CoronaBuitenland

Hartverscheurende getuigenissen over vaccinatieschade uit de zorg: ‘U vroeg een bommetje? U krijgt er eentje!’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Belgische zorgmedewerkers moeten zich mogelijk verplicht laten vaccineren tegen corona. Orthomoleculair therapeut Jessica Vereecken deelt op social media ‘een echo uit de zorg’.

“Artsen, tandartsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, vroedvrouwen, cardiologen, neurologen, psychologen, apothekers, zorgkundigen, logopedisten, noem maar op. Elke dag bereiken tientallen tot honderden berichten en mails mijn inbox. Van vaccinatieschade, tot long-term damage tot leegloop tot ontslag. Het is werkelijk hartverscheurend. De meeste getuigenissen zijn moeilijk anoniem te maken, maar ik geef u alvast een kleine greep uit de realiteit,” zegt Vereecken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“U vroeg een bommetje? U krijgt er eentje! Een kleine greep uit de realiteit. Maar laat vooral de vaccinatieplicht doorgaan. U ziet, het is een topidee!” schrijft ze sarcastisch.

Plotse ziektes

Een huisarts schrijft: “Dagelijkse kost. Dagelijks. Ontelbare berichten. Soms weet ik niet wat ik ermee aan moet. Soms wil ik schreeuwen. Hoofden tegen muren slaan. Ik weet wie zijn cardioloog is. Uiteraard zal zij dit niet openlijk toegeven. En zo blijven we verder ploeteren.”

“Nochtans gaf de cardioloog het toe. En ik ken verschillende cardiologen die het toegeven. Alleen onder de radar. Plotse ziektes. Hepatitis. Kankers die jaren sluimeren, nu plots agressief.”

Niets wordt gemeld

Een verpleegster uit een West-Vlaams ziekenhuis zegt tegen Vereecken: “Niets wordt gemeld. Niks wordt gerelateerd. Onlangs een man met trombus op zijn kunstklep, drie dagen actilyse gehad. Alle soorten stollingstesten gehad om te achterhalen waarom. Niemand die denkt aan de booster die een week voordien gegeven werd.”

Een andere huisarts laat weten al verschillende gevallen van hartstilstand en myocarditis te hebben gehad. “Werkveld versus ivoren toren.”

Doodse stilte

“Ik heb collega’s die nooit ziek zijn. Tot het voorbije jaar. De één zo ziek met hoge koorts, de ander de ene verkoudheid na de andere. Bewoners echt op de sukkel met de gezondheid. Terwijl ze nu al zo lang goed waren. Maar zij kunnen niet zeggen wat ze voelen. Heel erg om toe te kijken. En mensen willen de link niet leggen. Maar dit is te veel ineens,” reageert een verpleegster uit een Vlaamse instelling.

Artsen die zich durven uit te spreken over vaccinatieschade, worden geschorst, merkt Vereecken op. “En nog steeds doodse stilte vanuit de journalistiek. Dan ga ik blijven bommetjes gooien, en ze zullen zwaarder en zwaarder zijn,” kondigt ze aan. “Tot er één van jullie zijn ballen terug uit zijn gat haalt, alwaar ze de laatste twee jaar gevlucht zijn!”

“Mijn integriteit is mijn hoogste goed. Maar als ik geschorst word, zal integriteit de huur niet betalen. Daarom durft bijna niemand te spreken. Ik kan echter niet zwijgen. Dit is té erg, té aanwezig, té hartverscheurend. Ook dít is liefde voor uw patiënt, het risico om alles te verliezen.”

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransdo
Fransdo
2 jaren geleden

Dit is heel erg. Terecht wordt gesteld dat als ze uit de school klappen ze ontslagen worden en de rekeningen gaan gewoon door.

Is massa-ontkenning misschien een goed nieuw woord?

Charlotte
Charlotte
2 jaren geleden

Hoop dat er meer artsen uit de school klappen! Te erg voor woorden dit! 😡 #zucht 😿

Niet bang
Niet bang
2 jaren geleden

De integere arts verdient alle lof. Gelukkig durven steeds meer artsen hun mond open te doen. Wat moet het voor velen toch een strijd zijn geweest, tegen beter weten in. Gelukkig sta ik niet in hun schoenen. De waarheid komt aan het licht.

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Jessica is een heldin.

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x