Mens en Dier

Bill Gates zegt dat lockdowns nodig zijn tot in 2022: ‘Tiran’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljardair en Microsoft-oprichter Bill Gates zei zondag op CNN dat cafés en restaurants nog maandenlang gesloten zullen blijven. “Helaas is dat gepast.” Hij voegde toe dat er ‘afwegingen moeten worden gemaakt’ en dat we de komende vier tot zes maanden ‘echt ons best moeten doen’.

Volgens Gates gaan we zo rond de zomer van 2021 terug ‘richting normaal’, maar is er zelfs tot begin 2022 nog een kans dat het virus weer opnieuw de kop opsteekt. “Grote bijeenkomsten blijven nog een maand of negen beperkt toegestaan,” zei hij. “Over 12 tot 18 maanden hebben we een kans om terug te keren naar normaal.”

Afgelopen week zei de miljardair dat we pas halverwege 2022 weer helemaal zijn teruggekeerd naar normaal.

Niet de geschikte persoon

Het is opmerkelijk dat Gates zegt dat de horeca gesloten blijft, aangezien in bijvoorbeeld New York tussen september en november slechts 1,43 procent van de coronabesmettingen werd veroorzaakt in restaurants en cafés.

Columnist en radiopresentator Todd Starnes zegt het vreemd te vinden dat CNN een platform biedt aan iemand die duidelijk niet de geschikte persoon is om iets te zeggen over dit virus. Gates heeft zijn school niet afgemaakt en geen studie geneeskunde of epidemiologie gevolgd, aldus Starnes.

Ian Miles Cheong deelde de beelden op social media en noemde de miljardair in het bijschrift een ’tiran’:


[Todd Starnes]

4.8 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 jaar geleden

Het zijn psychopaten

mee 2
mee 2
1 jaar geleden

wie zet die gek voor vuur peloton?

Marion
Marion
1 jaar geleden

Gates heeft geen diploma`s alleen patent op virussen: covid-sars- hiv-polio.Dus eerst een virus vrijmaken dan een vaccin bedenken met chip e.d.daarom is hij zo brutaal.

Ger
Ger
1 jaar geleden

ik denk dat ze een opstand uitlokken. misschien moeten we eerder beginnen met een duidelijke opstand, des te eerder is het over. Meteen even de welbekende criminelen in Neurenberg berechten met een strop.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x