Gezondheid

Gandhi: “Vaccineren is barbaarse praktijk en dodelijke misleiding”

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna een eeuw geleden publiceerde Mahatma Gandhi een boek waarin hij de gevaren van vaccins uiteenzette. Hij schreef onder meer dat vaccins niet effectief zijn.

Gandhi was één van de grondleggers van de moderne staat India. Hij was voorstander van actieve geweldloosheid als middel voor revolutie en spande zich in voor verzoening tussen hindoes en moslims in India.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij was fel gekant tegen de westerse manieren van controle en onderdrukking en keek lijdzaam toe hoe miljoenen Indiërs gedwongen werden gevaccineerd tegen waterpokken en de pest.

Gandhi: "Vaccineren is een barbaarse praktijk en een dodelijke misleiding"Het boek ‘A Guide to Health’ van Gandhi is hier te lezen/downloaden. In het boek schrijft hij onder meer:

  • Gevaccineerde individuen kunnen alsnog pokken krijgen terwijl niet-gevaccineerde individuen immuun blijven. Gandhi ontkrachtte de theorie van Edward Jenner, die stelde dat vaccinatie gelijkstaat aan immuniteit.
  • Vaccineren is onhygiënisch. Door ‘viezigheid’ van een zieke koe en pokken te injecteren in het lichaam van een gezond individu, maak je diegene alleen maar zieker en ontstaan er mogelijk zelfs nieuwe infecties.
  • De manier waarop vaccins worden toegediend – middels een injectie – brengt in tegenstelling tot de natuurlijke (orale) blootstelling aan infecties grote gevaren met zich mee.
  • Angst voor ziekte is de drijvende kracht achter vaccinaties, in plaats van gezond verstand en rationaliteit.
  • Vaccinaties zijn onethisch en immoreel vanwege de manier waarop het vaccin wordt geproduceerd (door het lijden van vergiftigde dieren).
  • Omwille van het geld dat wordt verdiend met vaccinaties hebben medici er geen belang bij om de problemen met betrekking tot de veiligheid en effectiviteit te benoemen.

[GreenMedInfo]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zatapa
Zatapa
9 jaren geleden

Geweldig om dit van iemand als Ghandi te lezen. Ik heb hem meteen gedownload als ePub en ga er rustig op zitten studeren. Wij hebben twee kinderen, een ervan niet en een ervan wel gevaccineerd. Raad eens wie er altijd gezond is en welke van de twee er continu amandelonsteking heeft. Ik hoor hier in mijn vriendenkring ook vaak dat autisme steeds vaker voorkomt, dat er veel kinderen continu verkouden zijn, griep hebben, oorontstekingen die nooit overgaan etc etc. Ik ben van mening dat we dit niet als normaal moeten beschouwen. Ik snap ook nog steeds niet de angst voor mazelenepidemieen als 99% inge-ent is. Als het immuniteit biedt, waarom dan altijd die angst? Antwoord: omdat men weet dat het geen immuniteit biedt.

koekje
koekje
9 jaren geleden

Jammer dat Gandhi op dit vlak verloren heeft. En met hem misschien de hele wereld.
Als er niet op tijd voldoende mensen wakker worden, zakt men weg in een diepe coma.

Ruud
Ruud
9 jaren geleden

Gandhi heeft geweldige dingen gedaan, daar niet van. En hij was tegen antibiotica en vond dat zijn vrouw geen penicilline mocht hebben toen ze ziek werd. Zelfs toen de doctoren en zijn zoon bleven aandringen. Korte tijd later overleed zij.
Helaas was hij niet zo standvastig toen hij zelf malaria had. Toen heeft hij wel westerse medicijnen geslikt en was het niet :”Gods will be done”.

Er zitten veel haken en ogen aan big farma, absoluut. Maar niet alles is slecht. Ik twijfel aan vaccins, maar ik twijfel ook aan de anti-vaccin-clan.
Twijfel is altijd belangrijk.

Hawks
Hawks
9 jaren geleden

Ghandi stierf in 1948…

… en de wereld draaide door sindsdien.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x