Buitenland

Tragisch: Piloot overlijdt in de cockpit tijdens vlucht

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Een piloot van de Indonesische vliegmaatschappij Citilink is overleden tijdens een vlucht. Het vliegtuig was onderweg van Soerabaja naar Makassar.

Een kwartier na take-off werd gemeld dat de piloot ‘een gezondheidsprobleem’ had. De Airbus A320 kon veilig aan de grond worden gezet, waarna de piloot per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. Daar is hij doodverklaard.

De piloot had zijn medische keuring succesvol doorlopen.

21-jarige pilote overleden

Eerder deze maand werd bekend dat een 21-jarige pilote van vliegmaatschappij easyJet is overleden. Volgens de lijkschouwer is de jonge vrouw overleden aan septische embolie, een losgeslagen bloedprop die is geïnfecteerd met bacteriën en elders in het lichaam vastloopt.

Onwel geworden

Vorige maand moest een toestel van diezelfde maatschappij een noodlanding maken nadat de piloot plotseling ‘onwel was geworden’. Passagiers zeiden dat ze de piloot naar het toilet zagen gaan, maar niet naar buiten zagen komen. De piloot werd na de landing opgevangen door ambulancepersoneel, liet een woordvoerder weten.

Hartstilstand

Op 9 april kreeg een gevaccineerde piloot van American Airlines in de cockpit een hartstilstand nadat hij zijn Airbus A321 aan de grond had gezet. Er waren op dat moment bijna 200 mensen aan boord.

De piloot had het geluk dat er een verpleegkundige aan boord was. Er moest een defibrillator aan te pas komen om hem te reanimeren. De piloot herinnert zich niets meer van het incident. Toen hij wakker werd, lag hij op de ic.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tica
tica
4 maanden geleden

Nooit van mijn leven ga ik nog vliegen,dan maar per boot,auto of iets anders. Zolang de piloten allen nog gevaccineerd zijn denkt geen haar op mijn hoofd hier over na.Volgens mij mogen piloten niet mee doen met een experiment onderzoek, maar ja,ze worden verplicht.

William
William
4 maanden geleden

Een piloot mag niet aan een medisch experiment meedoen op straffe van ontslag op staande voet, vervolgens word dezelfde piloot verplicht aan een medisch experiment mee te doen op straffe van ontslag.. wat klopt hier niet?

Sophie
Sophie
4 maanden geleden

Ga gewoon door met vaccineren, luister niet naar al deze horror verhalen, steek je kop in het zand, vernietig je immuunsysteem, spek de farmaceuten, ga niet zelfstandig nadenken, laat je manipuleren en denk vooral dat het allemaal complottheorie is.

Een echte mens
Een echte mens
4 maanden geleden

wie haar/zijn leven liefheeft vliegt niet (meer).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x