Mens en Dier

Journalist: ‘Als er deze winter weer lockdowns komen, kun je toch wel stellen dat die vaccins niet de oplossing zijn’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is op grote schaal gevaccineerd, maar toch stijgt het aantal nieuwe coronagevallen. Dat niet alleen: het percentage positief getesten onder volledig gevaccineerden stijgt rap. Van 25 procent in augustus tot 38 procent in oktober. Ondertussen krijgen de oudste ouderen een derde boostervaccin tegen corona.


Journalist Harald Doornbos zet vraagtekens bij het coronabeleid. “Als er deze winter, zeker in landen waar meer dan 80 procent van de bevolking is gevaccineerd, weer lockdowns en beperkingen komen, dan kun je toch wel stellen dat die vaccins maar matigjes werken en dus ook niet de oplossing zijn,” schreef de journalist, die zelf twee keer een Pfizer-prik heeft gehaald, op Twitter.

“Volgens mij worden Israëliërs en Palestijnen, Turken en Koerden, Khaleejis en Iraniërs, Pakistanen en Indiërs, Serviërs en Albanezen het eerder met elkaar eens dan voor- en tegenstanders van covidvaccinatie. Dus dit was voorlopig maar weer m’n laatste tweet over covid,” voegde Doornbos toe.

Verwijderd

De journalist heeft zijn tweets – de eerste werd duizenden keren geliket – verwijderd omdat ‘veel reacties zwaar ondermaats waren’. Ze zijn nog wel te zien als screenshot.

4.9 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
2 jaren geleden

Harald Doornbos’ journalistieke kompas werkt ook maar matigjes. De volgens hem op basis van niet-geopenbaarde eigen criteria ondermaatse reacties komen niet uit de lucht vallen. Maar de oorzaak daarvan wil hij niet achterhalen: de luiken gaan dicht en stilte volgt. En dat is precies het manco van de huidige journalistiek in Nederland: wel gevolgen beschrijven en bekritiseren (‘onder maats’) maar niet dieper zoeken naar de oorzaak van de boosheid en agressie t.a.v. journalisten (en politici en wetenschappers) Ik noem dat: a-causale journalistiek. Daar kunnen we niets mee.

Don
Don
2 jaren geleden

Tipje voor de hele samenleving.
Zullen we al deze voor en tegen tweets, meningen, overheidsleugens, -propaganda en QR-krankzinnigheid eens overboord flikkeren en gewoon weer gaan LEVEN met z’n allen.
Aan gewoon LEVEN gaan nog de minste mensen dood.
Stop met testen, stop met QR idiotie, stop met verdeel en heers tactieken en respecteer elkaar.
En ben je echt zo bang, ga dan in een maanpak op je nest liggen en beweeg je niet (vergeet dan ook je mondkapje er niet bij op te doen, want je weet maar nooit!), maar laat mensen die dat willen alsjeblieft gewoon LEVEN.
Dank u allen en succes!

Steve Schaisse
Steve Schaisse
2 jaren geleden

Voor ons is dit “goed” nieuws ,wij hadden dit voorspeld ! De gevaccineerden willen toch niets van ons aannemen…
Voor alle duidelijkheid de mens bepaald niet, maar de natuur !
Het griekse rijk, het Romeinse rijk, Atlantis, de Maja, ze zijn allemaal tenonder gegaan door de “gekheid” van de mens, omdat het “te” goed ging…
Nu vaccinaties, QR codes, smartphone’s en noem maar op, men kan niet meer zonder smartphone (bij de meesten), en dan nog de bemoeienis van de politiek enz.
De natuur “accepteerd” dat niet en zet ons op “nul” ,zodat we weer tot bezinning moeten komen, en weer “normaal” gaan leven, en dat we weten wat weer het normale leven is…

Daan
Daan
2 jaren geleden

probleem is dat ze de ongevaccineerden de schuld gaan geven

kortom ze gaan over lijken, maar dat wisten we al. op een gegeven moment ga je een intuïtie krijgen hoe ze te werk gaan, ik heb ongeveer alles goed gehad tot nu toe, nu zijn de ongevaccineerden de schuldigen, straks degene die niet de nieuwe prikken halen, daarna gooien ze er nog cyber pandemie overheen/ voedselvoorraden zullen opdrogen door personeel dat zogenaamd weg moet omdat ze niet gevaxt zijn, en waarschijnlijk hebben ze nog een paar trucen in hun mouw zitten.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x