een kip zonder kop lawaai produceren totdat ze het voldoende vonden. Over gingen tot de orde van de dag. Maar totaal respectloos dus deze lui. Heb er geen goed woord voor over.

Game over.

MuMu
MuMu
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Game over voor Rutte. Er hadden geen honderd maar honderdduizend mensen moeten staan. Je weet duidelijk niet wie Rutte is en je hebt je volkomen laten voorliegen over een niet bestaand virus.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  MuMu
4 maanden geleden

Voorliegen? Hoe weet jij nou dat ik voorgelogen ben? Ik verneem het graag van je.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Over een niet bestaand virus dan he, want daar heb je het over;-)

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Een virus wat er al sedert einde tweede wereld oorlog aanwezig is, en wij dus al ons hele leven mee te maken hebben gehad(ziek van zijn geweest) dus kan het niet anders dat ons aller afweersysteem er immuniteit tegen heeft opgebouwd. Waarom dan toch die spuit in onze flikker praten? Zeker met een test die positief uitslaat op een glas cola?(aangetoond bij een debat in het oostenrijkse parlement) Is op deze site een aantal stukken terug getoond.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

Bedankt voor je reactie Strijdervoorvrijheid. Maar denk er anders over. Corona bestond al langer maar niet in deze besmettelijke vorm waardoor bovendien te veel mensen in de problemen kwamen.

Ik sta er voor om de mensen te helpen die op de één of andere manier in het verleden complicaties kregen dat ze door dit virus in een zogenoemde risicogroep werden geplaatst.

En dan is het wel zo dat een deel van deze groep waarschijnlijk ook met een virus als influenza al behoorlijk in de problemen zou kunnen komen, ook dat moeten we meewegen, maar de cijfers aangaande deze nieuwe coronavariant beginnen overal boekdelen te spreken. De reden dat ze hier en daar besloten om in te grijpen.

Met influenza hebben we ook nooit een lock-down gehad. Dat virus richtte minder schade aan. Het waaide vanzelf wel weer over waarbij het aantal doden versus ziektebeeld, des te meer als geaccepteerd werd beschouwd. Bij deze variant bleek het niet het geval, moesten regeringen ingrijpen.

Een ander punt die ik nog wil maken is de schade die we allemaal oplopen. Ook voor de mensen die nog niet zijn geïnfecteerd maar wel op sociaalgebied, en in de portemonnee hard getroffen werden.

Hier valt nogal wat over te zeggen. Zo vond Rutte & Co dat we als samenleving allemaal moeten meewerken aan de lock-down, prima. Maar kom dan niet aan met een verhaal dat bijvoorbeeld de horeca 70% krijgt uitbetaald.

Als je als regering stelt dat iedereen verplicht moet meewerken? zet er dan ook een 100% schadevergoeding tegenover. En dat lijkt me helemaal niet zo ingewikkeld. Het gros van de horeca kan binnen no-time overleggen wat ze voorgaande jaren gemiddeld verdienden, en dat terug gevorderd krijgen. En dan zijn er nog wel meer beroepen die ernstige schade opliepen.

Nou laat de Centrale Bank dan maar weer geld bijdrukken. Ze waren toch al een tijdje bezig en de schulden blijven voor de rest staan voor wat het toch al was.

Ceessie
Ceessie
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Deze dame begrijpt werkelijk niets van het leven. Er moet een 100% schadevergoeding komen en we drukken gewoon even wat geld bij. Welk geld? Geld van de belastingbetaler bedoel je, oftewel arbeid verricht door mensen. Een les economie zou je goed doen, dan kakel je geen onzin meer uit.

Oh ja en we willen best de uitnodiging van je vriend op de IC aanvaarden om een dagje mee te lopen. Maar als tegenvoorwaarde dat jouw vriend ook eens een dagje met een bezorgde ondernemer meeloopt om te zien om wie het allemaal gaat en hoeveel zorgen en slapeloosheid er is.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Open je ogen mijn beste, als je steeds je eigen afweersysteem gaat verwennen met een door hun ontwikkeld vaccin om zijn werk over te nemen, gaat het afweer systeem op den duur steeds luier worden en het op gegeven moment niet meer doen en dan is het kassa dan mag je het zelf gaan doen met jou lichaam en ben je meteen afhankelijk van de vaccin ontwikkelaars en zijn aandeelhouders. Wie dat zijn mag je zelf uitzoeken.

Onbekend
Onbekend
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
10 dagen geleden

Goed verwoord helemaal mee eens

Frank
Frank
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Ben jij aan de crack?

Pieter
Pieter
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Moet ik het echt nog een keer allemaal aan je gaan uitleggen?

Johanna
Johanna
Reactie op  Pieter
4 maanden geleden

Ik ga Gezinusk voortaan negeren. Met zijn opvattingen en vooral gebrek aan argumentatie/feitenkennis past hij m.i. veel beter in de msm of in de (huidige) politiek dan op deze site.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Pieter
4 maanden geleden

Nou je kunt het proberen Pieter maar ik vermoed niet dat het enig verschil zal uitmaken, hoe ik er dan anders over na ga denken.

Daarvoor is al te veel gebeurd met dit virus in mijn persoonlijke kringen. Sorry zal ik dan ook maar niet zeggen. Het is ook niet meer dan een meningsverschil en erger hoeven we het niet te maken wat mij betreft. Fijne avond.

Freba
Freba
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Welke mensen worden opgenomen? Welke leeftijdsgroep? Onderliggend lijden? Overgewicht? Diabeet? Teveel zuipen? De mannetjes met hun cijfers en aannames zijn mierenneukers. Osterhaus en Jaap v.D zijn zelf targets en dus vereenzelvigen zij zich met de Corona. Boeddha: ” Vereenzelviging Is De Grote Zonde”. Je word partij en je raakt je objectiviteit kwijt.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Gezinusk
4 maanden geleden

Ik weet niet over welke mensen u het heeft (mensen die onderzoek hebben gedaan wellicht, zo kun je het ook bekijken), maar waarom geeft de regering geen gehoor aan de retraction paper die de Corman-Drosten paper volledig onderuithaalt en waarin onomstotelijk bewezen wordt dat de PCR niet geschikt is om besmettingen vast te stellen, nadat ook van Haga erop gewezen heeft, net als vele andere experts en wetenschappers waaronder vooraanstaand moleculair geneticus Dr. Pieter Borger die allemaal hetzelfde zeggen over de PCR-test waarop dit coronabeleid gestoeld is, zelfs Marion Koopmans van het OMT en Gommers hebben toegegeven, maar nee de regering gaat gewoon door met het negeren van de meest belangrijke feiten op gebied van expertise.

MuMu
MuMu
Reactie op  Petrus
4 maanden geleden

Als hij betrouwbaar zou zijn, zou hij vanaf begin klokkenluider zijn geweest. Nu alles voor die bilderbergers (dus jort ook) ineenstort gaat hij uit dit vaatje tappen?
Hij heeft dit meehelpen opbouwen, die hele leugen en het ons begeleiden naar de spuit en de totale controle. Hij probeert gewoon net als de rest zijn eigen kont te redden. Trap er toch niet in.

Johnny 1984
Johnny 1984
4 maanden geleden

Goedendag wakker Nederland!

Ik houd ontzettend van lezen en schaken en naar mijn inzicht belandt Nederland op 4 januari 2021 officieel in het zogenoemde eindspel.

Het vaccinatieprogramma zal zeer catastrofale en desastreuze gevolgen hebben voor ons als mensheid. Als u de boeken ●The Animal Farm● en 1984● van Dhr. George Orwell hebt gelezen, dan is het u waarschijnlijk al opgevallen dat de ‘machthebbers’ deze gebruiken als handleiding.

De ‘machthebbers’ zien ons als het virus en zij zullen ons proberen zoveel mogelijk in te dammen door ons vol te pompen met zeer schadelijke en toxische vaccins.

Ouderen en verstandelijk beperkten zijn inmiddels gekroond tot de nieuwe superverspreiders van virussen. Het is de makkelijkste doelgroep die vanuit angst en onwetendheid het vaccin tot zich zullen nemen. 

Zij zullen ons vervolgens echt ziekmaken en dan vooral binnen de ‘veilige’ prive setting, waarin wij massaal die 1.5 meter regel negeren en toch ‘stiekem’ een geestelijk versterkende knuffel zullen pakken.

Verder hebben we dan ook nog de hardwerkende zorgmedewerkers die zich over ons zullen ‘ontfermen’ en ons onbewust en onbedoeld zullen aansteken. De kans is groot dat u in het nieuwe normaal vervolgens netjes in de rij aansluit bij 1 van de teststraten of vacci-nazi kampen. 

Met bijwerkingen van 5G, Chemtrails, E-nummers, stress en angst laat u zich uiteindelijk testen. Ik durf er in ieder geval vergif op in te nemen dat de uitslag zal zijn….u raadt het al: Covid 1984

Met vriendelijke groet,

Johnny 1984

Burger
Burger
Reactie op  Johnny 1984
4 maanden geleden

De nuttelozen moeten sowieso weg net als in WOII.
https://www.youtube.com/watch?v=h_EDV_7s7Dc&feature=emb_title

Barry
Barry
Reactie op  Johnny 1984
4 maanden geleden

Waarom denk je dat ouderen een gemakkelijk doelwit zijn? Ik behoor ook tot deze groep en geloof me, voor mij geen vaccinatie, en ik ken er genoeg die er net zo over denken. Ik zit nu al zo’n 20 jaar in het alternatieve circuit, uitgekotst door familie omdat ik lastige vragen stel en ze confronteer met vervelende feiten. Nee…het is m.i.z. de jongere die zich laat inpakken, het verbaast me dat jongelui van rond de 20 de grootste meeloper zijn. Hebben we toch veel fout gedaan wat ik mezelf en mijn leeftijdsgroep wel aanreken. Ik heb in ieder geval mijn kinderen wel in de goede richting geduwd, allemaal zijn ze in ieder geval zich zeer bewust van wat er gebeurt en strijdvaardig, wat ik niet veel om mij heen zie.

Elise
Elise
Reactie op  Barry
4 maanden geleden

Die van mij zijn in de 20. Denken hetzelfde als ik. Maar zo heb ik ze ook opgevoed. Als ik iets vroeg, dan zei ik altijd: ik zeg dat niet omdat ik dat wil, maar je moet het zelf willen/zien.(ook hier hebben we verschillende meningen gehad over corona, maar dat mag, nu zitten we allemaal vrijwel op 1 lijn door eigen ervaringen) Ze denken dus heel breed, wisten al vroeg hoe de media in elkaar zit enz. Er wordt veel gediscussieerd, open, alles kan besproken worden.
Maar ja, aan de andere kant: ze zitten wel al min of meer vast aan het internet. Mede door school appjes etc. Langzaam meegezogen in de technologie en dat weten ze heel goed.
Voor hen is het ook niet gemakkelijk.
In mijn ogen zijn het vooral eind dertigers.(uitzondering daargelaten) Deze generatie is echt heel materialistisch en van status. Deze managers generatie is niet aangeleerd wat de basis is en zijn zeer systeem gericht. Gewoon te vroeg de baas kunnen spelen op de werkvloer. Normaal hoort daar een ouder iemand te staan, die veel ervaring heeft opgedaan.
Ik zie/ervaar dit fenomeen terug in winkels, instanties, werk, zorg etc.
Ik noem deze generatie: de omhooggevallen generatie. Generatie voor de late millenniums en na de x generatie. Ze zijn zo gekweekt door het systeem.

Gerard
Gerard
Reactie op  Elise
4 maanden geleden

Elise, ik vindt deze eind dertigers /begin veertigers generatie ook een ramp. Het zijn net kleine kinderen. totaal niet volwassen geworden. Zit in alles wat ze doen. Wel kei en kei egocentrisch en hun belang moet en zal de boventoon voeren. Ze lopen zo over iedereen heen, als ze dat lukt. Om te kotsen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Elise
4 maanden geleden

Mijn man en ik ook wappies..maar 2 vd 3 kids niet..snap er niks van. Heb ze ook geleerd zelfstandig te denken…

Joep
Joep
4 maanden geleden

Wij leven in een script dat al eeuwen en eeuwen lang afgedraait wordt.
Alles is al gepland en alles wordt ver van te voren bekend gemaakt aan ons.
Dit is iets wat ze moeten doen en heeft te maken met de aan ons gegeven vrije wil.
Wij leven in een spirituele wereld.
Je kan het ontkennen, je kan er voor weglopen, je kan het overschreeuwen, maar God bestaat evenals lucifer/satan.
De “elite” weet dit en zij zijn allemaal luciferianen, zij spelen hun rol in dit geheel.
Doel van het leven is om dit in te zien, wakker te worden, de leugen-spaghetti te ontwarren en weer verbinding krijgen met je origineel en terug te keren naar je door God gegeven energie.

Succes iedereen!!

Martin
Martin
Reactie op  Joep
4 maanden geleden

God is een Persoon bestaande uit Vader, Zoon en Heilige Geest. De zogenaamde Drie-eenheid.

Elise
Elise
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

Mag ik daar de originele drie eenheid dan neerzetten: aarde, zon en maan. Die waren er eerder dan de mens. De mens leeft/kan leven door deze drie eenheid energieën. Wij worden zelfs gestuurd door deze energieën. Bioritmes, vruchtbaarheid etc.
En voor de aarde waren er weer andere planeten. Tenminste als de mythologie verhalen kloppen. Lees Theia.
In mijn ogen is god geen persoon. Het zijn voor mij de lijntjes energieën, die allemaal met elkaar in verbinding staan.
Religies en oude culturen zijn gebaseerd op natuur(als eerste) en energieën. Daarna komen pas de menselijke verhalen/energieën.
Lucifer aanbidders zijn zonaanbidders. Daarom denk ik dat de hele agenda/het hele gebeuren met de zon, aarde, maan cyclus te maken heeft. Teveel zon geeft heel veel problemen. Je ziet dat de seizoenen nu in elkaar over vlakken en dat betekent dat er veel zonactiviteit is. Maar na deze periode wil de aarde afkoelen en dan kunnen we weer in een ijstijdperiode terecht komen.
Allemaal heel natuurlijk en als we dit gewoon weten en elkaar helpen, dan kunnen we een heel eind komen. Maar die luciferaanbidders, die zijn uit op grondstoffen, machtbehoud etc. Die willen daarom zelf voor god spelen. Bang dat ze hun dingen kwijtraken door deze fenomenen. Maar ook zij zullen gestraft worden door karma.

MuMu
MuMu
Reactie op  Joep
4 maanden geleden

AMEN! zo is het.

rosario scafidi
rosario scafidi
4 maanden geleden

De heren snappen de diepte niet die achter de corona crisis schuilgaat. De totale reset die eraan komt is niet een soort mooi meegenomen bijgevolg van de corona crisis. De corona crisis is het geplande middel tot de totale reset.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
4 maanden geleden

gecotroleerde opositie ,hij is het pijpertje van Rutte

rop
rop
4 maanden geleden

Overheden kunnen alleen maar regeren met leugens en bedrog, dat is al zo oud als de weg naar Rome.

Deppie
Deppie
4 maanden geleden

Jort Kelder verdwijnt van de beeldbuis of meerdere journalisten worden nu ook ‘wakker’. Ik hoop het laatste.
Prettige feestdagen.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Deppie
4 maanden geleden

Zoals bekend heeft Jort Kelder ‘n leuk optrekje op Terschelling. Mark Rutte en Sven Ake Hulleman zijn graag geziene gasten.

MuMu
MuMu
Reactie op  Ron Swart
4 maanden geleden

Vies kliekje schijnheilen vind ik dat.

mikkie
mikkie
Reactie op  Deppie
4 maanden geleden

die Marion Koopman, immunoloog, zie je ook opeens niet meer op tv. Teveel gezegd.

x

Check Also

merkel

Merkels machtsgreep: ‘Deze wet in Duitsland is een opmaat naar massale interneringen’

De Duitse bondskanselier Angela Merkel verzorgde vandaag ...

media

‘Media en journalisten zijn heel erg de propagandamachine van het kabinet geworden’

Twee maanden geleden leek het politiek onhaalbaar. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

107
0
We lezen graag je reactie!x