Buitenland

Tragisch: Piloot overlijdt in de cockpit tijdens vlucht

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Een piloot van de Indonesische vliegmaatschappij Citilink is overleden tijdens een vlucht. Het vliegtuig was onderweg van Soerabaja naar Makassar.

Een kwartier na take-off werd gemeld dat de piloot ‘een gezondheidsprobleem’ had. De Airbus A320 kon veilig aan de grond worden gezet, waarna de piloot per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. Daar is hij doodverklaard.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De piloot had zijn medische keuring succesvol doorlopen.

21-jarige pilote overleden

Eerder deze maand werd bekend dat een 21-jarige pilote van vliegmaatschappij easyJet is overleden. Volgens de lijkschouwer is de jonge vrouw overleden aan septische embolie, een losgeslagen bloedprop die is geïnfecteerd met bacteriën en elders in het lichaam vastloopt.

Onwel geworden

Vorige maand moest een toestel van diezelfde maatschappij een noodlanding maken nadat de piloot plotseling ‘onwel was geworden’. Passagiers zeiden dat ze de piloot naar het toilet zagen gaan, maar niet naar buiten zagen komen. De piloot werd na de landing opgevangen door ambulancepersoneel, liet een woordvoerder weten.

Hartstilstand

Op 9 april kreeg een gevaccineerde piloot van American Airlines in de cockpit een hartstilstand nadat hij zijn Airbus A321 aan de grond had gezet. Er waren op dat moment bijna 200 mensen aan boord.

De piloot had het geluk dat er een verpleegkundige aan boord was. Er moest een defibrillator aan te pas komen om hem te reanimeren. De piloot herinnert zich niets meer van het incident. Toen hij wakker werd, lag hij op de ic.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tica
tica
1 jaar geleden

Nooit van mijn leven ga ik nog vliegen,dan maar per boot,auto of iets anders. Zolang de piloten allen nog gevaccineerd zijn denkt geen haar op mijn hoofd hier over na.Volgens mij mogen piloten niet mee doen met een experiment onderzoek, maar ja,ze worden verplicht.

William
William
1 jaar geleden

Een piloot mag niet aan een medisch experiment meedoen op straffe van ontslag op staande voet, vervolgens word dezelfde piloot verplicht aan een medisch experiment mee te doen op straffe van ontslag.. wat klopt hier niet?

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Ga gewoon door met vaccineren, luister niet naar al deze horror verhalen, steek je kop in het zand, vernietig je immuunsysteem, spek de farmaceuten, ga niet zelfstandig nadenken, laat je manipuleren en denk vooral dat het allemaal complottheorie is.

Een echte mens
Een echte mens
1 jaar geleden

wie haar/zijn leven liefheeft vliegt niet (meer).

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x